אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חיים כהן: "שיימינג לא יכול להרוס מסעדה, רק היא יכולה להפיל את עצמה"

67 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

67.
מלצרים/מתן שרות ישראלים
יש לי תשובה לחיים כהו, שאומר שהמלצרים הישראלים יותר טובים, יותר חמים. הדוגמה שאני מביאה היא לא בתחום המלצרות שווקא, אלא כללית, על מתן שירותים: קניתי בסופר צלעות כבש, שאנחנו מאוד אוהבים. את זה אני קונה אולי פעם בשנה, לאירוע מיוחד - כי זה מוצר יקר. אני מגיעה לקופה, והקופאית אומרת לי: (בקול רם, שכולם ישמעו!): את ראית כמה זה יקר??!! מה!! מה אכפת לך? אני עשיתי חשבון וזה לא עניינך. מאוד הכעיס אותי ההתייחסות הזאת: את לא רוצה למכור? אז בבקשה, אל תביאו לסופר דברים יקרים. זה נקרא טיפול חם בלקוח? או שזה נקרא התערבות בעניינים לא לך??!! ובקשר למלצרים עצמם: הם רחוקים מלהיות בסדר. אצלנו, לצערי, זה לא מקצוע לכל החיים כמו בעמים אחרים. שם, לובשים מדים בגאווה, ואתה יכול לראות נשים וגברים בגיל העמידה, שהתבגרו לתוך המקצוע - ולא רק "דוגמנים" שלא יודעים לעבוד.
אילנה | 22.11.17
63.
שפים
כולה טבחים ועפים על עצמם. למה אנחנו צריכים לשמוע מהם הגיגים. שיסתפקו בדבר הגדול שהם בעלי מקצוע טובים, כמו שכל אחד צריך להיות. מספיק כבר עם תכניות האוכל. כל זמן שהיתה התכנית הראשונה של כהן, היה נחמד ותמים ומרגיע בערב יום שישי, אבל מאז חלה התפוצצות וכל שף נהפך לפלצן. אז זהו - אתם קשקשנים ולוקחים את עצמיכם ברצינות פתיטית.
גארי | 22.11.17
58.
אני מכיר כמה ישראלים שחיפשו עבודה במטבח, דווקא אצלו. המסתננים אכן
גונבים עבודה לישראלים, ומורידים את השכר ורמת המחייה. מצידי שיסגרו את כל המסעדות בארץ והעיקר שיגרשו את המסתננים. לא רוצה מסעדות, רוצה ללכת בטוח ברחוב ולחיות בהרגשה שלא יפילו לי על הראש אלף אפריקאים בלי דרכון ובלי אשרה ובלי מקום לחרבן.
הוא קשקשן | 21.11.17
57.
תגובה ל 37 ו 39
כמסעדן וותיק אני אומר לשניכם שבגלל אפסים כמותכם המדינה נראית ככה שרק יודעים להתלונן בלי להכיר את השוק והמסתננים הרבה יותר נקיים ממכם ימטונפים אין כח עבודה ישראלי וזו הסיבה היחידה שמעסיקים זרים יגלמים, בליחה אם תשתפרו תהיו גלמים, חיים עלה והצלח ושימותו הבכיינים
מסעדן | 21.11.17
56.
באים לקבוע לבעלי המקום, חצופים, רוצים מה לא בתפריט, מזיזים שולחנות ! הכי גרוע
דורשים לקבל מנה חלופית אפילו אם המנה יצאה אחלה, לא טוב, תשלמו ותצאו. באים לשבת בשיא העומס על מנה אחת. לא מבינים שיש עלויות קשות לבעלי מסעדות כמו שכר מקום, שכר עובדים, עונות חלשות, מצב בטחוני. לא במקרה בעולם, יצא לתיירים ישראלים שם לא טוב. יש פער עצום לעומת תיירים, הבדל שמים וארץ. הבעיה שרוב מכריע של המסעדות בארץ שותקות, במקום להתחיל להעיף לקוחות כאלה.
חלק מהישראלים לקוחות על הפנים | 21.11.17
54.
יש מלא אנשים בני שישים שמוכנים לעבוד במסעדות
לא קונה את העניין הזה שישראלים לא מוכנים לעבוד במסעדות הכל עניין של יחס ותמורה יש מלא בני שישים וחמישים ומעלה שמחפשים עבודה במסעדות אבל אם צועקים עליך כל היום ומעמיסים עליך עבודה של שני אנשים בשכר רעב, אז איך אנשים יחזיקו כך מעמד ? בחו"ל מלצר זה מקצוע מכובד לכל דבר, רק פה כותבים דרושים צעירים אחרי צבא לעבודה במשמרות, למה לא להעסיק אנשים מבוגרים ואחראיים בשכר הגון ? אם תהיו הוגנים, תאמין לי שלא יחסרו לך עובדים ישראלים האריתראים והסודנים אינם מקפידים על הגיינה ולי אישית לא נוח לאכול במקום שבו לעובדים אין שום מודעות להגיינה והם משתעלים לתוך האוכל ומביאים מחלות שלא היו קיימות כאן
אחת מכאן | 21.11.17
52.
תל אביב יפו המסעדה
המסעדה נראית טוב. שרותים לא נקיים -לשבת בבר הפנימי במטבח אין חווית יציאה.האוכל בינוני עם מספר מנות טובות. אין רצף של טעם זהה באותה מנה בביקורים חוזרים.לא זול בוודאות. המסעדה הטובה ביותר היום בתלאביב בזנר של מסעדות שף היא טוטו by far.
אכלן .מביןןןןן | 21.11.17
48.
הרווח שלהם מגיע מהטלוויזיה
מסעדה שמוכרת ארוחה ביותר מ40-50 שקל אין לה זכות קיום . בזכות המיליונים שהם עושים בטלוויזיה הם פותחים מסעדות יוקרה שכאלה. הכי קל לקחת עובדים זרים, ברור שהם יהיו שקטים, ייציתו להוראות , יהיה להם פחות חיסורים בימי עבודה, וגם לגבי המשך הקידום בשכר שלהם הם יהיו יותר פשרנים. אבל באיזה חברה רוצה "חיים כהן" לחיות. אם הוא יתאמץ יותר הוא ישיג עובדים ישראלים? האם הממשלה לא צריכה להגן עלינו הישראלים. ולכן החוק החדש שמטיל מס על מסעדנים שמעסיקים עובדים זרים הוא צודק. הרגילו את חיים כהן וחבריו לדבר פסול.
אבי | 21.11.17
47.
עבודת אומנות
זה ממש לא נכון אני יכול להגיד לך דבר אמיתי כאיש מיקצוע בתחום שמעלים לך את השכירות אז אתה מעלה את המנות שהחומר גלם עולה אז אתה מעלה את המחיר שטבח מבקש סכום שהוא יכול לתקיים בכבוד אז אתם חושבים ששלושים וחמישה שקלים לשעה זה הגון מספיק תשלמו כמו בניי אדם ותקבלו חומר אנושי ברמה
אביב | 21.11.17
46.
ל-39
מחלק ממה שכתב אפשר להבין שאתה חי בסרט למה כמה ישראלים את מכיר שמוכנים לעבוד בעבודה קשה שהם לא הבוסים אה? אני מאמין לחיים הכול מילה ישראלי שעובד במסעדה מצליחה רוצה להרוויח משכורת של מתכנת בגלל שהוא חושב שבעל הבית מרוויח מיליונים הבעיה שהוא רואה רק את עצמו ולא את כול התמונה של אחזקת המסעדה..אני נגד לתת עבודה לעובדים לא ישראלים אבל מצד שני אני לא יכול להיות תלוי בקריזה של עובד יהודי ישראלי
בועז | 21.11.17
45.
חיים אוהבים אותך אבל את החיים שלנו יותר .
מספיק לנו החשש התמידי מפיגועים . לא רוצים בארץ שיכורים אנסים שודדים וכייסים. שכונות שלמות נהרסו בגלל אנשים כמוך שמספקים עבודה למהגרי עבודה , כן מהגרי עבודה מסתננים !! הם צריכים לחזור למדינות שלהם גם אם המחיר זה סגירת המסעדה שלך ומסעדות אחרות . צורך הקיום שלנו גדול יותר מהצורך לבלות . אז אם כל הצער והכבוד שיטיסו אותם מפה ויפה שעה אחת קודם
האני | 21.11.17
39.
ישראלים לא רוצים להיכנס למטבח עמוס במסתננים פושעים
או שהוא באמת לא מבין, או שהוא פשוט מיתמם, אבל כל מי שמכיר את הענף יודע שישראלים בהחלט מוכנים לכל עבודה. אבל כשמציעים להם לעבוד במטבח שמורכב ברובו ממסתננים פושעים, כשלא נותנים להם תנאים מינימלים, כשאין מקום להחליף בגדים, למה לעזאזל שהם יירצו בכך. המסעדות יסתדרו יפה מאוד גם ללא מסתננים וגם אם לא, זו לא סיבה להשאיר אותם בארץ. מזמן לא קראנו כזה קשקוש.
הביצה והתרנגולת | 21.11.17
29.
מסעדה זה עסק בישול זה אומנות
די להתבכיין! למה תיק של LV עולה 20000 ש"ח שחיקוי עולה 15$ כי החומרים שונים ואנשים מוכנים ויכולים לשלם! אני לא קונה LV וגם לא הולך למסעדה שיקרה לי. מאוד פשוט! בעל מסעדה צריך לקבוע מחיר שהוא ירוויח ולא יפסיד! החלטה שלנו הלקוחות לשלם או לא. מסעדת שף היא אומנות כמו תמונה או פסל, יפה/טעים תקנה, לא יפה/טעים אל תקנה. לכן אני לא מאשים את המסעדנים, אולי אני טועה אבל לא ראיתי שהם כולם מליונרים (וגם אם כן, הצליחו מגיע להם)
כל כך פשוט | 21.11.17
20.
הסיבה למה לא מוכנים להכין סטייק מדיום וול או וול דאן היא
שאין חזרה מזה. סטייק מדיום אפשר להחזיר על האש לעוד 30-40 שניות. סטייק מדיום וול אי אפשר. אז אם הלקוח הוא נודניק חסר תקנה, הוא ידרוש להחזיר את הסוליה הקשה, ואז המסעדן אוכל אותה ב70+ ש"ח חומר גלם על סטייק שהולך לפח. את הפרה שמסרה חייה למען התיאבון שלנו יש לכבד, ולאכול את בשרה באופן ראוי. היינו לא יותר ממדיום.
דורון | 21.11.17
14.
תגובות של דבילים סתומים
גם בסופר בחול יותר זול אס אתם לא קונים בסופר וכנל בחנויות בגדים וכנל בחשבונות איזה מן שוואה זה חול רק דביל סתום ואידיוט משווה בין תפוח לבננה מה הקשר לחול פה יש מציאות שונה של מדינה שלא דומה לחול ברגולציה בהיטלים וברשות המיסים אז תמשיכו להתלונן על המחיר אפסים מאופסים
מסעדן | 21.11.17
7.
על מה הוא מדבר? התבזתי מספר פעמים במסעדות באופן
חריג וקיצון..מעולם לא החזרתי מנה או דרשתי פיצוי.. הית באחת המסעדות המוכרות מאוד לחיים כהן..קבלתי את הארוחה הגרועה בחיי!! עם שירות הזוי..ובסוף שלמתי חשבון כמו טאטלה..והלכתי מבויש הביתה.. "ישראלים..ישראלים.." מדוע הוא מיצר לנו הישראלים תדמית כולכך גרועה?
רונן | 21.11.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת