אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רשויות בארה"ב: סמארטפונים מסרטנים, הרחיקו אותם מהגוף

57 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

56.
ברור ...הרי אלוהים לא ברא אותנו עם פלפון ביד
דור 5 לתשתית הסלולר ידלל את אוכלוסיית הכוכב באופן משמעותי , במדינות בהן תאגידים שולטים אנחנו תמיד נראה את עליונות הטכנולוגיה והכסף מול חיי אדם ובישראל יש כר דש פורה של המונים נבערים המכורים לסלולר (אופיום להמונים) , תתעוררו עכשיו מן ההזייה הסלולרית כי כאשר המוות ידפוק בדלת שום רופא לא יוכל לעזור
Sk | 11.01.19
23.
לאיש הרדיו ולדן המדען המסרבים לקחת אחריות.
הבא נתחיל בלבצע ניפוי יסודי של מממני המחקרים, ונמשיך בפסילה מוחלטת של מחקרים אשר מומנו ע״י חברות הסלולר - על הבסיס המשפטי הבסיסי של ניגוד עניינים. ובאשר דן המדען היקר - לידיעתך תמיד בודקים ערכי קיצון - גם ה-FDA וגם רשות התקשורת האמריקאית מחייבים זאת. דווקא, בדיקת העכברים בתנאי קרינה קיצוניים היא זו שתספק את איפיון התנהגות התאים באופן הכי שקוף. בנוסף, עליי להבהיר לך שרמת הקרינה אכן יכולה להיות משולשת מרמת הקרינה המקסימאלית המותרת למכשיר סלולרי - וזאת מכורח המיקום הגאוגרפי היחסי.
אני מר 4 | 17.12.17
18.
כתבה מתורגמת בשקל. העיתונות היום בשפל.
נערך מחקר אחד שכלל לא ברור מה בדיוק היו הממצאים או שיטות המחקר בו, ואין בו לערער על הקונצנזוס שמבוסס על מאות מחקרים לאורך עשרות שנים שנעשו על מליארדי אנשים עם מליארדי מכשירים, שמסקנתם אחת -- יש 0 עליה בתמותה בסרטני מוח אשכים וכו'. אולי יש תחלואות נלוות (כמו תאונות דרכים בקרב משתמשי סלולר), אך אין קשר ישיר, או קשר של מינון (dose response). אגב, המחקר שנעשה על עכברים ומוצג כביכול כהוכחה לסכנה של הקרינה הסלולרית, הינו למעשה הטעיה של הכותב/מתרגם. שכן המחקר הנ"ל לא הפתיע אף אחד כיוון שנעשה בתנאים קיצוניים, כשהקרינה גדולה בכמה סדרי גודל (תחשבו כמו ההבדל בין מכ"מ של ספינה/מטוס למשדר רדיו ביתי). דיי לפייק ניוז קיבינימאט
דן המדען | 17.12.17
16.
אולי 4 ירחיב את דעתו
ידוע שתדר 2.4 גיגה יכול להשפיע על רקמות אורגניות בצורה בלתי מיננת ע"י כניסה לתדר תהודה , יצירת חיכוך בין החלקיקים ובכך לחמם אותם. גם הסבירו לי פעם שאם בזמן חלוקת התא הוא בדיוק עסוק בלהתחמם אז החלוקה משתבשת ויש תא משובש... התחלה של תא סרטני. גם הסבירו לי פעם שסרטן היה תמיד וחלוקות פגומות היו תמיד והגוף אמור לדעת ברוב המוחלט של הזמן לנטרל את התאים הלא כשרים ולהוציא אותם מפס הייצור. השאלה.... מה התרומה היחסית של הנייד עם העוצמה החלשה יחסית שלו על חלוקת התאים הפגומים בילדים שיש להם קצב חלוקת תאים מוגבר וכמה אצל מבוגרים שכבר גדלו ולא מייצרים לעצמים תאים אלא לשם תחזוקה שוטפת של תאים מתים והתחדשות. מעניין מר "4" אם העניין מדיד ובדוק או שהכל שמועות שאף אחד לא רוצה לטבוע בביצה של בדיקות והוכחות מדעיות.
אישרדיו | 17.12.17
14.
פלאפונים סינים
הרבה לא יודעים אבל הקרינה מהטלפונים הסינים הזולים כמעט פי שניים מהחברות הגדולות . סמסונג. אייפון . כי הסינים מחפשים איפה לחסוך מה מעניין אותם כמות קרינה . הזהרו מכול ה one plus והשיאומי. תבדקו באתרי rf שמראים את כמות ה sar שיוצאת מהמכשיר שלכם. שם רואים בוודאות הסלולר הסיני מקרין בצורה גבוהה מאוד.
אופיר | 17.12.17
5.
אחחח...אחלה עבודת מחקר כלכליסט, מחר כתבות על חייזרים?
איזה קשקשן תבע את קליפורניה שישחררו את ההצהרה שהם איפסנו ב 2009, ככל הנראה בגלל שהם קלטו שאין שום בסיס בשבילה. ההצהרה התבססה על מחקר על עכברים שמעולם לא פורסם במלואו ולא עבר ביקורת וכלל המון דברים מוזרים כמו שהעכברים בקבוצת הביקורת היו מזן שאמור באופן טבעי ללא התערבות ללקות בסרטן אבל איכשהוא ההשתתפות במחקר חיסנה אותם. הנטייה הטבעית שלהם לסרטן הייתה שוללת לחלוטין גם את ההבדל הקלוש בינם לקבוצת שנחשפה לקרינה. אה כן, הם גם הופצצו בקרינה ברמות מטורפות לאורך 8 שעות כל יום ועכברים קצת יותר קטנים מבני אדם. אז אם אתם מאמינים, תרגישו חפשיים להתרחק מהטלפון. אף אחד כבר לא ישכנע אתכם.
בונזו | 17.12.17
3.
קהילת המדע צריכה להתאגד בכל הכוח כנגד תעשיינים.
אני מעריך מכל הלב ומעריץ את צוות הרופאים והחוקרים שעמדו על השקפתם וכנגד כל הסיכויים הבירוקרטיים, הכלכליים, הקואופורטיביים - דחפו את האמונה האובייקטיבית שלהם, המעוגנת מחקרית - אל כותלי בתי המשפט והוכיחו כי ערכי SAR רלוונטים, וכי קיים שיבוש בקצב חלוקת התאים עם ספיגת קרינה בלתי מייננת. צריך לשלול את רשיונם של רופאים וחוקרים העובדים בשביל מוסדות ציבוריים ובוחרים לייצג את הקואופורציה בכל מיני עבודות צד משונות. אין כזו חיה להביא לראייה את "תקופת המבחן הקצרה והלא רלוונטית של עידן הסלולר" כאמצעי השתקה, כאשר בפועל - ניתן לבחון סריקות מוח ואיברים ברמה איכותית החל מאמצע המאה ה-20 ולהעמיד מולם סריקות מ-1997 ועד היום (תקופת חשיפת הטלפונים לכלל הציבור במחירים נגישים) - כן ניתן לראות שינויים בקצב חלוקת תאים באיברי מטרה מסויימים (בעיקר בקרבת בלוטות הלימפה) וכן ניתן לקשר בין הממצאים.
langley, VA | 17.12.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת