אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כשאמא רוצה לבוא איתך לראיון עבודה

32 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

31.
הייתי רוצה את אחת ההתנהגויות של הורי הליקופטר
למשל זה שמתקשר שוב ושוב לשאול למה הצאצא לא קיבל תשובה מהמעסיק. אני חושב שזה עונש ראוי לאיזה מראיין בסגנון אייל ברקוביץ' שדחה אותי בצורה משפילה בראיון עבודה. הייתי מפעיל בכיף כמה שיתקשרו אליו שוב ושוב ושוב. ואם זה לא יהיה אבא שלי שיתקשר למראיין הזה, אז אני מקווה לגייס עזרה ממקורות אחרים.
עמית | 29.01.18
29.
שאלה למנהלת כח בחברה של 500 איש
נכון שזה אולי מוגזם שאבא מתקשר 6 פעמים לשאול את על סטטוס בנו לאחר ראיון .... אבל ... זה יותר מידי מסובך בשבילך ובשביל חבריך למקצוע לשלוח מייל / הודעה עם עדכון לגבי מצב המועמד בתהליך ???? מתי תלמדו שגם ״לא״ זאת תשובה ולהשאיר אדם ״תלוי״ כאשר הוא לא יודע אם הוא עדיין רלוונטי לתהליך או לא זה פשוט לא מכובד !
אני רק שאלה | 27.01.18
28.
יש כאן מישמש של תאורים שלא כולם זו התערבות הורית
שצעירים נותנים להורים לקרוא חוזה זה בסדר גמור. במקום לשלם לעורך דין על כל דבר אז מתייעצים עם ההורים אם באמת יש להם נסיון בקריאת חוזים. שהורה מצלצל למקום העבודה זה כבר סיפור אחר וזו התערבות מגוחכת שתגרום לכך שלא ישכרו את הבן או הבת כי זה מראה שהם חסרי בגרות. לעומת זאת אם הורה עוזר לילד למלא טפסים זה ממש לא משהו שצריך לעשות ממנו סיפור, בסך הכל למלא טופסולוגיה. זה ממש לא עומד באותו קנה מידה של לצלצל למקום העבודה. הורי הליקופטר אמיתיים בארה"ב הם בעיקר באוניברסיטאות ושם הבעייה העיקרית. הם כותבים מאמרים (עבודות) לילדים שלהם באוניברסיטה וזה כבר חמור מאוד. זו מירמה לשמה. הרבה מאוד מהם לוקחים את הילדים לאיבחונים פרטיים ומוציאים להם כל מיני פטורים כי פתאום ה"ילד" דיסלקטי או כל בעייה אחרת שלא תמיד קיימת, כי איך כל הדיסלקטים האלו פתאום לומדים לתארים מתקדמים אם הם לא מבינים את מה שהם קוראים.... במקומות עבודה בדרך כלל אין בעיות כאלו כי לא מקבלים מי שלא מתאים או שמקבלים ואומרים לו שלום ולא להתראות מהר מאוד כי כל מקום עבודה צריך להיות ריווחי.
ועד עתה היה ויטמין P  | 28.01.18
26.
21 צודק לחלוטין - כנסו
לחלק גדול מההורים היום קיימת מחלת הנפש באיצטלת דאגה - פשוט לא נותנים לצעירים לסיים את גיל ההיתבגרות ולקחת אחריות ו..ל..ה..י..ת..מ..ו..ד..ד! ההורים היום זקוקים לטיפול נפשי מעמיק ..הרי הילדים לא נולדו כאלה (והנושא כלל לא שייך לטכנולוגיה או לחינוך), אי אפשר לדחוף להם שוקולד ועוד שוקולד ועוד שוקולד .. נמאסתם דור שתלטן שאינו משחרר. תתוו לצעירים דרך לחינוך עצמאי ותילמדו סוף סוף לתת להם לחיות ולהתמודד על פי דרכם ולא רק דרך פייסבוק וווטסאפ.
רן | 27.01.18
25.
למספר 22
זה שגידלת ילד לא אומר שאת יודעת יותר טוב בשביל מקום עבודה את מי כדאי לו לקבל ואת מי לא. זו גישה ישראלית של לדעת יותר טוב מכולם כי "הילד שלי הכי טוב" במדינות אחרות להורה אין אפילו את מספר הטלפון של המחנך של הילד ביסודי. נותנים למערכות להתנהל. כמו שאת לא רוצה שיתערבו לך בעבודה גם "איזו מגייסת" לא תרצה. אבל כל אחד עסוק בלחשוב רק על עצמו ושרק הוא יודע לעשות הכל. בגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים
איןשם | 27.01.18
23.
ההורים ש"סידרו לילד" תפקיד בעל אפיק פיתוח בצבא
הסיקו שמשתלם להתערב. המגייסים יכולים לבכות עד מחר, זו המציאות. וסחטיין על האבא של המועמד שהתקשר שש פעמים. מנסים לגרום לזה להישמע כאילו האבא הזיק לסיכויי הבן. בפועל, זו תופעה די שכיחה שמגייסים שורפים לך זמן ולא טורחים לחזור אלייך כשהתשובה היא שלילית. אם היו עוד כמוהו, מעסיקים היו מפקידים יותר לחזור למועמדים.
אא | 27.01.18
21.
חינוך לעצמאות????????????
לא קיים יותר??????? מה יעשו הילדים האלה אם חס וחלילה ההורים ימותו? הם הרי יהיו מסכנים מאוד מאוד!!!!!!!!! ומה יעשו כשירצו - אם ירצו בכלל -להתחתן? גם אז ההורים יצטרכו לאשר להם את הנישואין? ובמיטה הזוגית יהיה מזרון מיוחד למבקרים??? ילדי האמא והאבא הנצלניים שלא יודעים לחשוב ולחיות לבד! דור המסכנים!
אני | 27.01.18
20.
הצבא לפעמים מתעלל בחיילים ואז חובה על ההורים להתערב
הילדים לפעמים נכנסים לדיכאון וזה עלול להוביל להתאבדויות. לכן חשוב שההורים יהיו עם אצבע על הדופק , כדי למנוע מצבים כאלה. ובמקומות עבודה מחתימים את הצעירים על חוקים דרקוניים, ולכן חייבים להתערב. המעביד חושב שצעיר צריך להיות עבד, אז זהו שלא. ההורים חייבים להיות מעורבים , כדי למנוע נזק לילדים. הלוואי וכל ההורים היו בהשכלתם ובידיעותיהם מסוגלים לעמוד לצד ילדיהם.
אין שום בעיה עם זה | 27.01.18
11.
כן , ההורה הוא מנוסה , בעל תושיה , בעל תעוזה , מבוגר אחראי היודע לדחוף דברים
אני עושה את זה עבור הילדים בהחלט , כי נוכחתי שעל פקידות כוח אדם גם בחברות רציניות אי אפשר לסמוך , הן לא מחודדות , הן לא זריזות , בשבילן הילדים המוכשרים שלנו זה עוד נייר שהתגלגל מתחת לשולחן ולא מוצאים אותו , לא אפרט , אך יש בין פקידות כח אדם הללו כאלו שממש לא מתאימות לתפקיד
הבעייה היא פקידות כוח האדם , לתת החלטות לידיים שלהן , מעורר חששות | 27.01.18
9.
מה הבעיה שהילד עם מתייעץ עם ההורים לגבי החוזה?
זאת עבודה ראשונה שלו, הוא מקבל חוזה עם 200 עמודים שהוא לא מבין והוא פומה לאנשים מנוסים שהוא סומך עליהם הכי בעולם כדי שייעצו לו. זה גם בגלל לא נורא אם הם עוזרים לו לכתוב קורות חיים בפעם הראשונה. ויום הורים בעבודה זאת יוזמה ברוכה. ההורים שלי לא יודעים ולא ידעו אף פעם איפה אני עובד ומה אני עושה וזה לא עניין להתגאות בו בעיני. תפקיד ההורה לא נגמר בגיל 3 כשהילד יודע ללכת ולדבר. הם צריכים לייעץ ולהנחות אותו כל זמן שיש להם מה לתרום מנסיונם העשיר
דור הx | 27.01.18
5.
קארמה
ישנו עובד שהועזב מאירגון א והיה ראוי לקידום והלך לאירגון ב באירגון זה ראוי היה להיות מקודם ולא קרה כך הדבר אלה שהשתמשו בקשרים כדי לחבל בקידום מכל סיבה שהיא גרמו לכך שלא משנה כמה המעסיק יעסוק בהתנדבות קידום מושווה לקידום ואותו עובד בין עשרים או גיל אחר שמזלו לא סגור לא יצליח במילוי תפקידו כי קארמה מחזירה באותו מטבע וכך לגבי השקעות משכנתאות בקיצור הבנתם למה יבוא אסון טבע
מישהו | 27.01.18
2.
כן, אדם צעיר עם יעוץ מאוד מעצבן פקידות כוח אדם
ומעסיקים. הרבה יותר קשה לעבוד עליו בעיניים לקפח את זכויותיו ולהעסיק אותו בעבודה נצלנית. בכתבות הקודמות סיפרתם לעובדים למה בעצם לא כדאי לדרוש תמורה נאותה לעבודתם, שעדיף להם להיות עניים. בכתבה הזו אתם מסבירים לעובדים למה לא כדאי להם להתייעץ ולהיעזר בגורמים חיצוניים. לא ראיתי כתבה שאומרת למעסיקים שכדאי להם להרוויח פחות או לא להעסיק עורכי דין שיכתבו להם חוזי העסקה ואי תחרות ארוכים. מעניין למה
חיים | 27.01.18
1.
נו באמת
עוד מעט יהיה ביקוש בעבודות לאסיפות הורים.. איזה שטויות.. זה בסדר להתייעץ על החוזה, קיבלת חוזה לך הביתה תעבור עליו עם מי שאתה רוצה, שיסבירו לך סעיפים לא מובנים, זה לגיטימי. אבל ביום שהורה יתקשר ויציק לגבי מועמדות מבחינתי המועמד סיים את דרכו. משלמים משכורת לעובד בשביל שיעשה את העבודה שלו ויתנהל בחברה כמו בן אדם. אם הוא לא יכול לעשות את זה בלי אמא ואבא אז שלא יבוא לעבוד.
איןשם | 27.01.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת