5. עגבניה טעימה בישראל? אולי לפני 30 שנה הצחקתם אותי. לעגבניות שנמכרות כיום בישראל יש טעם חלש ומהונדס ומרקם קמחי. בילדותי לעגבניה היה מרקם טבעי וטעם עשיר ועסיסי. אותה בעיה עם הגבינות ה"טבעיות" תוצרת ישראל. גבינה תוצרת פולין עולה חצי ויש לה טעם כמו שלגבנ"צ היה כאן פעם מזמן. סקפטולוג | 02.01.18 (ל"ת)
4. לפי זה שבקרוב מתחילים ליבא בנטלי, עד 2.5 מליון ש"ח למכונית מסתבר שיש המווון אנשים שיכולים להרשות לעצמם מסעדה כזו. חוני המגלגל | 27.12.17 (ל"ת)
2. איזקיה ביפן היא בדרך כלל מסעדה זולה יש גם יקרות אבל הקונספט הוא מאד עממי, עשרים עד חמישים דולר לבן אדם. יש יותר איזקיות מסושיות, זה כמו מסעדות שיפודים בארץ, כמעט כל ערב מסתיים באיזקיה. דווקא צריך איזה אחת זולה כזאת בארץ, יכול לעבוד מצוין. פחות סושי, יותר מטוגנים | 27.12.17 (ל"ת)
"בשוק הכרמל טעמתי את העגבניות הטובות בחיי"
5 תגובות לכתיבת תגובה