אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מזכ"ל האו"ם רוצה חוקים למלחמות סייבר; האם זה בכלל אפשרי?

5 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
עיתונאים אינם כולם.
מעט מאוד אנשים צריכים מדיה חברתית ככלי עבודה-לרוב המוחלט מדובר בשעשוע נטו. עיתונאים נוטים לעשות נסויים על עצמם ולהשליך משם על כלל האוכלוסיה, הם גם נוטים להיות מופתעים כשמה שהם שמעו בתוך תיבת התהודה הפנימית שלהם מתגלה כקישקוש חסר בסיס (לכן ההפתעה הגדולה מתוצאות הבחירות, רוב המדיה מורכבת מסמולנים ולכן יש להם תחושה כאילו יש תמיכה גדולה בהרבה במועמד הסמול, כך קרה בכמעט כל מקום שבו הימין זכה ברוב גדול-הלם מוחלט של כל המדיה שדיווחה על הניצחון הקרב של הסמול). בקיצור-עיתונאים אינם נסיינים טובים או פרשנים טובים, הם אנשים עם יכולת טובה לספר סיפור במקרה הטוב.
גלעד | 20.02.18
3.
דיסאינפורמציה איננה דבר חדש
היא לא משהו שהופיע רק ברשת, תמיד השתמשו בה כולם-והיא השורש לחוסר האמון של אזרחים בפרסומים ממשלתיים-כי ממשלות ניתפסו בקמפיינים של דיסאינפורמציה מול האזרחים שלהן-עוד לפני שהייתה רשת. היום הרבה יותר קשה להפיץ דיסאינפורמציה כי לאזרח הפשוט יש הרבה יותר גישה למידע שיאפשר לו לבדוק. עובדות? זה כבר מזמן עניין של פרשנות אינדווידואלית, וכל מי שמציג כאילו יש רק פרשנות אחת לעובדה-מגיע מפוזיציה מסויימת ומנסה להשפיע עליך.
גיא | 20.02.18
2.
כל עונש על מתקפת סייבר הוא בדיחה
רוצה אתה במלחמה ומחפש גיבוי בין לאומי? ביים מתקפת סייבר של האוייב שלך על מישהו אחר או אפילו על עצמך ודרוש גיבוי בינלאומי-הטריק הזה עובד מעולה, הרי את תוצאות הפאליווד (סירטונים מבויימים עם נפגעים שחקנים ותוקפים דימיוניים עובדים מצויין ומופצים בכל מקום) מוכרות לכולונו-אז מתקפת סייבר? הרבה יותר קשה להוכיח שם משהו.
אבי | 20.02.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת