אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"אחרי שנים של מאמצים והשקעה של מיליארדים, אף אחד לא הצליח למצוא שום שימוש לבלוקצ'יין"

106 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

104.
להזכיר כמה שהביטקויין לא יעיל אנרגטית
נכון להיום, כל עיסקה בביטקויין צורכת בערך 200 קילוואט-שעה. זה חשמל שמיוצר ברובו מפחם בתחנות כוח במונגוליה, וכל ביטקוין גורם פליטת 13 טונות פחמן דו חמצני! ובעתיד כל עסקה תצרוך יותר ויותר. המצדדים טוענים שהאבטחה והסודיות שוות את בזבוז האנרגיה וההתחממות הגלובלית שזה גורם. אבל זה ממש לא יעיל. ובעתיד מחיר העסקאות רק יעלה.
דארווין | 10.01.18
103.
יזם ללא מעוף. צר לי.
בשורה התחתונה בני אדם יכולים להסתובב עם נכסים דיגיטליים בדיוק כפי שהם "מסתובבים" עם נכסים אמיתיים. לצואך העניין - ארנק מבוסס בלוקציין הינו שווה ערך לארנק מלא בשטרות מזומנים. זה מה שחדשני בכל העסק הזה. אין יותר צורך אמיתי בגורמי צד שלישי אשר יאשרו זהויות ובעלות על נכסים רק כדי לאפשר להעביר אותם מיד ליד. היום האינטרנט היא הצד השלישי והיא מבוזרת כך שבתור צד שלישי היא תהיה זולה יותר ובטוחה יותר מאשר חברות סליקה ומתווכים למינהם. מובן מאליו שגופים כגון ממשלות ומוסדות פיננסיים צריכים לשתף פעולה ולייצר בקרה על הארנקים שלנו (לפחות במוצרים כמו כסף, פוליסות ביטוח ופנסיות)- זה יהיה החיבור בין הבלוקציין למציאות היומיומית של האזרח - יקח זמן אבל קורה.
רוני | 08.01.18
97.
בשקל
בשקל אפשר לרכוש מחברות ממשלתיות חשמל ומים ומגרשים עם זכויות בנייה ומוצרים בפיקוח כמו דלק ולחם וחלב וגבינה וביטוח חובה לרכב ואפשר לרכוש שרותי בריאות והשכלה ורשיון נהיגה ורשיון רכב ולשלם את מיסי יבוא על מוצרים מחו"ל ואת הארנונה עבור שרותי העירייה. מה אפשר לרכוש עם ביטקוין?
עלי עבדו | 06.01.18
93.
ל27
אתה רושם מלא דברים לא נכונים, למעשה כל הטענות שלך לא נכונות. מחשבים מבוזרים צריכים לאשר את העסקה שלך, הם נותנים עדיפות לאנשים שמשלמים יותר ויכולים להריץ את הערך כמה שבא להם, במקום בנקים אתה מקבל מוצר לא מאובטח, מסוכן ולוג שאומר בדיוק מי נגע במטבע שלך לפניך. זו תרמית לכל דבר.
יאיר | 05.01.18
91.
כן. שילך להמיר מטבעות מהבוקר עד הלילה.
ביטקוין הוא בינ"ל. אין ביטקוין רוסייה, ביטקוין ישראל וביטקוין ארה"ב. זה מטבע אחד שאתה יכול להשתמש בו למסחר עם כל אדם בעולם. ומצויין בעיקר לעסקאות גדולות כמו קניית סחורה. תשלום משכורות בינ"ל. וקניית כרטיסי טיסה. המצאה גאונית. ומי שלא אוהב אותה שימשיך לחכות למטבע בינ"ל שיכובד בכל מקום בעולם
אריק | 05.01.18
90.
לפיות הוא מודה שהוא מדבר מתוך פוזיציה (שוק ההון)
אכן אי אפשר להשוות את הביטקוין לשוק ההון, כול ניסיון לנתח את המטבע לא הביא לתוצאות ולכן הדרך היחידה להפיק ערך מהמטבע הזה, הוא פשוט להחזיק בו, נכון עוד מוקדם לעשות שימוש יום יומי בביטקוין ועוד יעברו כמה שנים, אולי עשור ואולי אפילו שניים עד שהבנקים יהיו מיותרים, אבל מכאן ועד להגדיר את הביטקוין כפירמידה? זה לא מקצועי ואפילו לא עומד בכול הדרישות שנדרש סוחר בשוק ההון לנתק את מה שהוא מרגיש או חושב מהנתונים, אז מה אומרים הנתונים? הביטקוין מוגבל, יש לו סוף יש לו ערך, הוא מחזיק את התכונות של מטבע.
אריאנה | 04.01.18
87.
כמעט אף אחד פה לא ענה לו לעניין
עיקר הטענות היו לגופו של אדם, שיש לו איזה אינטרס או טענה מסוג ״אבל יש ביטקוין והוא שווה הרבה כסף״, שזו תשובה למשהו שהוא בכלל לא טען או חולק עליו. מה שמדאיג אותי זה לא הפירמידה, חלק ירויחו וחלק יפסידו כמו כל פירמידה אחרת, מה שמדאיג אותי זה חוסר היכולת של אנשים להבין טקסט פשוט ולענות לעניין. בינתיים באיראן מדענים שלא גדלו על ריטלין מפתחים את הדור הבא של הנשק כשכאן האוכלוסיה לא מסוגלת לקרוא כתבה פשוטה.
רק לגופו של אדם | 04.01.18
86.
כל מילה בסלע...בלוקצ'יין זו טכנולוגיה מקולקלת... יש האשגראף יותר טוב
בלי כרייה ובזבוז משאבים, וזה בכלל לא מטבע.. זה פרוטוקול לתקשורת מבוזרת קונצנזוס מלא, אינטרנט מבוזר, שמטבע זה רק אפליקצייה בו... ולא אל תחפשו ico שלהם כי הם לא לוקחים חלק בשטויות האלה... המפתחים של האשגראף מתעסקים בדברים יותר חשובים מגיוס מטבעות ווירטואלים אלא בפיתוח הטכנולוגייה עצמה ושיתוף פעולה מול חברות מובילות במשק...
אריה | 04.01.18
82.
לחיוב ולשלילה - שלב ההמלצות
המלצות לכן: - לבעלי כושר טכנולוגי בסיסי. - על תתקמצנו על מפתח דיגיטלי פיסי - רק כסף שאתם יכולים להרשות לעצמכם להפסיד את כולו - לבזר את ההשקעה - למצוא משהו שיודע מה הוא עושה בשוק, ולתת לו לנהל את זה בתמורה לעמלה שמנה
מומחה קטן מאוד וכורה ביטקוין זעיר | 04.01.18
81.
המלצות לחיוב ולשלילה - המשך
חסרונות: - עמלות מטורפות (5% לכניסה, ומחיר דומה ליציאה) - הבורסות והארנקים עדיין לא מאובטחים מספיק, ולכן כמעט 15% מערך השוק נמחק בין כניסה ליציאה בממוצע. זה ימשיך להיות כך עוד הרבה שנים, כי תוקפי סייבר מתוחכמים יותר מהמשתמש הממוצע, עד אשר תהיה קונסולידציה. - צפוי פיקוח ממשלתי על הנושא. תשתוללו בהפרות התנהלות חוקית כל עוד אפשר (ואכן יש חברות ופרטים שמבצעים תרמיות פירמידה במטבעות שהם חסרי ערך). - יש כ 1000 מטבעות שונים. יהיו עוד רבים. מעטים יודעים להבדיל בין אלה שישמרו על ערכם לאורך שנים, לבין אלה שיתרסקו לאפס. להערכתי (הבאמת צנועה), 800 מתוכם יגיעו חזרה לאפס. עכשיו נחשו מי. אני לא יודע, ולכן מבזר. - סה"כ בין העמלות, ההונאות, גנבות הסייבר (מרביתן לא מדווחות, אך אני שומע מסביב מה קורה), כ 50% מהערך בין כניסה ליציאה צפוי להימחק. כרגע היקף העליה בערך כה גדול, ש 50% זה כלום לעומת מאות האחוזים של הרווח. אבל זה לא יהיה כך תמיד. בתוך זמן לא רב, כשהפיקוח יכנס לפעולה, הרווחים יפחתו, אך גם האובדן.
מומחה קטן מאוד וכורה ביטקוין זעיר | 04.01.18
80.
השלמת מידע לחיוב ולשלילה
גילוי נאות: מחזיק סכום קטן בארנק המבוזר על מספר מטבעות וירטואליים. לחיוב: - תושבי ונצואלה שמנהיגם מדפיס מטבע בקצב מסחרר, וגובה מס שנתי עצום מהם מכספם כל שנה נימלטים בהמוניהם להשקעה בביטקוין ודומיו. זו הדרך היחידה שלהם להציל את כספם משחיקה. בדרך הם (בטעות) גם הרויחו מהעליה בערך. - זה מאפשר התגוננות כאשר מזהים קריסת מטבע, ואין אפשרות להמיר למטבע אחר באותה מדינה - עלות הכרייה, נותנת ערך תחתית אמיתי. כפי שמחיר הזהב, נובע מהקושי להפיק אותו, ומשעות החפירה והסינון הרבות. זמנית אפשר לקרוס מתחת למחיר זה, אך הוא משמש עוגן. אכן 1500$ לביטקוין היה המחיר בעבר. מחיר זה עולה בהתמדה, ותומך בערך הגבוה יותר. כיום הוא עומד על כ 2500$. זה אומר שיש הרבה לאן ליפול מהמחיר הנוכחי. עם השנים מחיר הכרייה צפוי להמשיך ולעלות (כך מתוכנן מטבע הביטקוין, אך לא כך המטבעות אחרים, שהקלו על עצמם. להם אין מחיר תמיכה לכן).
מומחה קטן מאוד. כורה ביטקוין בהיקף זעיר | 04.01.18
69.
לא ברור לי למה הבחור מקבל פה במה. מה המטרה ?
הבחור לא נחשב כיועץ כלכלי/טכנולוגי לא בעולם הפיננסי ולא בעולם הקריפטו. דעתו התפרסמה בדצמבר 22 ב Hackernoon. לא מרכז מידע נחשב כלל. דעתו חסרת חשיבות ונובעת מדאגתו לסבתו שלא תוכל לבטל עסקאות קנייה שניתנות היום לביטול דרך האשראי הבנקאי. הייתי אומר שאולי הוא עובד באיזשהו שרות בנקאי ולכן דפוס ההפחדה, אבל דעתו לא נחשבת יותר מדעתי או דעתך. הבלוקציין פה להשאר ולעבור התפתחויות כאלו ואחרות כמו כל טכנולוגיה. בקשר למטבעות, זה עיניין אחר. אולי התפוצץ, אולי לא, אבל בטח שלא הולך לקרות בקרוב..
רון | 04.01.18
68.
ריפל לא הוכיח כלום
יש בו שבריר מההעברות שמבצע סוויפט. ועדיין ריפל הוא פיתרון ריכוזי, יש כ 100 מליארד מטבעות וכ 55 מיליארד ביד של החברה שיצרה אותו. בנוסף, היא שולטת בכל הנודים (צמתים) ברשת והפרוייקט הוא קוד סגור. זה אחלה בשביל הבנקים כי הם די הבעלים של רוב המטבעות (דרך שיתופי הפעולה עם החברה) והם יכולים למכור ריפל לאנשים תמימים שקונים ביטקויין וממירים אותו בתמורה לריפל. כך הבנקים שעד היום כמעט ולא היה להם ביטקויין, מצליחים על ידי פאמפ של מטבע שהם קיבלו בחינם לקנות ביטקויין ששווה הרבה כסף.
ל-42 | 04.01.18
67.
אין לי מטבע אבל שוב אני מבולבל
הוא כל כך שלילי אבל בכל זאת קנה איתריום ב 175 $ שאלה שאני שואל כבר הרבה... אם יש לי ביטקוין האם אני יכול להמיר אותו בכסף רגיל (דולר ש"ח? ) או שמא עלי להתנהל עם ביטקוין מעתה והלאה? ואם אני צריך להתנהל עם ביטקוין או כל מטבע אחר וירטואלי... מה לכל הרוחות אפשר לקנות איתו?
משה | 04.01.18
66.
:)
חברים, גם לאינטרנט יש צדדים פחות סימפטיים(פדופיליה, הונאות, אתרי שינאה ועוד), אבל אי אפשר לדמיין את החיים שלנו היום ללא האינטרנט. הבלוקצ'יין הוא המהפכה הבאה בעולם. בעתיד הלא רחוק, לא נבין איך חיינו בלעדיו. הבנקים כל שנה, אוכלים לכם את החסכונות. קוראים לזה אינפלציה. הבנקים/הממשל גורמים לכם לרדוף אחרי הזנב של עצמכם בעוד הם עם היד על השאלטר ומדפיסים כסף כאוות נפשם. הכסף שלכם לא מוגן בשיט. הבנקים יכולים למנף את החסכונות שלכם ולתת אותם בתור הלוואה לטייקון זה או אחר. אם הוא מצליח בהשקעה שלו, הבנק גורף את כל הרווח. אם הטייקון קורס, הבנק עושה תספורת, כמובן על חשבונכם(וזאת בהנחה שהבנק לא קורס יחד עם אותו טייקון). ומבחינתי אחד הדברים המלהיבים, האפשרות של כל אחד מכם להשקיע בחברות מרחבי העולם בשלב הSEED. כשחברה מגיעה לבורסה אתם בגדול כבר פספסתם את הרכבת. הכספים הגדולים כבר הושקעו בה. הבלוקצ'יין מאפשר לכם להשקיע בחברות בשלב מאוד מוקדם. עידן הבנקים מגיע לסיומו בצורה זו או אחרת. המהפיכה כבר כאן חברים. אתם פשוט עוד לא מודעים לגודל שלה.
תעשו לי ט-ריפל! | 04.01.18
62.
הבלוקצ'יין טוב אך ורק
אם אין לך אמון כלל במערכת ואתה לא סומך עליה לדוגמא במקרה של אבטחת המזון, זה פתרון מושלם אם אתה לא סומך על הממשלה שעושה את אבטחת המזון שלא תשנה את הנתונים שהיצרנים נותנים אך זה לא פותר בכלל את הבעיה העיקרית שהיצרנים ידווחו אמת אם אתם אנשים עצובים שאין להם אמון כלל במערכת (אבל עדיין הולכים אחרי העדר חחח) הבלוקציין הוא הפתרון המושלם בשבילכם, תהנו
אחד שמבין | 04.01.18
61.
חחח כמה שקרים שהוא אמר שקל להפריח
ההשוואה לאינטרנט. בתחילת האינטרנט היה יותר פשוט לשלוח פקס מאשר לשלוח אי מייל. או להתקשר. כמעט לא היה לאף אחד אי מייל, למי יכלת לשלוח? רגע, אז היה אפשר להגיד שבתחילת האינטרנט שבשביל שתוכל לשלוח אי מייל לכל חבריך, הם צריכים להשקיע אלפי דולרים לקנות מחשב יקר, למה לא פשוט להתקשר? להגיד שלנסד"ק אין שימוש בבלוקצ'יין זה כמו להגיד שלאדם קדמון אין שימוש באייפון. מן הסתם שלמערכת ריכוזית אין רצון להשתמש במערכת מבוזרת. כל הכח שלהם הוא מהריכוז. ברגע שהם לא לוקחים עמלה על העברה. איך הם יעשו את הכסף שלהם? להגיד שבורסה של בלוקצ'יין נפרצה ולכן העניין לא בטוח. הבורסות בכל העולם נופלות, מתרסקות של כמה שנים. נמחקים מיליארדים על גבי מיליארדים. יש אנשים בעולם שהכסף שלהם לא שווה את הנייר עליו הודפס. יש אנשים אחרים שהמדינה מגבילה אותם מלמשוך כסף מהבנק. הבלוקצ'יין והביטקוין במרכזו יתנו פתרון לאנשים האלה תחילה. המצב בארץ נהדר, לכן אין סיבה לישראלים להכנס לביטקוין. אולי הוא לא נהדר לכולם. אולי יש חלק שכן שווה להם.
ביט בי ט | 04.01.18
60.
ל 44
אתה מדבר בדיוק כמו הטמב*ים שהבחור בכתבה מזכיר. נסה לחשוב באמת איך זה מבטל חשש מזיופים? הרי אם עושים בחירות דיגיטליות ללא בלוקצ'יין כאשר כל אדם מזוהה לפי "מפתח" בין אם ה"מפתח" הוא תעודת זהות או מפתח קריפטוגרפי מתוחכם, ניתן לוודא הצבעה אחת לכל אדם, אלא שמישהו אחר יכול לגנוב את ה"מפתח" ולהצביע במקומי. מערכת שמתבססת על בלוקצ'יין סך הכל תעבוד אותו דבר (דמיין שכל אדם מקבל טוקן אחד ואיתו יכול להצביע, הטוקן יושב בארנק שהוא סך הכל כתובת ומאובטח באמצעות מפתח קריפוטגרפ), אם מישהו גונב לך את ה"מפתח" הוא יצביע במקומך. כדי למנוע כפילות רק צריך לעבור למערכות דיגיטליות, לבלוקצ'יין אין שום משמעות או חשיבות בבחירות, הוא לא מונע זיופים מאחר וה"מפתח" תמיד יהיה בר גניבה, עם בלוקצ'יין או בלי. בקיצור חרטה.
מפריח בועות | 04.01.18
59.
מדוע רוצים לייתר את הבנקים, לדעתי בנקים זה טוב
מנסים לשכנע כי הבלוק ציין ייתר את הבנקים, לדעתי הבנקים זה דבר טוב. אני ישן הרבה יותר טוב בידיעה שכספי בבנק ולא יאונה לו שם כל רע. לעולם לא אהיה מוכן שכספי יהפך לשורת קוד כאשר אני יודע שפוטין מעסיק מאות ואלפים האקרים שמטרתם לגרום לקריסת המערב ולגניבת כספי. הבנקים גם מספקים נזילות ומאפשרים ביצוע עסקים ובנוסף הם גם מלווים כספים. הבנקים לא בכיוון להיעלם.
ajwdfbs | 04.01.18
57.
אינטרסים
ברור שכשאין מתווך אין מי שיחזיר את הכסף במקרה של גניבה אבל כשיש מתווך אתה צריך לשלם עמלות הרבה יותר גבוהות , לדווח על הכספים שלך , ללוות כסף בריביות אסטרונומיות וכו אז תחליט בעצמך מה אתה מעדיף לשמור את הכסף אצלך ולהסתכן בזה שמשהו פורץ למייל שלך באמצע הלילה וגונב את המפתחות או לעבור את הפרוצדורות הרגילות מול הבנק
אריאל | 04.01.18
56.
ל27 היקר
איזה טיעון הצגת בדיוק? מה אומר שערך המטבע עלה? אפשר גם לגרום שערכה של אבן מהגינה שלך יעלה אם מספיק אנשים ישלמו בעבורה כסף. איך זה מלמד אותנו לגבי הטכנולוגיה והשימושים שלה? איזה הסבר יש לך לצריכת החשמל האסטרונומית שמבוזבזת בשביל פעולה זניחה כמו העברת כסף מא' לב'?
גרב2 | 04.01.18
54.
ביטקוין - אפיק ההשקעה שגדל הכי מהר בהיסטוריה
11-2009 - 1500 ביטקוין לדולר - מחיר הביטקוין כמחיר החשמל לכרייתו 03-2010 - 333 ביטקוין לדולר -תחילת המסחר בביטקוין 08-2010 - 150 ביטקוין לדולר 10-2010 - 10 ביטקוין לדולר 03-2011 - 1 ביטקוין = 1 דולר 06-2011 - 12.5 דולר לביטקוין 06-2013 - 100 דולר לביטקוין 12-2013 - 1000 דולר לביטקוין 11-2017 - 10000 דולר לביטקוין 12-2017 - 20000 דולר לביטקוין גדילה של פי 30 מיליון ב 8 שנים וחודש תשואה של 3,000,000,000% = 3 מיליארד אחוז
אדם | 04.01.18
51.
ל אדון 43 הנחמד. שלום לך. כנס.
43 הביטקויין היקר, ( בחור נחמד שיושב בביתו והחליט לפרסם כתבה באתר הזה , כגון זה), מי אתם שבדיוק תקבעו שONECOIN אינו מטבע דיגלטי אם אני ועוד 3.5 מיליון איש החלטנו לקבל אותו זה מקובל :). אין לך שום יכולת לבסס את דבריך, ויותר מהכל לפגוע בשמה הטוב של וואן קוין? יש באז שלילי על נושא הפרמידה ואני מבין למה, אך 3 שנים, עוסקים בלימוד, ופיתוח המטבע. יתרונות – נלמד בקלות, אין צורך להתעסק בכרייה, שמיש לכולם, אפליקציות לעסקים שיוכלו לקבל את המטבע בצורה חוקית, רשומה, ולא כמו משתמשי הביטקויין אנונימוס
ארנון ארני כהן | 04.01.18
44.
הפ מפחדים
תאווי בצע ומושחתים כמו הטמבל המפוחד שיודע שזמנו וזמנם של כל הסרסורים קצוב. וזה רק שימוש אחד שאפשר להשתמש בבלוקצ׳יין. למשל בלוקצ׳יין מאפשר קיום בחירות ללא חשש כלשהו מזיופים והונאות . בלוקצ׳יין מאפשר יצירת חוזים מורכבים בין אינספור משתתפים ללא צורך בתיווך ריכוזי. העולם משתנה ומסיעי הקאפיאליזם הישן והמושחת מפוחדים.
אורוול | 04.01.18
42.
הוא מטעה בגדול - הוא בעל עניין מנקודת ראותו האישית.
בנקים מתנדפים (ליהמן ברדרס, בנק למסחר וממש לא משנה הסיבה) , ארנקים נאבדים גם במציאות , לא לאבד ארנק ברשת - יהיה פשוט כשיהיה ממשק סביר . הגנבה הגדולה באטריום - גנבה בגלל פרוטוקול בוסר שבסוף לא ממש בוצעה, היות שבפרוטוקול נכתב שהעברת המטבעות בפועל תתבצע לאחר 28 יום, ובינתיים הגנבה סוכלה. ועוד ועוד לא לעניין של אדם בעל אינטרס מובהק. הדוגמאות שהוא נצמד אליהם זה ביטקוין ,שברור שזה מטבע בוסר, ואטריום שזה גם בלון ניסוי -שינהם יתפוצצו ,אבל הם דוגמיות נטו. גילוי נאות בשלב זה אין לי שום מטבע .
מיכה ברשפ | 04.01.18
39.
הבלוקצ'יין יותר ריכוזי מהבנקים
לפחות בנקים יש הרבה. כבר היום חברות ענק משתלטות על כל הכרייה של המטבע, כרייה בבית כבר לא רווחית. בסופו של דבר תיווצר קונסולידציה כך שישארו 2-3 חברות ענק שמבצעות כרייה, הן ירוויחו את כל תגמולי הכרייה והעמלות הנובעות מטרנסאקציות... כאמור גרוע מבנקים.
יאיר | 04.01.18
31.
הסבר למה הוא טועה
חברים הבלוקצ'יין יביא איתו המון הפתעות שהבחור החביב לא שמע עליהם עדיין. מעבר לעובדה שכבר יש מטבעות מהירים בהרבה מאתריום וביטקוין (eos למשל), יש המון פרויקטים מעניינים כמו להפוך את עתיד ההשקעות לגלוי בפני כולם, הפיכת האינטרנט עצמו למבוזר (כלומר אין יותר שרתים של אמזון שצריך לשלם להם לאחסון, אפשר פשוט להשתמש ברשת של substratum שהיא מבוזרת). ועוד הולכים לצוץ מוצרים כל כך גאוניים שהבחור פה יאכל את הלב שלא השקיע בזמן.
שלומי | 04.01.18
28.
לא מצאו שימוש? וואלה - חלק 3
לא לפחד חברים. זה שינוי ישים ומתבקש. יהיו הרבה מתנגדים - כל אלה שמרויחים מהמצב כמו שהוא היום. IBM ונאסדק הם דוגמאות גרועות - הרי הם חברות פרטיות.. בלוקצ'יין טוב להמונים, טוב לחברה האנושית. ברור שעבור חברה פרטית שמוכרת מוצרי תוכנה יותר קל וזול לממש טכנולוגיה ריכוזית מאשר מבוזרת. אין לה שום אינטרס לספק משהו אחר. זה ישתנה כשאנחנו נדרוש שקיפות ופתרונות חינמיים שיחליפו את המוצרים של החברות האלה.
אביב | 04.01.18
27.
לא מצאו שימוש? וואלה - חלק 2
אבל רגע, מה לגבי היתרונות? 1. אף אחד לא יכול לגעת בכסף שלך חוץ ממך - לא בנק ולא ממשלה. כבר ראינו מקרים באירופה המודרנית שבנקים נסגרו לימים ארוכים ולא איפשרו משיכת כסף. 2. ערך הכסף נשמר - אף אחד לא מדפיס ביטקוין ומייצר אינפלציה במטבע. ארה"ב הדפיסה מיליארדי דולרים בשנים האחרונות. היא לא היחידה, זה קורה בכל העולם. כל אלה פוגעים באופן ישר בערך הכסף שלנו - הוא קונה פחות. 3. יעילות רבותי - כל כך הרבה משרות מיותרות בעולם הפיננסי, בנקאים, כלכלנים וכו.. לא חבל? כל אלה יכולים להתעסק במשהו שכן מועיל לחברה \ לכלכלה במקום לתחזק מערכת מסואבת שניתנת להחלפה באמצעות קוד. 4. אוניברסליות - יכולת להעביר כסף לכל אדם על הגלובוס ללא צורך בהמרות מטח למיניהם. 5. מהירות - בשביל להעביר אלף שקל היום לאדם בפיליפינים במערכת הבנקאית המסורתית נצטרך להמתין כמה ימים. 6. עמלות - הפעולה מהסעיף הקודם כרוכה בעמלות של המרות מט"ח והעברה בינלאומית. גם עם Travel checks נשלם הרבה כסף על עמלות והפעולה מסורבלת אפילו יותר. Paypal גובים 4 אחוז מהמקבל.
אביב | 04.01.18
26.
לא מצאו שימוש? וואלה - חלק 1
זאת זוית ראיה עקומה לחלוטין. 9 שנים לא מצאו שימוש לבלוקצ'יין? הביטקוין בעצמו הוא שימוש לטכנולוגיית הבלוקצ'יין - כסף מבוזר. אני מבין שקצת קשה לבני אדם למרוד באדונים שלהם או לשנות את הסטטוס קוו אבל למה שכסף, אמצעי שכולנו משתמשים בו למסחר, צריך להיות נתון לחסדייהם של הבנקים המרכזיים? זה נכון שהיום, 1. העמלות בביטקוין גבוהות יחסית (פתיר, ענין של זמן) 2. האחריות להגנת הארנק היא על מחזיק הארנק (ישנם פתרונות טובים בשוק כבר היום כמו ארנקים קרים \ חומרתיים וזה רק הולך ומשתפר) 3. שיטת הPoW שמשמשת לאישור הטרנזקציות היא בזבנית במשאבים כמו חשמל (יש שיטות בזבזניות הרבה פחות - PoS) 4. יש הרבה פרויקטים שטותיים ומגוכחים (לא חייבים לשים שם כסף)
אביב | 04.01.18
16.
ילד לא חכם במיוחד....
בגלל כמותו לא השקעתי בביטקויין ואכלתי אותה. Many people did not invest in Amazon, because GOOGLE said it was a scam.. Many did not believe PayPal when it first use because youtube said its the biggest scam.. youtube said AMWAY is a SCAM.. youtube said Forever Living is a SCAM.. youtube said BITCOIN is a SCAM.. But look-... youtube was all wrong. Because google got the sick of bloggers, they write the word SCAM to attract people for Clicks.
גד פינבולוביץ | 04.01.18
14.
כתבה חובבנית, הנה ההסבר
בראש ובראשונה הבלוקציין מהווה תחרות עסקית לחברה של הבחור הנחמד הזה כך שמראש הוא נגד. זה כמו לתת למנכל אפל להסביר למה סאמסונג אינה חברה ראויה. מעבר לזה כל מה שכתוב כאן הוא שטות אחת גדולה. הבן אדם רחוק מלהיות איש טכנולוגיה ולהבין. עוד אחד שמנסה לעצור את הרכבת הזאת בחוסר הצלחה. הריפל עלה ב1500% בזמן שכתבו את הכתבה הזאת. שוק המטבעות עלה מ300 מיליארד דולר ל750 מיליארד בשלושה חודשים האחרונים. תמשיכו לשכנע את עצמכם שזאת בועה, אבל לכולם כבר ברור שזה לא. מי שפיספס את הרכבת יצטרך לתת את הדין. תתעוררו.
אני | 04.01.18
13.
לדבר הכי חשןב לא התייחסת. למשבר שקרה ב2010
הבנקים יכולים יום אחד בבוקר לקרוס ולהגיד לנו שאיבדנו הכל. לגבי האינפציה על הכסף. הבנקים מלווים כסף שלא קיים רק 6% ממנו קיים. וזה גורם לכך שאנשים נלחמים יותר כדי להשיג כסף. כמו משחק הכסאות שהילדים מסתובבים. ואז כשצריך לשבת מישהו נישאר בלי כסא. הביטקון בא לפתור את הבעיה . אנטי ממשלות ואנטי בנקים שמשחקים בנו למטרות רווח
אור | 04.01.18
9.
ערכו האמיתי של הביטקוין
ערכו האמיתי של הביטקוין (וכל מטבע קריפטוגרפי אחר) נובע מהיכולת להעביר ערך ללא פיקוח ממשלתי (בתשלום עמלות כמובן). כנראה שניתן לכמת את זה לכמה עשרות דולרים לביטקוין (בהתאם לנפח ההעברות בשוקים השחורים של הדארק-נט), כל דולר מעבר לזה - נובע מהצורך הספקולטיבי להרוויח ממכירה עתידית.
סאטושי | 04.01.18
8.
לסדר את הדברים
או שהאיש אהבל או שהוא מדבר מפוזיציה. בלוק צ'יין ייתר את הבנקים ואת החברות הפיננסיות שהוא וחבריו מתפרנסים מהם. זה בדיוק כמו שכשהמציאו את המכונית הסבירו כל מיני גאונים כמה הדבר הזה גרוע לעומת סוסים, אל תאמינו לאיש, הוא אולי מצביע על נקודות עם אמת מה, אבל בכוונה מרדד את התמונה הכללית והיא שרשת האינטרנט המבוססת על מתווכים היא עשירית מהמפיכה כשהיא בלי !
אחד | 04.01.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת