67. מלצרים/מתן שרות ישראלים יש לי תשובה לחיים כהו, שאומר שהמלצרים הישראלים יותר טובים, יותר חמים. הדוגמה שאני מביאה היא לא בתחום המלצרות שווקא, אלא כללית, על מתן שירותים: קניתי בסופר צלעות כבש, שאנחנו מאוד אוהבים. את זה אני קונה אולי פעם בשנה, לאירוע מיוחד - כי זה מוצר יקר. אני מגיעה לקופה, והקופאית אומרת לי: (בקול רם, שכולם ישמעו!): את ראית כמה זה יקר??!! מה!! מה אכפת לך? אני עשיתי חשבון וזה לא עניינך. מאוד הכעיס אותי ההתייחסות הזאת: את לא רוצה למכור? אז בבקשה, אל תביאו לסופר דברים יקרים. זה נקרא טיפול חם בלקוח? או שזה נקרא התערבות בעניינים לא לך??!! ובקשר למלצרים עצמם: הם רחוקים מלהיות בסדר. אצלנו, לצערי, זה לא מקצוע לכל החיים כמו בעמים אחרים. שם, לובשים מדים בגאווה, ואתה יכול לראות נשים וגברים בגיל העמידה, שהתבגרו לתוך המקצוע - ולא רק "דוגמנים" שלא יודעים לעבוד. אילנה | 22.11.17 (ל"ת)
65. למספר 20 אל תחליט לי איך לאכול את הסטייק ממרום שנותי ידוע לי בדיוק איך זה טעים לי. בארהב יש וול דאן בלי שאלות ויוצא בול כצו שצריך סטייק לאבר | 22.11.17 (ל"ת)
63. שפים כולה טבחים ועפים על עצמם. למה אנחנו צריכים לשמוע מהם הגיגים. שיסתפקו בדבר הגדול שהם בעלי מקצוע טובים, כמו שכל אחד צריך להיות. מספיק כבר עם תכניות האוכל. כל זמן שהיתה התכנית הראשונה של כהן, היה נחמד ותמים ומרגיע בערב יום שישי, אבל מאז חלה התפוצצות וכל שף נהפך לפלצן. אז זהו - אתם קשקשנים ולוקחים את עצמיכם ברצינות פתיטית. גארי | 22.11.17 (ל"ת)
61. 58 רק מהתגובה הדוחה שלך אפשר לראות את היחס לעובדים אם אנשים כמוך מתלוננים שישראלים לא רוצים לעבוד אצלם, אפשר בהחלט להבין למה. תת רמה | 21.11.17 (ל"ת)
58. אני מכיר כמה ישראלים שחיפשו עבודה במטבח, דווקא אצלו. המסתננים אכן גונבים עבודה לישראלים, ומורידים את השכר ורמת המחייה. מצידי שיסגרו את כל המסעדות בארץ והעיקר שיגרשו את המסתננים. לא רוצה מסעדות, רוצה ללכת בטוח ברחוב ולחיות בהרגשה שלא יפילו לי על הראש אלף אפריקאים בלי דרכון ובלי אשרה ובלי מקום לחרבן. הוא קשקשן | 21.11.17 (ל"ת)
57. תגובה ל 37 ו 39 כמסעדן וותיק אני אומר לשניכם שבגלל אפסים כמותכם המדינה נראית ככה שרק יודעים להתלונן בלי להכיר את השוק והמסתננים הרבה יותר נקיים ממכם ימטונפים אין כח עבודה ישראלי וזו הסיבה היחידה שמעסיקים זרים יגלמים, בליחה אם תשתפרו תהיו גלמים, חיים עלה והצלח ושימותו הבכיינים מסעדן | 21.11.17 (ל"ת)
56. באים לקבוע לבעלי המקום, חצופים, רוצים מה לא בתפריט, מזיזים שולחנות ! הכי גרוע דורשים לקבל מנה חלופית אפילו אם המנה יצאה אחלה, לא טוב, תשלמו ותצאו. באים לשבת בשיא העומס על מנה אחת. לא מבינים שיש עלויות קשות לבעלי מסעדות כמו שכר מקום, שכר עובדים, עונות חלשות, מצב בטחוני. לא במקרה בעולם, יצא לתיירים ישראלים שם לא טוב. יש פער עצום לעומת תיירים, הבדל שמים וארץ. הבעיה שרוב מכריע של המסעדות בארץ שותקות, במקום להתחיל להעיף לקוחות כאלה. חלק מהישראלים לקוחות על הפנים | 21.11.17 (ל"ת)
55. ביקורת באנגלית ומייללים. תיירים עם תרבות אכילה עשירה: מהללים. מסקנה ? הישראלים אוהבים להתלונן על שטויות לפעמיים ברשתות החברתיות על מסעדות כאן, חלק מתוך סגירת חשבון בלי קשר בהכרח למציאות. ישראלי נכנס למסעדה: וכבר הוא יודע איך לנהל. ישראלים אוהבים לכתוב | 21.11.17 (ל"ת)
54. יש מלא אנשים בני שישים שמוכנים לעבוד במסעדות לא קונה את העניין הזה שישראלים לא מוכנים לעבוד במסעדות הכל עניין של יחס ותמורה יש מלא בני שישים וחמישים ומעלה שמחפשים עבודה במסעדות אבל אם צועקים עליך כל היום ומעמיסים עליך עבודה של שני אנשים בשכר רעב, אז איך אנשים יחזיקו כך מעמד ? בחו"ל מלצר זה מקצוע מכובד לכל דבר, רק פה כותבים דרושים צעירים אחרי צבא לעבודה במשמרות, למה לא להעסיק אנשים מבוגרים ואחראיים בשכר הגון ? אם תהיו הוגנים, תאמין לי שלא יחסרו לך עובדים ישראלים האריתראים והסודנים אינם מקפידים על הגיינה ולי אישית לא נוח לאכול במקום שבו לעובדים אין שום מודעות להגיינה והם משתעלים לתוך האוכל ומביאים מחלות שלא היו קיימות כאן אחת מכאן | 21.11.17 (ל"ת)
53. לכל המגיבים לגבי העובדים הישראלים הוא התכוון לשוטפי כלים ומנקים בעיקר, לא למלצרים/טבחים דידי | 21.11.17 (ל"ת)
52. תל אביב יפו המסעדה המסעדה נראית טוב. שרותים לא נקיים -לשבת בבר הפנימי במטבח אין חווית יציאה.האוכל בינוני עם מספר מנות טובות. אין רצף של טעם זהה באותה מנה בביקורים חוזרים.לא זול בוודאות. המסעדה הטובה ביותר היום בתלאביב בזנר של מסעדות שף היא טוטו by far. אכלן .מביןןןןן | 21.11.17 (ל"ת)
51. rishon הכוון די ברור ונראה טוב..מול טרור צרכני טראומטי..הכוון של סגירת כל המסעדות נראה כמענה המתאים ביותר. כשאי אפשר אי אפשר..במקומות אחרים ניתן להציב מאבטחים במספר גבוה יותר. הכוונה מקומות אחרים שאינם מסעדות. sisi | 21.11.17 (ל"ת)
50. כל דבר זה ביקוש והיצע. המחיר מדוייק אם היה יקר מידי לא היו סועדים. עובדה שיש. וטוב שכך צחי | 21.11.17 (ל"ת)
49. נמאס לקרוא שהרבה אומרים שמוכרים להם ביוקר. נמאס לקרוא שהרבה אומרים שדוחפים מחירים יקרים בארץ. מתי תבינו זה המיסים.מהנמל ולפניו. ועכשיו מס חדש. לכו תספרו את זה באירופה. זוזו | 21.11.17 (ל"ת)
48. הרווח שלהם מגיע מהטלוויזיה מסעדה שמוכרת ארוחה ביותר מ40-50 שקל אין לה זכות קיום . בזכות המיליונים שהם עושים בטלוויזיה הם פותחים מסעדות יוקרה שכאלה. הכי קל לקחת עובדים זרים, ברור שהם יהיו שקטים, ייציתו להוראות , יהיה להם פחות חיסורים בימי עבודה, וגם לגבי המשך הקידום בשכר שלהם הם יהיו יותר פשרנים. אבל באיזה חברה רוצה "חיים כהן" לחיות. אם הוא יתאמץ יותר הוא ישיג עובדים ישראלים? האם הממשלה לא צריכה להגן עלינו הישראלים. ולכן החוק החדש שמטיל מס על מסעדנים שמעסיקים עובדים זרים הוא צודק. הרגילו את חיים כהן וחבריו לדבר פסול. אבי | 21.11.17 (ל"ת)
47. עבודת אומנות זה ממש לא נכון אני יכול להגיד לך דבר אמיתי כאיש מיקצוע בתחום שמעלים לך את השכירות אז אתה מעלה את המנות שהחומר גלם עולה אז אתה מעלה את המחיר שטבח מבקש סכום שהוא יכול לתקיים בכבוד אז אתם חושבים ששלושים וחמישה שקלים לשעה זה הגון מספיק תשלמו כמו בניי אדם ותקבלו חומר אנושי ברמה אביב | 21.11.17 (ל"ת)
46. ל-39 מחלק ממה שכתב אפשר להבין שאתה חי בסרט למה כמה ישראלים את מכיר שמוכנים לעבוד בעבודה קשה שהם לא הבוסים אה? אני מאמין לחיים הכול מילה ישראלי שעובד במסעדה מצליחה רוצה להרוויח משכורת של מתכנת בגלל שהוא חושב שבעל הבית מרוויח מיליונים הבעיה שהוא רואה רק את עצמו ולא את כול התמונה של אחזקת המסעדה..אני נגד לתת עבודה לעובדים לא ישראלים אבל מצד שני אני לא יכול להיות תלוי בקריזה של עובד יהודי ישראלי בועז | 21.11.17 (ל"ת)
45. חיים אוהבים אותך אבל את החיים שלנו יותר . מספיק לנו החשש התמידי מפיגועים . לא רוצים בארץ שיכורים אנסים שודדים וכייסים. שכונות שלמות נהרסו בגלל אנשים כמוך שמספקים עבודה למהגרי עבודה , כן מהגרי עבודה מסתננים !! הם צריכים לחזור למדינות שלהם גם אם המחיר זה סגירת המסעדה שלך ומסעדות אחרות . צורך הקיום שלנו גדול יותר מהצורך לבלות . אז אם כל הצער והכבוד שיטיסו אותם מפה ויפה שעה אחת קודם האני | 21.11.17 (ל"ת)
41. איש חביב ונעים שמגיע לו טוב בייחס לזרים במטיחים.במטבחים. המסעדנים מעסיקים זרים חולים בשלל מחלות העיקר לחסוך מספר שח לשעה מוטי | 21.11.17 (ל"ת)
40. חיים כהן שף מושלם ואדם מדהים איש מקצועי מאד. נעים וחביב. לאכול אצלו פשוט חוויה! גבריאלה | 21.11.17 (ל"ת)
39. ישראלים לא רוצים להיכנס למטבח עמוס במסתננים פושעים או שהוא באמת לא מבין, או שהוא פשוט מיתמם, אבל כל מי שמכיר את הענף יודע שישראלים בהחלט מוכנים לכל עבודה. אבל כשמציעים להם לעבוד במטבח שמורכב ברובו ממסתננים פושעים, כשלא נותנים להם תנאים מינימלים, כשאין מקום להחליף בגדים, למה לעזאזל שהם יירצו בכך. המסעדות יסתדרו יפה מאוד גם ללא מסתננים וגם אם לא, זו לא סיבה להשאיר אותם בארץ. מזמן לא קראנו כזה קשקוש. הביצה והתרנגולת | 21.11.17 (ל"ת)
37. ישראלי ייכנס לעבוד במטבח כשתשתלם לו וכשהוא ידע שהעובד הפלסטיני/המסתנן לא ידקור אותו נו באמת | 21.11.17 (ל"ת)
35. חיים תגיד את האמת טרור צרכני גם לי יש עסק ולתת שרות היום זה פשוט נהיה בלתי אפשרי. אני מגדיר את זה טרור צרכני. פשוט לקוחות מגעילים. רעשניים. צעקניים חושבים שקנו אותך ואת העסק שלך. מאיימים פשוט מגעילים. יעקב | 21.11.17 (ל"ת)
32. תכלס, כמה אתם משלמים לעובד מטבח? עומד ליד הגרילרים, חותך ללא סוף בצלים, מנקה סירים, מקבל כוויה פה ושם ובסוף 30 ש"ח לשעה במקרה הטוב. למה שבוגר צבא למשל יעבוד במטבח. רון | 21.11.17 (ל"ת)
30. אכלתי פעם אחת במסעדה שלו והספיק לי מחיר קצת יותר גבוהה אבל אוכל לא ברמה מספקת בכלל... הזן שם | 21.11.17 (ל"ת)
29. מסעדה זה עסק בישול זה אומנות די להתבכיין! למה תיק של LV עולה 20000 ש"ח שחיקוי עולה 15$ כי החומרים שונים ואנשים מוכנים ויכולים לשלם! אני לא קונה LV וגם לא הולך למסעדה שיקרה לי. מאוד פשוט! בעל מסעדה צריך לקבוע מחיר שהוא ירוויח ולא יפסיד! החלטה שלנו הלקוחות לשלם או לא. מסעדת שף היא אומנות כמו תמונה או פסל, יפה/טעים תקנה, לא יפה/טעים אל תקנה. לכן אני לא מאשים את המסעדנים, אולי אני טועה אבל לא ראיתי שהם כולם מליונרים (וגם אם כן, הצליחו מגיע להם) כל כך פשוט | 21.11.17 (ל"ת)
28. שלשו חתיכות עלובות של זנב שור תמורת 100 ש"ח זה גניבה רק שתדע, המחירים שלך סופר יקרים ולא שווים את מה שאתה נותן, זה לא ברמה מי יודע מה, אתה ממש לא שף, אתה טבח ממוצע + חיים אתה רמאי | 21.11.17 (ל"ת)
26. התפלפתם! כולה אוכל. מכניסים לפה, לועסים ובולעים אחרי 24 שעות זה יוצא בקקי. מה נסגר עם אנשים?! כולה אוכל! קצת פרופורציות | 21.11.17 (ל"ת)
25. 2 תשובות א. המחירים בחו"ל יותר זולים ב. בכל הקשור ל"ישראלים" שאינם באים לעבוד במסעדות: אוליי תציין כמה אתם משלמים להם - פרט לקובץ קטן! Jeje | 21.11.17 (ל"ת)
21. 25 שנים לא נכנס ישראלי בשנת 93-94, אני ועוד מספר ישראלים עבדנו אצל חיים במסעדת קרן. טבח לשעבר | 21.11.17 (ל"ת)
20. הסיבה למה לא מוכנים להכין סטייק מדיום וול או וול דאן היא שאין חזרה מזה. סטייק מדיום אפשר להחזיר על האש לעוד 30-40 שניות. סטייק מדיום וול אי אפשר. אז אם הלקוח הוא נודניק חסר תקנה, הוא ידרוש להחזיר את הסוליה הקשה, ואז המסעדן אוכל אותה ב70+ ש"ח חומר גלם על סטייק שהולך לפח. את הפרה שמסרה חייה למען התיאבון שלנו יש לכבד, ולאכול את בשרה באופן ראוי. היינו לא יותר ממדיום. דורון | 21.11.17 (ל"ת)
19. פגשתי בקפריסין אשת עסקים שמטיילת בהרבה מקומות בעולם ובמו פיה טענה כי אצלינו מאד יקר ביחס לשאר העולם אייל | 21.11.17 (ל"ת)
17. פולחני אוכל סגידה למסעדות וטבחים אנאלפביתים כוכבי ריאליטי זאת הדת החדשה !!! ۩*)•※•☼•※•(*۩ הפטריארך הקולינרי מנזר הזללנים ⛪ | 21.11.17 (ל"ת)
16. אירוח??????? כמי שהושיבו אותה במסעדה של חיים כהן מטר ממדרגות הכניסה לשירותים ונאלצה לברוח בשל ריח מטהר האוויר ולאחר שסרבו להחליף שולחן, אני מציעה למר כהן לבדוק את יכולת האירוח שלו. יש לו עוד הרבה מה ללמוד תבורה | 21.11.17 (ל"ת)
15. המחירים באירופה לא פחות יקרים ארוחת ערב במדריד במסעדה טובה +אלכוהול 150-180 יורו ישראלי | 21.11.17 (ל"ת)
14. תגובות של דבילים סתומים גם בסופר בחול יותר זול אס אתם לא קונים בסופר וכנל בחנויות בגדים וכנל בחשבונות איזה מן שוואה זה חול רק דביל סתום ואידיוט משווה בין תפוח לבננה מה הקשר לחול פה יש מציאות שונה של מדינה שלא דומה לחול ברגולציה בהיטלים וברשות המיסים אז תמשיכו להתלונן על המחיר אפסים מאופסים מסעדן | 21.11.17 (ל"ת)
12. כל מלה בסלע חבל שרוב הציבור לא מבין שכשהדיור יקר המסעדה יקרה. עורך דין מקבל הרבה יותר על הרבה פחות עבודה ואף אחד לא מרים מחאה. הממשלה שלנו פחדנית שלא עושה צעד למען הציבור ומוריד משמעותית את המיסים על אוכל . העיקר שאוזי מגיע שוב, חיים תארגן לי כרטיס... :) מיכאל | 21.11.17 (ל"ת)
11. כשר מר כהן הגיע הזמן שגם ציבור שומרי הכשרות יהנו להתארח אצלך ולאכול את האוכל שלך שלדעתי הוא האוכל הכי טעים בארץ. פסח | 21.11.17 (ל"ת)
9. הנה מגיב 2-הישראלי הטיפוסי. למה "תמותו"?! זו ברכה שאתה מברך אנשים בדרך כלל ? ברכה שתאהב שיברכו גם אותך ? נגמרו המילים ? אז תבשל בבית ותחסוך ניבולי פה שאינם במקום. חולד | 21.11.17 (ל"ת)
7. על מה הוא מדבר? התבזתי מספר פעמים במסעדות באופן חריג וקיצון..מעולם לא החזרתי מנה או דרשתי פיצוי.. הית באחת המסעדות המוכרות מאוד לחיים כהן..קבלתי את הארוחה הגרועה בחיי!! עם שירות הזוי..ובסוף שלמתי חשבון כמו טאטלה..והלכתי מבויש הביתה.. "ישראלים..ישראלים.." מדוע הוא מיצר לנו הישראלים תדמית כולכך גרועה? רונן | 21.11.17 (ל"ת)
4. חיים, כמו שאמרת, הישראלי נחשף למסעדות בעולם והוא יודע שמסעדות בארץ יקרות. ממקומות של אוכל פשוט עד למסעדות גורמה, הכל יקר פה. את הסועד לא מעניינים תירוצים על העלויות של בעל המסעדה. מענין אותו עלות האוכל. קול ההגיון | 21.11.17 (ל"ת)
חיים כהן: "שיימינג לא יכול להרוס מסעדה, רק היא יכולה להפיל את עצמה"
67 תגובות לכתיבת תגובה