אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

האקר סורי השיג אלפי מספרי אשראי פעילים של ישראלים

15 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
ל-13. תודה ,לגבי מאגר של פרטים אחרים אתה צודק, אבל
אתה בטוח שהם מוחזקים ביחד? עד כמה שאני זוכר ממה שראיתי פעם, חנויות מחזיקות את זה בבסיסי מידע שונים. בנוסף... בגדול אני מבין את הבעיה של פרטיות והכל ומסכים שצריך לאסור על בתי עסק להחזיק פרטים כאלו... אבל... למה זה בעצם קריטי שהאקר כלשהו ממדינה כלשהי יודע שם ותז של יערית אסולין מפ"ת? מה הוא יכול לעשות באופן ריאלי שישתלם לו (יש דברים שניתן לעשות אבל לא ידוע לי כיצד ניתן להפיק מהם רווח), למעט שימוש בכרטיס? אוקיי אז הוא יכול להוציא כסף מהכרטיס ואולי כרטיסים/חשבונות נוספים, אבל בסופו של יום היא תקבל את כל הכסף שנגנב חזרה. מייל- ספאמרים, לא נעים אבל לא באמת ביג דיל (בייחוד אם מחזיקים בתיבה מיועדת לשימושים כלליים). בכל מקרה "פרטים נוספים" לא קשור ספציפית לתחום כרטיסי האשראי, הם נמצאים בכל מאגר מידע שהוא ורובם הרבה פחות מוגנים ממאגרי כרטיסי אשראי. אפילו המזכירות בב"ס.
10 | 08.11.17
13.
ל 10... פרטי אשראי בד"כ שמורים לצד פרטים אחרים כמו ת"ז מייל
כתובת מגורים, טלפון ולפעמים תאריך לידה.. מין ועוד כמה דברים. ההפקרות פה חייבת להפסק. בלי קשר למקרה הזה כי הפרטים לא ברורים - הגיע הזמן שמי שדלף לו מאגר (אם ברשלנות ואם שלא באשמתו) ונתגלה כי החזיק בנתונים שלא לצורך - יענש בחומרה. וגם לנו האזרחים צריך להיות טיפה עמוד שדרה. אם באמזון ואיביי אפשר לקנות הכל ולתת רק שם מייל וכרטיס אשראי או פייפאל כך צריך להיות בכל מקום. וצריך לא להתבייש ולסרב לתת פרטים מיותרים או פשוט לא לקנות (גם אם אומרים לכם שזה קשור לאחריות)
k | 08.11.17
12.
מאגר סליקה לא אמור להיות מוצפן ? אם בכלל צריך להיות קיים ?
למה בכלל חברה צריכה לשמור מספרי כרטיסי אשראי אחרי שבוצעו תשלומים ? ואם יש מערכת יחסים מתמשכת בן עסק ללקוח אני חושב שישנם כללים על אילו פרטים מותר לשמור ומה אמור להיות מוצפן. כמובן שאין מושג מה היה במקרה הזה אבל בגדול נראה שאף אחד לא שומר על הפרטיות שלנו ..כל הזמן מאגרים דולפים או נפרצים ונראה שאף אחד לא נותן דין וחשבון.
צ | 08.11.17
10.
לא מאמין שאני מגן על חברות כרטיס האשראי אבל, מגיבים יקרים,
ממה בדיוק אתם מפחדים? אז ההאקר הצליח לפרוץ ולגנוב את המספר שלכם. נו ו? איזה נזק בדיוק יכול להיגרם לכם? טלפון אחד לחברה והם מבטלים לכם את החיוב. בניגוד לפייפאל (כמו שציין כאן מישהו) שאין לה שום קשרים לארץ או אחריות ללקוח, החברות המסורתיות שיושבות בישראל ועונות לחוק הישראלי דווקא מגיבות בצורה טובה. גנבו לי כבר כרטיסים בעבר ולעוד אנשים שאני מכיר זה קרה, בסוף, הלקוח מוגן.
yuc | 08.11.17
6.
חברות ישראליות רבות (עם מאות אלפי לקוחות אונליין) עדיין לא משתמשים ב HTTPS באופן תקין...
אבל בארץ יש 0 תודעה של SECURITY ו DISCLOSURE וכו', ולכן אנשים מפחדים להתלוננן, והפרצות ההזויות עדיין קיימות לכל ילד בין 4. *טיפ* אל תשתמשו באפליקציות סללוריות ישראליות לכלום שבו אתם צריכים להעביר פרטים (ובטח לא כרטיס אשראי).
יוסי היודע | 07.11.17
2.
לא הבנתי למה תמונות צמד עו"ד מופיע בעלילות האקר סורי?
לא הבנתי מדוע תמונותיהם של שימרון ומולכו, צמד עורכי הדין של BB...מופיע בסיפור עלילותיו של האקר סורי שגנב מספרי כרטיסי אשראי של אלפי ישראלים. האם יש כאן רמז סמוי שגם מספרי כרטיסי אשראי שלי מכובדים מעם, נפלו לידי השודד הסורי?
BB עם אופק שלילי | 07.11.17
1.
הגנה מפני עוקץ באשראי
ההגנה הנפוצה על כול פעולה בכרטיס בחו"ל דיווח ב S M S ובארץ מעל 500 ש''ח אם יש לכם מס כרטיסים תהיו פעילים בבודדים ומעקב פעולות תמידי , גם במסעדה ובכול מקום אין להעביר כרטיס למוכר יש להגיע לקופה לחיוב , במשיכה מכספומט להסתיר את הקוד הסודי , בלאומי ניתן להחליף קוד סודי , ניתן לחסום לעצמנו אפשרות להעברת כספים באינטרנט , במקומות לא בטוחים פשוט לתת מזומן , את הקוד לכרטיס לשמור בראש ולא בנייד , ראש הממשלה המנוח אשכול אמר פעם שמרו על הלירה ,
ישראלי | 07.11.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת