22. כמו רבים מהשפים שראו טוב בטלוויזיה והחליטו לפתוח מסעדות. מעטים שורדים שיתמקד בספרי בישול ותוכניות. הבריטים אגב ימשיכו לאהוב אוכל דוחה. כג | 01.03.18 (ל"ת)
21. ג'יימי אוליבר איש מדהים חבל לי בשבילו וחבל על כל האנשים שצריכים ללכת הביתה. הוא עשה מהפכה באוכל בבריטניה. אני צופה אדוקה בתוכניות האוכל שלו ומאמצת הרבה למטבח הפרטי לכל תשועות המשפחה. גאון קולנרי. אולי לא עסקי אבל קולינרי בוודאות אביב | 01.03.18 (ל"ת)
20. המלצתי תפתח חומוסיה מתחת לגרם מדרגות עם שולחן אחד ושתי כסאות. שעות פתיחה מ 9 עד 10 בבוקר. מכל הארץ יגיעו לחומוסיה הסודית שלך שסוגר כשנגמר החומוס. כל שנה יעשו כתבה איזה חומוס הכי טוב ואתה תהיה בראש "חומוסיית אל גרם מדרגות". אזרח | 01.03.18 (ל"ת)
18. המלצתי - תתמקד איפה שיש לך יתרון יחסי כנראה שעסקי המסעדנות הם לא הצד החזק של ג'ימי, שם נדרשים תשומת לב ותכונות ניהול ושיווק שאין לו. עדיף מחזור קטן יותר עם רווח גדול יותר. כלכלן | 27.02.18 (ל"ת)
17. הגדולה של כל איש עסקים ממולח היא לא לתקן את הבעיה שיש עכשיו, אלא לחפש את הסטארטאפ הבא, שיכסה על הגרעון ואז יכניס עוד רווחים. שי | 26.02.18 (ל"ת)
11. אכלתי במסעדה שלו בשדה תעופה בלונדון והיה סביר, לא יותר מזה. בגלל זה הוא מפסיד הוא לא יכול לשדר לאנשים שהואכל שלו הכי טוב יש ואז אוכלים ומגלים שהמלך עירום ולא רק השף מיכאל | 26.02.18 (ל"ת)
10. אובר רייטד כבר מזמן. קשקשן גדול. זה כבר לא מספיק למטבח הבריטי שעשה קפיצת דרך עצומה בעשור האחרון. הוא עסוק מדי בלקדם את הסלביות שלו בתכניות אוכל ילדותיות ..... אז גם מזה קצת נמאס. פטריוט | 26.02.18 (ל"ת)
9. אין מה לדאוג לו.... הוא מסודר וגם ניניו יהיו מסודרים... יש על שמו תכניות טלויזיה.. ספרי בישול... מסעדות... ליין מוצרים... ועוד... קול ההגיון | 26.02.18 (ל"ת)
8. לא נורא ג'יימי, ראשית, אולי תרד סוף סוף לקרקע ותשים את הרגליים חזק עליה כדי שלא תיפול לגמרי ושנית, יהיה לך יותר זמן לילדים שלך והם לא יגדלו בלי אבא בבית כמעט. כסף זה לא הכל בחיים ואם יהיו לך כמה מיליונים פחות גם לא תמות מזה. זה טוב לפעמים ליפול על הפנים, לומדים להעריך את מה שכבר הושג ולרצות לשמור עליו בשבע עיניים! אני | 26.02.18 (ל"ת)
6. גימי אוליבר כל המצליחנים מגזימים בהרחבת העסקים לכן הםמנופלים כמו כן לא כולם יודעים לנהל עסק לכן הם נופלים רון | 26.02.18 (ל"ת)
4. אוכל רע בחסות מותג יקר = כישלון בדיוק לפני שנה אכלתי אצלו במסעדה בקובנט גארדן. היה גרוע, כמה גרוע? ברמת מנת רביולי מהמקפיא בתוספת רוטב קנוי שלא חומם. אכן, תמחור זול משל מסעדה לונדונית ממוצעת אבל רמת אוכל ברצפה ולמטה מכך. אם ברצונכם לאכול אצל שף טלוויזיוני (מתכון לא מומלץ בעליל), עדיף בהרבה ללכת לאחת המסעדות של גורדון ראמזי. אפילו בפשוטות יותר שבהן תשלמו מחיר מופקע, אבל האוכל טעים וחווייתי והשירות מוקפד. טיטי | 26.02.18 (ל"ת)
3. אוכל גרוע, ברמה של רשת פסטות בינוניות בארץ עם מחירים גבוהים. ממש לא מוצלח. לא הפתיע שכמעט פשטה רגל. הידען | 26.02.18 (ל"ת)
1. אין כלום כי לא היה כלום ! כאשר מנת פסטה עולה אצלו שישים יורו אז אל תתפלאו שהוא סוגר את המסעדה ! AAA | 26.02.18 (ל"ת)
השף העירום ג'יימי אוליבר: "דפקתי 40% מהעסקים שלי"
22 תגובות לכתיבת תגובה