אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שורד בלי צ'יפס: אבי שרעבי מסביר מה עובד ב"עראיס"

6 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

3.
ענף המסעדנות בארץ הוא קשוח
אבל עדיין לא מצדיק 51 ש"ח על פיתה מלאה בבשר טחון, עם כל הכבוד להוצאות של העסק...בכל מקום בעולם זול יותר להכין בבית מאשר לאכול בחוץ, השאלה עד כמה יקר יותר בחוץ? וקבל רמז, ברוב מערב אירופה זה לא בפער מטורף כמו בארץ...לא סתם בת"א אורך חיים של מסעדה חדשה עומד על 6 חודשים - שנה..זה פשוט לא כלכלי לפתוח אחת כזאת...שיהיה בהצלחה למתאבדים.
N | 21.12.17
2.
כמה עולה להכין בבית זו בכלל לא הנקודה
ברור שפיתה עולה שקל ושאר המוצרים עוד כמה שקלים בודדים. אבל לילדה הערבייה אין הוצאות שכירות מטורפות, ארנונה, מס הכנסה, מע"מ, שכר עובדים, פחת מוצרים, פרסום, וכו'. אז שב בבית ותכין לך פיתה נהדרת בזול, או שתצא למסעדה מעוצבת ותזמין פיתה נהדרת ביוקר. כמה פשוט.
אלי | 20.12.17
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת