3. הדבר הכי מעצבן במסעדות (או מזנונים), שלא מורידים מחירים על מזון שאינו טרי. אפילו בסוף היום עם כל מה שנשאר ושהולך להיזרק - לא יורידו מחיר. לכן לא נקנה (חלק מהחנויות יקפיאו למחרת ויציגו מחדש כ'טרי'; לא תאמינו איך בורקס בן חודש נראה טרי...). באשר לביזבוז - רובו מתרחש עוד לפני ההגעה למרכול, כאשר שליש מהתוצרת החקלאית נהרס. צריך למחשב את התחום הזה ומהר. הד | 06.04.18 (ל"ת)
2. לא מזמן השתחררתי מהצבא מיחידה שידועה באחד המטבחים הכי טובים בצה"ל עם כמויות אדירות של אוכל ברמה גבוהה שחלקו הגדול נזרק. שאלתי פעם למה לא מעבירים לבתי תמחוי בנהריה הסמוכה, וענו לי שעשו את זה פעם. עד ש? עד שסועד אחד טען שאחד המאכלים היה מקולקל והזיק לו. הוא תבע את צה"ל בבית משפט! אחרי השערוריה הזאת הבסיס החליט שזריקה לזבל עדיפה על פני סיכוי לעוד תרחיש כזה יאיר | 04.04.18 (ל"ת)
1. רובין פוד מי שלא מכיר - יש מיזם שמתעסק בדיוק בזה! כרגע מקימים את המסעדה החברתית הראשון בישראל המבוססת על בזבוז מזון - שכל אחד יכול לשלם כרצונו! עכשיו בקמפיין להקמה (נותרו 3 ימים!) https://goo.gl/cYYQZs שי | 04.04.18 (ל"ת)
"האתגר הוא לשכנע אנשים שהם לא אוכלים זבל"
4 תגובות לכתיבת תגובה