אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לשופטים ולשאר הציבור: כך תשמרו על הפרטיות שלכם בווטסאפ

41 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

41.
קשקוש מיותר.. במקום להיות טרוויאלי..
היית כעיתונאי מתחקר את האופן אותו העיתונאי שפרסם את התכתובות השיג את הגישה לכך ומעלה אופן התגוננות... או אם אין דרך להתגונן.. פשוט להמחיש כמה אנו חשופים.. אף אחד לא מקשיב לתכתובות פרטיות אלא אם הוא עיתונאי יוצא גלצ או מציצן שדינו כמפר חוק פרטיות וקניין..
גיל | 27.02.18
29.
טלגרם אפליקציה מעולה ומוצפנת כמעט וקשה לפרוץ אליה
תעברו לטלגרם ותפתחו צ’אט סודי שנמחק אחרי שעה. לגבי וואטסאפ אפשר לפרוץ לאפליקציה במקרה הנל זה היה צילום של מישהו שישב בסמוך אליו, וטעית נוספת שהעורך דין/חוקר לפי המסך הBluetooth זה בהפעל וזה אומר שבכל מקום פתוח שהוא נמצא אפשר לגנוב לו מידע בקלות מהנייד אנשי קשר מיילים התכתבויות תמונות מדיה הכל!!!!
כתבה לא מקצועית  | 26.02.18
23.
שכחתם כמה דברים
כמו להזהיר משיחות וידאו או שמיעת הודעות קוליות במקומות שלא הייתם רוצים שהסביבה תקלוט אותן, למשל. וחוץ מזה חבל שבווטסאפ ווב אין תכונה מובנית של הכנסת סיסמא בכניסה לתוכנה. באופן כללי זה נכון שעדיף שיחה של פנים מול פנים, גם מהבחינה האנושית הפשוטה ביותר. אבל מה לעשות שהתקדמנו קצת מאז יוני הדואר ובעתיד נתקדם אפילו יותר (מחכה לקאמבק של גוגל גלאס בגרסה משופרת).
אבנר | 26.02.18
20.
מי הוא שטינקר?אחד שאמסלם לא יתן אותו לביתו.
שימו לב.גם לשטינקר יש שני פנים .הרע הוא זה שמגלה דברים שאינם מתאימים לאינטרסים של אמסלם למשל מר פילבר והטוב הוא זה שגילויו מתאימים/ עוזרים לאינטרסים של אמסלם,למשל כתב ערוץ 10 שפרסם(הלשין) את המסרונים והוא אולי עומד לזכות בביתו של אמסלם.
שטינקר | 26.02.18
15.
יש רק מעבדת חקירות סייבר אחת בארץ שיודעת להוציא את ההיסטוריה של חיבורי ווצאפ-ווב
כי ווצאפ מציגה רק חיבורים שנכונים לרגע הנוכחי. כלומר אם מישהו נכנס אליו בלילה ויצא, לא תדעו. בקיצור, העצות כאן קצת בסיסיות מידי ועלולות להטעות מישהו לחשוב שהוא בטוח, כשבעצם הוא לא.
אחד ש | 26.02.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת