92. שנים נהגנו לבוא לנואר - יומיום. אבל הניהול החדש שחצני ולא אמין. אז עזבנו. חוסו על רפי שצריך לראות איך אתם שורפים את העסק שבנה בתחכום כה רב. אתם יודעים איזו קהילה קבועה ונאמנה של לקוחות הוא בנה? ואת, הגיברת, בהינף שחצנות אחת, מחרבת הכל. שכנים של נואר | 04.03.18 (ל"ת)
90. שגברת בייגה בסון תפסיק לקשקש כל המסעדות מוציאות "תלוש משכורת", אבל מה שבפועל קורה הוא שהם לוקחים חלק מהטיפים של המלצרים ואח"כ מחזירים להם אותם דרך תלוש משכורת מפוברק, פשוט כדי שזה יראה חוקי בפני רשויות המס. בפועל כל "השכר" של המלצרים מגיע מהטיפים שמשאירים הלקוחות. אגורה שחוקה לא מגיעה מהמסעדה עצמה. קשקשנית. איתי | 01.03.18 (ל"ת)
89. מכעיס אתם שוכחים שרוב המלצרים הם סטודנטים או חיילים משוחררים הם עובדים מאוד קשה מאוד ולא תמיד כיף לשרת לקוח מעצבן מעבר לזה זה שהמחיה בתל אביב והסביבה דורשת המון כסף אז להגיד חזירות זה מעצבן מלצרים | 28.02.18 (ל"ת)
88. 20000 ש"ח בחודש את חיה בסרט 100 ש"ח לשעה זה 800 ש"ח ביום ( 8 שעות עבודה) ובחודש 20000 ש"ח . אני עוזב הכל ועובר לעבוד אצלך. חן | 28.02.18 (ל"ת)
86. ל70 ברור שבא מהלקוח. שנמצא ? איפה? בבית של המלצר ?? אם זה לא מהמסעדה שהמלצר יפגוש לקוחות והם יתנו לו כסף. נכון גאון/ה? חחחחחח זוזו | 28.02.18 (ל"ת)
85. ניהול עסק בישראל לכול המבקרים, אנא מכם, פתחו עסק העסיקו עובדים שלמו לכולם לפני שאתם לוקחים לעצמכם, ונראה אותכם גיבורי מקלדת, קראתם ששוק אלנבי - רוטשילד פשט רגל? זה ניהול רבותי, לכו לעבוד הגדילו הפריון במדינה שהרוב חי על חשבון המיעוט ולא מייצר כלום רק אוויר חם, ואז ייטיב לכולם, לעבודה יצרנית ולא לאוויר חם, חג פורים שמח שמשון 1948 | 28.02.18 (ל"ת)
84. 90 ש"ח זה עלות כוללת של המלצר לעסק זה לא השכר שלו ברוטו ועליו כל התנאים, צריך לדייק, אם זה היה נכון אזי השכר הממוצע החודשי ברוטו של כל מלצר היה 14000 בפועל מדובר על עלות מעסיק כלומר השכר ברוטו הוא למעשה 10000 אם הוא יעבוד 200 שעות חודשיות בפועל מדובר ב פחות מ 50 ש"ח לשעה המנכ"לית משקרת | 28.02.18 (ל"ת)
82. אם הייתם משלמים 90 ש"ח לשעה.. אף מלצר לא היה שובת. גם אם הייתם משלמים 75 ש"ח ומשלמים בהגינות עבור כל השעות שאתם מבקשים מהם לעבוד היה לכם תור של מועמדים ולא שביתה. אני מעריך שאתם בדיוק כמו כל מסעדה אחרת. בונים על הטיפים כשכר ומשלימים למינימום. זה ניצול עובדים וביחוד הטובים שבהם, כי מלצר טוב שמקבל הרבה טיפים עולה לכם הרבה פחות ממלצר רע שדופק לכם את המוניטין ולא מקבל טיפים. השיטה של ענף המסעדנות דופקת גם את המסעדות גם את העובדים וגם את הלקוחות. אבא למלצרית לשעבר | 28.02.18 (ל"ת)
81. ביזיון מקצוע המטבח קשה ושוחק מאוד! בתור אחד שעובד עשרות שנים והיה בתפקידי מפתח בתחום, אני יכול להגיד. שבעלבתים הרבה מאוד שנים היו מנצלים את עובדי המטבח במשכורות נמוכות, בלי תנאים סוציאליים, משמרות כפולות.... וכד. דיי לניצול וקדימה להתאגדות טבחים ועובדי התחום! מוקי | 28.02.18 (ל"ת)
79. הסתדרות זה אוכלי חינם ומושחטים לתת לאוכלי חינם בהסתדרות שיפתחו פעם עסק ינהלו כמה עובדים ונראה אותם גיבורים גם את בתי הדיןהם לעובדים ולא לעבודה תמיד העובד יזכה לכן אני שכיר אבל יודע את האמת הברבור הירוק | 28.02.18 (ל"ת)
78. כי מלצרים נהיו חזירים זה למה. שילכו למצוא עבודות אחרות שבלי שום לימודים, בלי שום הכשרה מקצועית או צורך בנסיון מרוויחים משכורות של מעל 40 שח לשעה ופעמים קרובות יותר קרוב ל100. חלאס עם החזירות (ואם כבר, תהיו מקצוענים בתחום שלכם ואל תצפו לטיפים גם בימים שאתם מתנהגים כאילו אתם במחזור) משה | 28.02.18 (ל"ת)
77. נגה בהחלטת צמחה ותפחה עם הקבוצה. וואו נגה עלתה איזה 20 קילו לפחות בשנים האחרונות - תכלס יפה לה ומעיד על אמינות, אכן אחלה אוכל. אלון | 27.02.18 (ל"ת)
76. ל-66, יפה שהזכרת שהוא היה עובד זר. אם זה היה ישראלי שעושה את זה, הכל היה בסדר אני מניח? רוטל | 27.02.18 (ל"ת)
75. אחד ממקומות העבודה ההוגנים ביותר כמי שעבד בקפה נואר תקופה של 7 שנים אני יכול להגיד בפה מלא בעלי המקום אנשים ישרים והגונים. הן לספקים והן לעובדים שתמיד קיבלו את שכרם המלא בזמן. ויותר מזה לי באופן אישי עזרו בהלוואות בתקופות קשות. וידוע לי על עוד עובדים שנעזרו בהם. אכן המקום רווחי והעובדים תמיד היו על ממוצע שכר גבוהה יותר. שנים רבות אני עובד בתחום ההסעדה ויכול לספור על יד אחת בוסים ששילמו לי בזמן ובמדוייק קפה נואר תמיד עמד בהיתחייבותו כלפי עובדיו ושילם ביד רחבה עופר קניזי סעדי | 27.02.18 (ל"ת)
74. בגלל זה אסור לתת לעובדים קביעות הם מתחילים לתפוס מעצמם יותר מידי שיפתחו עסק משל עצמם וישלמו לעצמם זכויות. כפוי טובה | 27.02.18 (ל"ת)
72. ההנהלה הוציאה שם רע למקום , חבל! אם במילא אתם משלמים יותר ממה שצריך, מה מפריע לכם בוועד?! נדב | 27.02.18 (ל"ת)
71. להפסיק לשלם טיפים, הכל צריך דרך התשלום למסעדה וממנה ואז, העובדים כבר לא יתבכיינו ויהיה סדר הוגן כלפי שאר המסעדות בארץ. הכל דרך התלוש, ככה עובדים באנגליה וככה צריך לעבוד גם כאן תיקון סופר חשוב | 27.02.18 (ל"ת)
70. המאה שקלים לשעה באים מהלקוח, לא מהמסעדה. זה אומר שהם לא בתנאים הסוציאליים. לכל עובד מגיעות הפרשות לפנסיה וקרן פיצויים. כמו כן דמי הבראה, נסיעות ועוד. המסעדנים האלה מנצלים את הצעירים. טל | 27.02.18 (ל"ת)
69. מלצרים וגנבים אני תושב חול המון שנים . ואני שמח מאוד שלא דתי במדינת שכל אחת גנב בפני עצמו בתחום שלו. הלכתי למאות מסעדות בשנים האלה. אבל זה בעלות של רבע וחצי מהישראלים הגנבים עם המסעדות שלהם. ושלא יבלבלו את המוח שהאוכל הישראלי תמיד יותר טוב יש כאן מסעדות יווניות פי3 יותר טובות מרוב המסעדות הישראליות עים הדאווינים. והמחירים בשמים!! מלצרים באמריקה מביאה -12/15/ 10$ לשעה לפי המחיר של ישראל הם עושים-50/ 30 שקל לשעה . על מה ? על מה?מ הישראלי מרוויח 30$ לשעה. גנבים ושקרנים. פשוט הרגילו את העם להיות פראיירים . רפאל. גקוב | 27.02.18 (ל"ת)
68. אל תתנו לאמת להפריע לכם תמשיכו לפרגן למסעדות שמנצלות עובדים ופוגעות בחופש ההתאגדות. שום שניצל בעולם לא יעזור לכם אם לא תתייחסו לעובדים שלכם כמו בני אדם. אמיר | 27.02.18 (ל"ת)
67. רצו להרוויח יותר כמובן, אין גבול לתאוות הבצע והחמדנות האנושית הם הניחו שאם המסעדה רווחית כשהם מרוויחים 100 שקל לדעה, אז אולי אפשר לסחוט 150 שקל לשעה, למה לא? למה לא לנסות? מה יש להפסיד? כלכלן | 27.02.18 (ל"ת)
66. כל המסעדנים שקרנים גנבים מחזיקים עובדים לפי חוקי קומבינה כל הכבוד למלצרים טיפ זה לא שכר | 27.02.18 (ל"ת)
65. שיגידו תודה אם הם מקבלים את כל הטיפ שמשאירים עבדתי פעם במסעדה שהמעסיק היה לוקח 27% מהכוס של הטיפים. פינוקיו | 27.02.18 (ל"ת)
64. תודה על הכתבה ופירוט העסקים שבבעלותה נדאג לא לדאוג ולא לשים שקל במקום שמתנכל להתאגדות עובדים. dra | 27.02.18 (ל"ת)
63. תגובה ל 25: מה שאתה מתאר הוא בדיוק מה שהחוק מחייב את המסעדה לעשות זה מאוד פשוט: 1. המסעדה, כמו כל עסק אחר במדינה, מחוייב לשלם שכר מינימום והתנאים הסוציאליים עליו, ותו לא. 2. החוק מתיר למסעדות להשתמש בטיפ ששולם דרך הקופה (= בכרטיס אשראי) כדי לשלם את שכר המינימום. לא מוצא חן בעיניך? הפתרון הוא... 3. מלצרים רשאים להשאיר בכיס שלהם, בלי לדווח, על טיפים שהם קיבלו במזומן. 4. מאה שקל לשעה זה משכורת של מהנדס תוכנה. ברור שאין מסעדה במדינה שמשלמת מהכיס שלה שכר כזה למלצרים, ושזה מגיע מטיפים. ברור גם שאי אפשר לבנות על גובה הטיפים, לפעמים מקבלים יותר ולפעמים פחות. יובל, תל אביב | 27.02.18 (ל"ת)
62. חבר'ה בית המשפט הפך את העניין להוגן יותר בית המשפט פסל את פסיקת בית הדין האזורי כי היה בו משהו לא תקין. לעובדים אני נותן לכם את את כל הגב שאני יכול יוני | 27.02.18 (ל"ת)
61. כי אנשים גדלו כאן על ירכי הסוצילאיסטים מלצר שמעלים מס בוכה על תנאי העסקה, אי אפשר לכתוב את זה אם היית מנסה אפילו... ששש | 27.02.18 (ל"ת)
60. למה לעזאזל צריך לשלם טיפ בשביל לקבל את האוכל לשולחן?? הרי לא מדובר בשירות - סה"כ מקבלים את המנה לשולחן ואולי.. אבל ממש אולי גם כוס מים. למה אתם מגלגלים על הסועדים גם את ההוצאה הזו???? ע | 27.02.18 (ל"ת)
59. אם היא כ"כ לא מבינה וזה נראה לה דרישות קטנות ומינוריות, למה היא כ"כ התנגדה לזה? כנראה שהדרישות מוצדקות ושההנהלה חוסכת על העובדים די הרבה כסף, אחרת הם לא היו מוכנים להפסיד כ"כ הרבה לקוחות בגלל השביתות.. לעובדי קפה נואר ישר כוח עמרי | 27.02.18 (ל"ת)
57. תגובת ההנהלה מלמדת על ביריונות 100 שקל לשעה? תוכחי! מטילה רפש על המלצרים כדי שרשויות המס יקפצו עליהם. אפשר לחשוב שהמסעדה מלאה 24/7, דמגוגיה בשקל. יש פה עניין עקרוני וחשוב, זכות העובד להתאגד, לבד עובד אינו יכול להביא לשיפור בתנאי עבודתו. הוא נכנע לתכתיבים של המעסיק, מדדי תפוקה ונתפס לכל היותר כמשאב (מלח, גז, אבן ובני אדם, הכל אותו דבר בעיני המעסיק). אבל דברים לא צריכים להיות כך, לעובדים חלק בהצלחת העסק, יחסם לקליינטים ישפיע על העסק, הצלחה שלהם ואווירה חיובית בה יכלו לעבוד ישפיע גם על התזרים של העסק. מוטי | 27.02.18 (ל"ת)
56. טעים שם מאוד המלצרים מרוויחים מעולה רוב המסעדות לא מקבלים ככה בתור מלצר לשעבר (לא בקפה נואר) ובתור מישהו שאוכל שם הרבה אני יכול להגיד לכם שבגלל מחירי המנות הם מקבלים טיפים יפים מאוד מאמין לה שהיא אומרת שהם מקבלים 90-100 לשעה בהייטק לא מקבלים ככה חיים בסרט משעמם להם בחיים מלצר לשעבר | 27.02.18 (ל"ת)
54. הזמנתי שניצל עגל קיבלתי קליפה של שניצל...לא היה כמעט כלום בפנים!!! העובי של השניצל כולל הציפוי היה בערך 3 מילימטר...כששני מילימטר זה רק הציפוי!!! מה נשאר???!!! לא מבין את כל חסידי המקום הזה!!! איל | 27.02.18 (ל"ת)
52. מסעדה של שניצלים? שניצל זה בסדר לילד שמזניחים בצהרון, זה לא אוכל למסעדה פירורי לחם מטוגנים בשומן צמחי | 27.02.18 (ל"ת)
51. מקרה שהיה פעם אחרונה שהייתי שם לפני חצי שנה והזמנתי מנה לקחת. בעודי ממתינה מול המטבח אני רואה עובד זר ללא כפפות אשר מבשל וטובל את אצבעו וטועם פעם אחר פעם!!! שהזדעזעתי ואמרתי לאחת העובדות השף צעק עליה שככה בודקים מנות והכל תקין... פעם אחרונה שביקרתי במקום מיכאלה | 27.02.18 (ל"ת)
49. קפה נואר אני אוכל בקפה נואר כימעט מהיום הראשון שפתחו את המקום ,דעתי אז וגם היום ,אחד המקומות הטובים בתל אביב ובכלל ,הקפדה על שירות אוכל וניראות . בלי הפתעות תמיד שומרים על רמה ,ואיכות . ישי דיאמנט | 27.02.18 (ל"ת)
48. אני לא סומך על נשים עם יותר משם משפחה אחד תמיד כשאני קורא ראיונות עם כאלה הן נשמעות מתנשאות ומנותקות. תחשבו על הדוגמאות הבולטות ותראו שיש משהו בדבריי. J | 27.02.18 (ל"ת)
47. מה זו ההיתממות הזו? העובדים היו מאוד ברורים בדרישות שלהם. אם מדובר במשפחה כל כך חמה, אז למה התעקשו בכזאת אלימות לדכא את ההתאגדות, שהיא זכות בסיסית בדמוקרטיה? לא מגיע למנהלת הזאת כזה סיקור מלטף, אלא ביקורת ציבורית נוקבת. שקד | 27.02.18 (ל"ת)
46. מתי לקוחות יפסיקו להיות פראיירים ויחלקו טיפים גם אוכל לא טעים וגם מרחמים על המלצרים שסהכ 100₪ נקי בשעה שווה ערך ל 18000 שח נקי בחודש שזה 40000 שח לחודש ברוטו. רק בארץ מדיניות השנוררות הזו וטיפים על אוכל שבלאו הכי מאוד יקר. תפסיקו לרחם על הצעירים האלו כי הם לא מסכנים! קרן | 27.02.18 (ל"ת)
44. ערימת שקרים מא' ועד ת' ידוע שהשוק הזה פרוץ וחסרה בו הסדרה, אני הייתי מלצר בבנדיקט וגם שם עושים שכונה עם הטיפים ועל זמני המתנה ובגדול גונבים את העובדים במאות שקלים בחודש קפה נואר עושים בדיוק כמו כולם מה את עושה את עצמך? קובי | 27.02.18 (ל"ת)
43. ממה שאני מכירה, בית הדין הארצי פסל את הפסיקה העובדים האמיצים חטפו להבנתי לא מעט בנסיון ההנהלה לפרק את ההתאגדות. שיהיה להם בהצלחה, מאחלת שהאמת תצא לאור. שרית | 27.02.18 (ל"ת)
42. כל הכבוד לעובדים שלא ויתרו לא סתם בית הדין הארצי ביטל את פסק הדין המקומם והמופרך באיזורי. שכר שעתי גבוה זה לא הכל! מנכלית לא יכולה לבטל את זכות ההתאגדות! וגם לא להחליט בעצמה שעובדים אשר עובדים במקום 10 שנים לא צריכים להפריש לפנסיה בצורה נורמלית... כל הכבוד לעדי, דורי, אוריאל וכל שאר הועד. חברה | 27.02.18 (ל"ת)
40. קומונסטים שיהרסו את המדינה לא טוב לכם - תתפטרו. מישהו מחזיק אתכם בכוח? תעברו לעבוד במקום אחר או תקימו עסק משלכם. למה להפיל את המסעדה? (מה שעצוב זה שלעובדים אשכרה יש את היכולת למוטט כל עסק, בחסות ההסתדרות ובית הדין לעבודה) עודד | 27.02.18 (ל"ת)
39. כתבה שלמה של במה לבעלים ורק בסוף תגובת העובדים, בוא נגיד שכשהיא אומרת "לא יודעת מה הם רוצים" וואלה לא מאמינה, הקוז הנגזל לי | 27.02.18 (ל"ת)
38. הנוער העובד והלומד מקסימים אחד אחד עם לב של זהב! כוונות טהורות של חינוך הדרכה! מאמינים בחניכים ובנוסף טיולים מדהימים. בתי חניכה בתנועה לאחר שהצופים שולטים בעיר והם עומדים לסגירה והם לא מבינים אפילו כמה הם טועים!!! היא לא רוצה לחזור הביתה מטיולים כי זה כיף!! בקיצור תנועה מדהימה כן ירבו יופי | 27.02.18 (ל"ת)
37. חצוף ובור ל23 אין לך מושג ותגובתך נובעת מבורות נטו ! מאחל לך להיות בעל עסק שבו עובדיך ישתינו עליך ויחרבו אותך . איש קטן וטיפש ל 23 | 27.02.18 (ל"ת)
36. אוכל בינוני במחירים מופרזים. אפשר להבין מדוע המלצרים התקוממו דווקא אצלם מלצר שרואה איך הוא קורע את התחת ובזכותו העסק מרוויח מיליונים ובתמורה הוא מקבל שכר עלוב (לא 100 שקל לשעה וגם לא חצי מזה), יחס ותנאי עבודה של עבד, ברור שבסוף הוא יתקומם. בכל מקרה המקום הזה הוא כבר לגמרי פאסה סמי | 27.02.18 (ל"ת)
35. הנגה בייגה הזותי היא במקרה קוזינה..... הנגה בייגה הזותי היא במקרה קוזינה של שר האוצר לשעבר שוחט בייגה?:-) אילה ליקה לכווווווולן:-) יענק'ל זילברשפריץ | 27.02.18 (ל"ת)
34. נוהג להגיע לקפה נואר / סבסטיאן מדי חודשיים, מסעדות טובות האוכל טוב, מנות ראשונות טובות, מנה עיקרית טובה, לחם טעים מאוד. אמשיך להגיע. מלצרים זו עבודה זמנית. דניאל עובד בתל אביב | 27.02.18 (ל"ת)
31. המלצרים שרוצים להתאגד חיים בסרט של ברית המועצות התאגדות והסתדרות זה טוב לתקופה קצרה עד שאתם הורגים את העסק (ע"ע נגב קרמיקה ושאר כישלונות). הגופים היחדים ששורדים עם הסתדרות אלה גופים שהמדינה מממנת מכספי משלם המיסים. אני | 27.02.18 (ל"ת)
29. מגעיל מדהים איך כמה עובדים ממורמרים על עצמם מקימים קמפיין כזה. רוע צרוף. ותחת כותרות יפות ההסתדרות אחד הגופים המדכאים במדינה, נחלץ לעזרתם. גועל נפש צחי | 27.02.18 (ל"ת)
28. לקוח נאמן האוכל היה ונשאר טוב ונכון גם לגבי השירות... נראה לי שכל המלכלכים פה לא אכלו בנואר מעולם או שהם בעלי אינטרס, הלוואי ועוד מסעדות היו מציגות את הרמה שנואר או קבוצת R2M מציגות.. הלוואי והיו פה מלצרים מקצועיים בני חמישים... הלוואי והיתה מסורת... הלוואי... חי | 27.02.18 (ל"ת)
27. הסתדרות = אוכלי חינם ההסתדרות-איגוד של אוכלי חינם שלא היו מספיק מוכשרים להתקבל לעבודה הישגית הדורשת יכולות...מחרבים הכול .... מיקי | 27.02.18 (ל"ת)
26. לפי איזה ספר בדיוק? הייתי רוצה לראות תלוש שכר של עובד. תנאים סוציאליים וחופשה הם מקבלים רק על הבסיס שזה שכר מינימום לפי שעות המשמרת לא כולל שעות המתנה שמשמעותן היא שהמלצר שנקרא למסעדה "וממתין" למשמרת אבל לא מקבל עליהן שכר - המצאה נצלנית ולא חוקית של בעלי מסעדות. יתכן ויש שעות שמהן מגיעים ל 100 ש"ח אבל בממוצע זה שקר גס. נצלנית | 27.02.18 (ל"ת)
23. לא מבין מה היא אומרת שמלצרים מרוויחים 100ש"ח לשעה למה היא משלמת את ה100ש"ח האלה? היא משלמת שכר בסיס וכל השאר זה טיפים. עצוב שעדיין אף אחד לא נכנס חזק במסעדות שמחזיקות עובדים על סמך טיפים. מצפים שהעובדים ירוויחו את כל המשכורת שלהם מטיפים ואם אין מספיק אז רק משלימים למינימום. מה זה השטויות האלה?!? ברגע שאני יודע על מסעדה כזו אני בחיים לא נכנס אליה ומאחל לבעלים מוות כלכלי. איחס גיא | 27.02.18 (ל"ת)
20. מלכה!!! כל הכבוד לראות אישה כה חזקה במאבק מול גוף כל כך מושחת ורע לעובדים ויחד עם זאת מנהלת את המערכת ביד רמה. שאפו גדול!!!! ג׳ההה | 27.02.18 (ל"ת)
19. נואר התקלקל. יחסם ללקוחות שחצני ומגוחך. שכחו שהם מוכרי שירות ללקוחות משלמים. פאתטי להציל את נואר מעצמם | 27.02.18 (ל"ת)
16. לא לעולם חוסן ידוע שמלצרים וברמנים לא מקבלים בסיס וזה מהטיפים בלבד. הבעיה מתחילה כשיש חוסר בקופה ואז כולם משלמים את המחיר... זה החוצפה הישראלית במיטבה וכולי תקווה שתעלם עם השנים (והקנסות) ארצין | 27.02.18 (ל"ת)
14. ל:2 - באותה מידה אפשר לומר למלצרים ששבתו שיציגו את התלושים שלהם... אם אין להם מה להסתיר, למה לא הציגו עד כה? סיסמאות באוויר יש כמו מים אבל עובדות בשטח אי אפשר לחרטט השובתים - בובות על חוט של ההסתדרות | 27.02.18 (ל"ת)
12. אחרי טענות כאלו מצד העובדים לא ברור לי מדוע הם ממשיכים לעבוד שם ??? יש מחסור אדיר בעובדים בענף המסעדנות , במידה והמעסיק לא מתנהל כחוק או לשביעות רצון פשוט תעזבו את המקום . אבל ברור שבמקרה הזה העובדים מרוויחים טוב וזה סתם ניסיון שלהם לגזור קופון . יי | 27.02.18 (ל"ת)
11. ברור שהמלצרים עושים ערמות כסף לא משלמים מס על הטיפים ובכלל עם בכין, עצלן ולא מקצועי- אני משאיר רק 10 אחוז שמגיע בדרך כלל שירות טוב יש רק בטופולופומפו- גם שם לא נכנעים לפרזיטים נראה לי שאבקר בקרוב ההסתדרות זה זבל | 27.02.18 (ל"ת)
2. ההסתדרות גם בעניין עוזרות משקי הבית, ההסתדרות מכוונת המון מהן לתביעות לא מוצדקות משהי | 27.02.18 (ל"ת)
1. מנהלת תותחית רק מי שמכיר מבפנים רואה איך נגה מנהלת את הקבוצה ביד רמה עם מנהלים מקצוענים ושביעות רצון סועדים נדירה. מסעדות קורסות כל יום וכשרואים קבוצת מסעדות שרצה 20 שנה אפשר להבין שזה לא במקרה. שרונו | 27.02.18 (ל"ת)
"מלצר מרוויח פה 100-90 שקל לשעה. עד היום לא הבנתי למה הם יצאו למאבק"
92 תגובות לכתיבת תגובה