אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"בשוק הכרמל טעמתי את העגבניות הטובות בחיי"

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
עגבניה טעימה בישראל? אולי לפני 30 שנה
הצחקתם אותי. לעגבניות שנמכרות כיום בישראל יש טעם חלש ומהונדס ומרקם קמחי. בילדותי לעגבניה היה מרקם טבעי וטעם עשיר ועסיסי. אותה בעיה עם הגבינות ה"טבעיות" תוצרת ישראל. גבינה תוצרת פולין עולה חצי ויש לה טעם כמו שלגבנ"צ היה כאן פעם מזמן.
סקפטולוג | 02.01.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת