אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כך תזהו את העובדים שלא כדאי לכם להעסיק

23 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

21.
נרדפות
אין דבר כזה עובדים רעילים,זו תחושה של הכבשים הצייתניות שרואים פתאום כבש שאינו נוהג כמותן. ה"רעיל" יכול להיות כל אחד,שהתעייף מהר מאוד מהעבודה.הוא משועמם,אינו מסופק,אינו מקודם,אינו משתלב.התוצאה,ירידה בתפוקה,ויצירת בלגן בכל הזדמנות.ה"מורעלים" ="חרוצים" לא אוהבים אותו,ומטילים את האשמה על סינון לקוי של משאבי אנוש.ה"חיזוי" של ה"רעיל" מפרנס הרבה אנשים,בהרבה כסף.וחברים יקרים :הם טועים ומטעים,וגובים הרבה כסף על התהליך המופרך שלהם. הפתרון לדעתי:ברגע שמגלים "רעיל" לנסות להבין מה הבעיה שלו,ניתן לתיקון >תקנו ,לא ניתן > פטרו !זה קרה בעבר ויקרה בעתיד.אנשים הם לא בוכנות במנוע שעובדים בתזמון מדויק,יש גם נפילות.
bobi | 10.01.18
13.
מה?
אני חושב שנושא הכתבה היא על אנשים אלימים, מילולית או פיזית. רעילים אלו אנשים שפוגעים באחרים כדרך קבע (בדרך כלל חלשים מהם) על מנת לספק את עצמם. כאלה שיש להם בעיית תקשורת, הפרעת אישיות ואי יכולת לכבד גבולות של אחרים. חפשו אנשים עם הפרעות אישיות, נוטלי רטלין. אני פגשתי לא אחת כאלו, שהיו אובססיבים וכפייתים ועינו אנשים , לא רק במקומות עבודה, עד אשר הגיעו מים עד נפש. אין דרך לזהות כאלו , בדרך כלל, הם פועלים לפי תבניות ששיננו, מכתבות שטות כאלו ומה שהפסיכיאטר שלהם המליץ ולכן אין להם בעיה לענות את התשבות הללו ללא טיפה של חשש. כמובן בדרך כלל הילדות של משאבי אנוש, כמו ילדות, אין להן מספיק להבין את האדם שנמצא מולם. למדו במכללת שקר, תואר שטות, עם קורסי שקר וחושבות שהן פרויד, כאשר בפועל הן משננות שטויות שמאכילים אותן , כמו כאן.
בובו הקוף | 09.01.18
6.
הגרועים ביותר אלו בוסים מרעילים,חלקם מקבלים מכות חשמל ובאים לעבודה
אלו המסוכנים ביותר,חלקם עוסקים בדיני נפשות חותמים על מסמכים בחברות, בעוד מטופלים נפשית במכות חשמל ולאחר שבוע מגיעים כרגיל לעבודה. בוסים כאלו סכנת נפשות!!!(לי הייתה בוסית) מציל אותם חיסיון רפואי, וגם את זה ניתן לבקש צו חדירה ברגע סכנה לשלום הציבור,
עינת  | 09.01.18
4.
בעצמכם כתבתם שביצועי העובדים הרעילים טובים ולכן כדאי להעסיקם.
המדד הוא מה ביצועי העובדים כצוות. (זה נמדד אך מי שמשלם בראשו בירידת ביצועים הוא מנהל הצוות). הרבה פעמים מנהל הצוות הוא העובד הרעיל ביותר. בכל מקרה אם יש יעדים ברורים, ניתנים למדידה וניתנים להשגה, ברמת העובד הבודד, ברמת הצוות וברמה מעל אזי בד"כ הכל טוב. המוטו שלי, אין עובדים גרועים, יש מנהלים גרועים.
רעיל | 09.01.18
3.
הוכחה נוספת למיותרות של ילדות ה-HR
משא"ן איכותי השואף למינימום טעויות גיוס חייב לכלול אנליזות וכימות הידע הארגוני כדי להיות תמיד עם היד על הדופק בכל הנוגע לאיכות הגיוסים - דיוקם ומהימנותם. איזה ציונים הנבחן קיבל במיונים? באיזו חלוקה לנושאים? האם אחרי שנה בתפקיד ניתן לבצע התאמה ולראות אם אכן המבדקים העידו על מה שלכאורה חשבנו שהם מעידים? מה קורה אם מגייסים בכוונה כל שנה מישהו אחד שלא עמד בקריטריונים לגיוס (טעות סוג אלפא) האם הוא יפתיע אותנו ויצליח בכל זאת? מה הקורלציה בין הצלחה במיונים לבין הצלחה בדיווח של מנהל ישיר? מה אחוז הנשירה לאחר שנה במחלקות השונות ואיך זה נראה בהצלבה מול אחוז תלונות עובדים? גורנישט מיט גורנישט, "בסופו של דבר, סימכו על תחושת הבטן שלכם" אומרת הכותבת ושולחת אנרגיות טובות וקארמה משהו אששששש לילדות ה-HR בכל העולם, שהדיו עדיין לא יבש על תעודת ה-BA כללי שלהן, בעודן מבלות עוד שעה בפייסבוק והחלפת מתכונים ללא גלוטן בזמן העבודה.
ששי | 09.01.18
2.
חה חה, אנחנו יודעים להציג את הדברים בלי להפנות אצבע מאשימה בזמן
לא חסרים בוסים שלא יודעים לנהל ולא אכפת להם מהדינמיקה בין העובדים. אם המזכירה למשל לא עושה כלום ומפילה את רוב העבודה שלה על מנהלת החשבונות, לאחר כשנתיים מנהלת החשבונות הצליחה לשכנע את המעסיק שיותר טוב שתשב במשרד פנימי ולא בקבלה יחד עם המזכירה. ולהפתעתה המזכירה קיבלה את זה כל כך קשה שהתפטרה! מה שנקרא צוחק מי שצוחק אחרון
שאנחנו יודעים את האמת מי בדיוק אשם | 09.01.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת