אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שיטת מצליח של קרנות הנאמנות: המספרים מאחורי השיטה

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
כתבה מאלפת
כתבה יפה ,אינפורמטיבית,ומעניינת כמו כל הכתבות של יניב רחימי שקראתי.ולא אני לא יניב רחימי :-) . מי שמשלם על השקעתו דרך קרנות הנאמנות בישראל הם כמו תמיד גברת כהן מחדרה ומר לוי מגדרה.הם לא מודעים לשלל השטיקים והטריקים והקומבינות שמנהלי הקרנות ויועצי הבנקים נוקטים.
אריק | 16.01.18
4.
הבה ונתחכמה להם
החוסך / המשקיע הישראלי הממוצע הוא די אהבל והולך שבי אחרי שמות , סיסמאות ועצות חלולות ואת זה אפשר ללמוד מהסתכלות על ביצועי קרנות שונות תוך כדי התייחסות לפרמטרים הנוספים כמו דמי ניהול וסטיית תקן. אלה שמנהלים את צעדיהם בתבונה מיד היו מחסלים אחזקות בקרן נאמנות שהעלתה בצורה חזירית את דמי הניהול. כפי שאמר כותב המאמר אין סיבנ להישאר בקרן שהעלתה את דמי הניהול מחצי אחוז ל 0.79 כאשר ההסתברות ליצר תשואה עודפת על פני קרנות שגובות עד חצי אחוז די קלושה.
דן חסכן | 15.01.18
3.
למגיב מספר 1
כשאתה גדול אתה משפיע על השוק ועל המחיר. זה כמו שתקנה ותמכור מניה אחת של פייסבוק - מה שלא ישפיע על המחיר, כי אתה קטן מדי. לעומת זאת, אם מארק צוקרברג ימכור את כל המניות של בבת אחת - ההיצע יגדל והמחיר יירד. זה עובד כמובן הפוך עם קנייה (ולכן כשגוף רוצה לרכוש המון מניות של חברה עדיף לו להגיש הצעת רכש עם פרמיה מסוימת על מחיר השוק מאשר לאסוף מניות בבורסה)
מישהו | 15.01.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת