6. חולההה על המקום הזהה אין עליכם אין !! לאוכל יש טעם איכותי טרי וטעים שזה הכי חשוב הלוואי ויהיו עוד סניפים נמאס לי לקחת שני אוטובוסים מחיפה כל הזמן אבל שווה זה :) ניסן | 28.01.18 (ל"ת)
5. מקום מושלם!!! שירות מדהים ,אוכל טעים ומדויק,מפנקים אותי תמיד -אין ספק שמומלץ לבוא ולראות בעצמכם מה זה מסעדת עראיס הם מדברים בעד עצמם ! סיוון | 25.12.17 (ל"ת)
4. שאפו, מסעדה מצוינת ומשובחת נהנה לאכול שם, האווירה, השירות ואוכל הטעם יחד עם תמחור הוגן הופכים את המקום למוצלח חזי | 22.12.17 (ל"ת)
3. ענף המסעדנות בארץ הוא קשוח אבל עדיין לא מצדיק 51 ש"ח על פיתה מלאה בבשר טחון, עם כל הכבוד להוצאות של העסק...בכל מקום בעולם זול יותר להכין בבית מאשר לאכול בחוץ, השאלה עד כמה יקר יותר בחוץ? וקבל רמז, ברוב מערב אירופה זה לא בפער מטורף כמו בארץ...לא סתם בת"א אורך חיים של מסעדה חדשה עומד על 6 חודשים - שנה..זה פשוט לא כלכלי לפתוח אחת כזאת...שיהיה בהצלחה למתאבדים. N | 21.12.17 (ל"ת)
2. כמה עולה להכין בבית זו בכלל לא הנקודה ברור שפיתה עולה שקל ושאר המוצרים עוד כמה שקלים בודדים. אבל לילדה הערבייה אין הוצאות שכירות מטורפות, ארנונה, מס הכנסה, מע"מ, שכר עובדים, פחת מוצרים, פרסום, וכו'. אז שב בבית ותכין לך פיתה נהדרת בזול, או שתצא למסעדה מעוצבת ותזמין פיתה נהדרת ביוקר. כמה פשוט. אלי | 20.12.17 (ל"ת)
1. מתחם כושל, שני רק לקניון TLV הסמוך ועם כל הכבוד להוצאות של העסק, פיתה ב51 שקלים זו הגזמה מטורפת. כל ילדה בבית ערבי ממוצע יודעת להכין עראייס משובח ב10 שקלים... N | 20.12.17 (ל"ת)
שורד בלי צ'יפס: אבי שרעבי מסביר מה עובד ב"עראיס"
6 תגובות לכתיבת תגובה