אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פני העתיד: הפריחה המטרידה של טכנולוגיית זיהוי הפנים

69 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

68.
יזהו דו מיניים בלתי אפשרי, אז מה אתם בלחץ
כמעט כל בנאדם שני גיי אז מה אתם נלחצים מזה שידעו כבר אין מה להסתיר הכל יודעים עליכם אפילו למשטרה יש קופסה שבו מצלמים ואז מוחקים אחד לחודש וגם אתם יכולים לצלם זה מותר מרוב צילומים אין לזה ערך לכלום העל שטויות תקפיאו מבטים וזה הכל תזייפו מבטים כועסים חחח תעקפו את זה וכולם יעשו פרצופים כועסים להתאגד ולעשות זאת ואז זה ישגע את המצלמות יום אחר תחייכו כולכם ככה לשגע את כל מי שיתקין מצלמות חיטוט על בני אדם ותמיד תזכרו שמותר לשים כובע עם משקפי שמש וחיוך מזוייף ,חיוך לא עולה כסף ,תמיד יהיה אפשר לעקוף הכל.
לא להילחץ | 10.07.21
65.
טכנולוגית הזיהוי פנים תפתור את הבעיה הכי גדולה
הטכנולוגיה של היום מאפשרת להאקרים וגנבים כאלה ואחרים להשתלט לאנשים על הכרטיס אשראי, הsocial security number שלהם, ועל חשבוני המדיה החברתית שלהם. כל שנה, מיליארדי דולרים נגנבים מאנשים רגילים על ידי האקרים שפורצים להם לחשבון בנק. זה ביזבוז משאבים אדיר. טכנולוגיית זיהוי הפנים יכולה לפתור את הבעיה הזאת. אם הסיסמא בחשבון בנק תוחלף בזיהוי פנים בזמן אמת כמו באייפון X, אף אחד לא יוכל לפרוץ לחשבון בנק שלכם.
פרטיות | 20.12.17
60.
ל 52 אתה צודק לכן המצלמה מכוונת כל הזמן לכיוון הקטן שלי
בעזרת מספר מדבקות הצליחו לבלבל מערכת למידה עמוקה לזיהוי תמרורים והורידו את רמת הזיהוי משמעותית. זיהוי פנים ב WILD ( לא מוטים קדימה ) הוא עדיין מסובך ודי בקלות ניתן לשבשו. מה שכן, זיהוי GATE ( לפי צורת הליכה ) יכול לשמש כזיהוי מקדים לחיזוק ע"י זיהוי הפנים.
יואב פ. | 17.12.17
53.
מאזינים לכם דרך הטלפון, יודעים היכן הייתם, רואים דרך המצלמה מה עשיתם
מה אכלתם, מה לבשתם, מתעדים אתכם עם המון מצלמות שפזורות ברחוב, בקניונים, בחנויות, בקולנוע, בבנק, בנמלי תעופה, במסעדות ובתי קפה, במקומות עבודה, באמצעות מצלמות של מערכות למניעת תאונות שמותקנות במכונית
מארק | 16.12.17
52.
47 לא, אתה זה שלא הבנת והוכחת את זה בתגובתך
אתה רק מאשש את טענתי, קודם כל אתה מדביק ל״אנשים כמוני״ כל מיני מניעים וכך אתה מצדיק הסתרה של נתונים מדעיים, כדי שלא נשתמש בהם לרעה. כמובן מי שמחליט מה רע או מה טוב זה אתה, או סטאלין, או איזה קומיסר חינוכי כזה או אחר, או הומואים, סליחה התכוונתי ״אנשים בהומוסקסואליות״. גם איך לדבר אתם רוצים לחנך אותנו.
מדע לא חושש מאנשים | 16.12.17
51.
למי שכתב על היכולת להיות צודק 90% מהמזמן כתלות בהתלפגות באוכלוסיה,
האלגוריתמים לא מנחשים כמו אדם, הם צודקים בדיוק גבוה, המדידה היא כמה צדקתי ביחס להתפלגות. והשיפור שלהם נמדד בכמה הם מסוגלים לדייק מעבר לבחירה אקראית. והם אכן מצליחים לדייק הרבה יותר מהאדם המצוי שעומד ברחוב ומנחש.
א | 16.12.17
50.
בפורים זה לא יעבוד. ובכלל adversarial learning מאפשר לשבש למידת מכונה.
ובכלל תחום סייבר שצומח מאוד anti adversarial learning שיטות להגנה מפני שיבוש למידת מכונה. אנחנו מפזרים בכל עת שובל עקבות דיגיטליים המאפשרים לגופים שונים ללמוד אותנו, ישנן דרכים חכמות לשבש את שובל הנתונים כך שלא יהיה ניתן ללמוד אותנו בצורה טובה. למשל כבר היום מחקרים מראים שניתן להכניס לתמונות סוג של "רעש לבן" שלא נראה לעין האדם אך מקשה מאוד על אלגוריתמים חכם ללמוד את המאפיינים בתמונה. כמובן שזו מלחמה לכל דבר וכבר נחקרים אמצעי אנטי-שיבוש למידה. העתיד הולך להיות מעניין.
א | 16.12.17
41.
הדבר הכי מפחיד בכתבה זה שמדענים פחדו לפרסם תוצאות של מחקר
הטרור המחשבתי של השמאל גורם לכך שאפילו דברים אובייקטיבים כמו מדידות מדעיות נתונים לצנזורה מחשבתית עד כדי כך שמדענים מפחדים לפרסם תוצאות שנוגדות את האידיאולוגיה המוכתבת. שלא לדבר על כך שהרבה נושאים לא נחקרים בגלל פחד מתוצאות שהן לא פוליטקלי קורקט. זה מזכיר את התקופות האפילות של סטאלין והיטלר, זה לא משהו שאמור להיות במאה העשרים ואחת.
בגלל ההומואים | 15.12.17
13.
ל-6
תקרא עד הסוף. המערכת ל-מ-ד-ה את הפנים מאתרי היכרויות, ואח"כ הצליחה לחזות נטייה מינית של פנים חדשות (אנשים אקראיים) ב 91% הצלחה. "קוסינסקי לקח אלגוריתם קיים של ניתוח פנים, והזין אותו ביותר מ־35 אלף תמונות של אנשים שפרסמו אותן באתרי היכרויות וציינו את נטייתם המינית. לאחר שהאלגוריתם למד את התמונות, קוסינסקי הציג לו תמונות של אנשים אחרים, והאלגוריתם זיהה את נטייתם ברמת דיוק גבוהה."
שחר | 15.12.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת