59. אנשים רוצים מזון טוב ומשביע, ולא לצאת עם חור של מאות שקלים. אם 'המשורר' (אייל שני) יכול למכור לאפה בפיתה בניו יורק, אז גם שפים אחרים יכולים לעשות מזון עממי. כג | 11.04.18 (ל"ת)
53. מסעדן מספר 1 בישראל. תגובות של אנשים רעים = אנשים שרע להם. תגובות של אנשים רעים = אנשים שרע להם. סגרו את המחשב עולמכם הפנימי לא מעניין אף אחד. מסעדת יוקרה שמחזיקה 13 שנה - כדאי להקשיב לבחור (לא מכיר תקדים שכזה) עומר | 10.04.18 (ל"ת)
51. אוהב את פלורנטין? אז למה הוא מסייע בהריסתה? כמה צביעות יש באיש הזה והגנטריפיקציה שהוא מסייע לה ארז | 10.04.18 (ל"ת)
49. תשנו את הקונספט - ותתחילו להרוויח ! מספיק עם "מסעדות האווירה" לכו על מסעדות פועלים, אוכל ביתי ללא מנות "פלצניות" במחיר הוגן ובשרות אדיב , ותבנו את העסק על "תפוסה" ותחלופת סועדים שיגיעו שוב ושוב ! לוני. | 09.04.18 (ל"ת)
47. כחלון מתחילת הקדנציה אומר שיעזור לעסקים קטנים אבל הוא גילה שזה לא כזה יעזור בקלפי אז בשביל מה מה הטעם שילכו קבינימט כחלון | 09.04.18 (ל"ת)
44. שילה המסעדה הטובה בתל אביב! אנחנו אוכלים שם כבר עשור אם לא יותר ונהנים כל פעם! שרון | 09.04.18 (ל"ת)
40. גם באירופה יש רגולציה ושכר יותר גבוה לעובדים באירופה וארה"ב הרגולציה לא פחות קפדנית והשכר לעובדים יותר גבוה, אבל למרות זאת המחירים הרבה יותר נמוכים יעל | 09.04.18 (ל"ת)
39. מאוד יקר לחיות בישראל. שכ"ד מטורף והכל יקר. העיקר שביבי מדליק משואה לתפארת ישרעהל והעם המטומטם ממשיך ובוחר בו. גליה | 09.04.18 (ל"ת)
38. לשף שרון כהן היקר, יש לי שני דברים לומר לך... 1) מאמין לך שקשה לשרוד פה עם עסק כי יוקר המחיה פה מטורף, אבל מאותו יוקר המחיה סובל גם רוב העם פה ונשאר ללא הרבה כסף פנוי, כך שרק מסעדות שמגישות אוכל טעים מחומרי גלם איכותיים (ולא מסעדות פלצניות) יוכלו לשרוד פה לאורך זמן. 2) זה שכל שף (לאו דווקא אתה) פותח מסעדות אבל לא רוצה לעבוד קשה מדי, אלא רק לנהל מישהו שישטוף את הרצפה ואחר שישטוף את הכלים ואחר שיחתוך סלט וכו' וכו'... אין לו זכות קיום כי מחירי המסעדה יהיו יקרים. רוצים לפתוח מסעדה? תעבדו בה כדי שיהיו מחירים מנות נורמלים ותוכלו להתפרנס או שתסגרו אותה אחרי שנה! רן | 09.04.18 (ל"ת)
36. אשכרה חוצפן הינו שני זוגות בשילה יצאנו חשבון1600 שח לפני טיפ איך בדיוק קשה לך?! ממש מסכן אתה טריגון | 09.04.18 (ל"ת)
35. היום כדי לעשות כסף אתה צריך לבוא עם הרבה הרבה כסף... כדי לעשות כסף ממסעדה אתה צריך לבוא עם 20 מליון שקל לפחות... פעם זה היה עניין די פשוט של שכירות ועובד שתיים ולבשל, היום זה מועדון סגור של בעלי ממון בלבד, מלחמי כוחות של רשתות ענק ועולם תחתון... מי שלא בא עם כסף יאבד את כל הכסף שלו מהר מאוד... המשחק מכור... אריה | 09.04.18 (ל"ת)
34. היה לי עסק בפלורנטין. היא מתעתעת כי יש המון צעירים ותוססת אבל כולם תפרנים מהפריפריה במקור. בשיא הפינוק שלהם הם אוכלים פיצה אצל ג'וספה ובטוחים שנגעו באלוהות. וותר | 09.04.18 (ל"ת)
30. בצרפת אפשר לאכול במסעדות בצהרים ארוחה מלאה ב-15 אירו שכוללת מנה ראשונה + מנה עיקרית עם תוספת + קינוח + 1/4 ליטר יין + פרוסות בגט + מים. זהו מחירו של מניו דה ז'ור שזה תפריט היום ואפשר כמובן להזמין גם מהתפריט הרגיל במחיר גבוה יותר. אבל גם בתפריט הרגיל אין מחירים מטורפים כמו בארץ. לעומת זאת התמורה, גבוהה יותר מבארץ. זה כך בכל צרפת. את המסעדה מתפעלים בהרבה מקרים 2 אנשים - אחד ממלצר והשני מבשל במטבח. אם שם יכולים, גם כאן יכולים. אבל כאן רוצים לעשות מכה ושם זאת פרנסה לכל החיים. ומי קבע שחייבים לשכור במקומות הכי יקרים? מסעדות רבות בצרפת ממוקמות דוקא סביב השוק העירוני. כשמסעדה היא טובה, באים לאכול בה בכל מקום, לא חייבים להיות ממוקמים בשיא מחירי השכירות. אזרחית | 09.04.18 (ל"ת)
29. אפשר לפתוח מסעדה אבל לא מסעדת גורמה בתל אביב או שתפתח מסעדת גורמה באיזור מרוחק ויפהפה ותגרום לאנשים מכל הארץ להגיע. או שתפתח מסעדה טובה בתל אביב עם מחירים שפויים וחומרי גלם סבבה. אי אפשר לפתוח מסעדת גורמה עם מחירים מטורפים במרכז תל אביב. אר | 09.04.18 (ל"ת)
26. הכל עניין של גישה.ארוחה עולה 35 שקלים אצלי ואני מרוויח אני עובד חצי יום לבד וחצי יום עם עוזר. הוא במשרה חלקית. ארוחה עולה אצלי במסעדה בממוצע 35 שקלים והיא כוללת - בשר, תוספת לבשר, סלטים, מים, מיץ. בצהריים אני צריך עוזר, בבוקר אני מכין הכל בעצמי, ככה כל יום. אני עובד עד 5-6 בערב. אני מרוויח טוב. מכין אוכל טוב. הלקוחות - מרוצים. העובד מרוצה. אשתי וילדים מרוצים. הספקים שלי מרוצים - אני קונה בזול ומוכר בזול. מי שלא יודע למצוא חומר גלם בזול - ימכור יקר, מי שלא מוכן לעבוד בעצמו בעסק כאחד שמבין שזה עסק פרטי - זאת בעיה. אם אתה "רק" שף ואתה לוקח בן אדם מיוחד שרק ינקה רצפה ואדם אחר שרק ינקה שולחן ואדם אחר שרק יחתוך סלט ואדם אחר שרק יחתוך סושי ואדם אחר שרק יודע לבשל בשרי - לא יספיק לך כסף - אז או שתסגור, או שתמכור במחיר פי 3 , או שתחשוב איך אתה מסתדר בעסק כזה והאם אתה מוכן להשקיע את עצמך גם כדי לפנות סכום ולנקות שולחן, וגם לחתוך סלטים. אבל הנה - עובדה - אני קיים 15 שנה כעסק ורוצה לעבוד עוד 30 שנה. בעל מסעדה 10 שולחנות | 09.04.18 (ל"ת)
25. אשליות כל האופנה והפלצנות של מסעדות היוקרה הן בועה של ריקנות ואשליות שמתאימה לתל אביבים המאחפים אשל | 09.04.18 (ל"ת)
24. מלכה מסעדה של אייל שני-עבודה בעיניים חשבנו מלכה מסעדה כשרה חדשה מעסיקים נוער שוליים.מצווה לבוא לאכול.האכזבה בהתאם לציפיות.שמות מדליקים עם אכל בכמות מעטה למרות מחיר גבוה שמוגש על קרטון טו בשקית נייר-בהחלט לא מומלץ.! יעקב | 09.04.18 (ל"ת)
23. נושאים מרכזיים לטיפול מצד הממשלה/עירייה ומצד היזמים, כנסו בחינם המפתח ליוקר המחייה הוא בעיקר הנדל"ן, חייבים לפוצץ את בועת הנדל"ן למגורים כמה שיותר מהר וגם את בועת השכירות. פיצוצה יוביל להשארת עוד 500-600 ש"ח בממוצע אצל שוכרי הדירות או מחזירי המשכנתא שיוכלו לבזבז בחוץ. פיצוץ בועת הנדל"ן למגורים תפוצץ גם את בועת הנדל"ן המסחרי, אלפי חנויות של זקנים שלא מוכרות כלום או של פרחות משפחות הפשע שמלבינות כספים יתפנו בעקבות המשבר בקניונים, אמזון שירותי משלוחים כאלו ואחרים ומשבר כלכלי בעקבות פיצוץ בועת הנדל"ן. כשמחירי הנדל"ן למגורים והמסחרי יפלו ב30%, זה ישתקף בצלחת. את משבר העובדים הזרים יש לפתור בהדרגה, על ידי גירושם של 10 אלפים בכל שנה ולספק תמריצים בענף המסעדנות להכנסת טכנולוגיה ולהעסקת ישראלים. השפים הישראלים, צריכים לחזור למוצרים פשוטים וצמחוניים יותר, כי הקהל לא כזה עשיר ועוד יהיה פחות, לא צריך מסעדות מפוצצות, אנשים פשוט רוצים לאכול בלוקיישן טוב ולשמוע מוסיקה. הממשלה צריכה להפחית את המס על הבירה והיין ולהעלות את הפיקדון על בקבוקים. ארליך | 09.04.18 (ל"ת)
22. 19, נכון שאתה גר בפרברים,רק דיברת על מכוניות וחניות? די מספיק, טמבל, קח מונית קמצן שכמוך לא תצטרך לחפש חנייה ולא תקבל קנסות פרימטיב. אוטו אוטו אוטו , כלכך 80'. בעוד 5 שנים יופיע רכב אוטונומי מסחרי, בעוד 4 שנים תהיה רכבת קלה, ואתה תמשיך לעמוד בפקקים להאכיל אותנו עשן לחפש חנייה ולהתלונן כל היום. תישאר בראשון. אסף | 09.04.18 (ל"ת)
19. גם הרשות המקומית מערימה קשיים בערים בהן יש תמיכה לעסקים, העסקים פורחים, העיר פורחת והכל טוב תראו את ראשלצ ואת מגוון המסעדות המצליחות שיש בה לעומת זאת בת"א אין גישה לכלי רכב, קונסים אותך על ימין ועל שמאל, אי אפשר לזוז נתיבים לנת"צ בלבד, חניות באדום לבן, יקר, מיסים, אגרות, ארנונה יקרה... אחת מפעם | 09.04.18 (ל"ת)
18. "היה לנו חזון לעשות משהו מגניב בפלורנטין" "קולניריה מטורפת" "דים סאמיה מגניבה" "הכל קום איל פו" כל מלוכסן זקן ואישתו בצ'איינה טאון עושים דים סם. גם אסיאתי וגם דאון טאון. לא מגניב, לא חזון, לא מטורף, לא קום איל פו ולא חרטא ברתה. סתם טעים. דחיל ראבק | 09.04.18 (ל"ת)
17. כנסו כנסו לקרוא אחד המזעזעים. קמצן מאוד, מאוד לעובדים. ככה כבר שנים רבות. ותופס מעצמו. אף אחד לא רוצה לעבוד אצל שרון לאורך זמן. עסוק בכתבות על יחסי ציבור לאחרונה, כי כולם צוחקים עליו בענף. אם אנשים היו יודעים כמה הוא בונקר, היו נגעלים לשבת לאכול. והבנתי עשיתי את המכה של החיים, יאללה, תתקדם לנו מהמסך, קמצן !!!! סמויה | 09.04.18 (ל"ת)
16. לכל גאוני המקלדת... כדאי שתבינו שהאוכל יקר פה בטירוף לא בגלל שהבעלים של המסעדות רוצים להתעשר אלא בגלל שאנחנו חיים באחד המקומות היקרים בעולם...אז במקום ליפול על אלה שמנסים לתת לכם אוכל טוב (והאוכל פה באמת טוב ביחס לעולם) תפנו את האצבע המאשימה ליוקר המחייה ותפסיקו להצביע לביבי והפמלייה שלו ג'וש הומי | 09.04.18 (ל"ת)
15. ב"אצל פייגלה", הקניידלך עם אישיות הרבה יותר אסרטיבית, ועולים חצי. דר גרוייסער פרעסער | 09.04.18 (ל"ת)
14. שילה - אחת מהמסעדות המצוינות בת"א שילה ללא ספק אחת מהמסעדות הטובות בת"א לא הייתה פעם אחת שהתאכזבתי מהמנות שם - חומרי הגלם מהטובים בארץ בתחום פירות הים יוסק'ה | 09.04.18 (ל"ת)
12. חבר יקר, תודה בכישלון, קח מה שנשאר לך ותלך המסעדה בפלורנטין מנותקת לחלוטין וחסרת מודעות בסיסית לסביבה הטבעית שלה, עסקי מזון רבים יש בשכונה שעובדים ללא הרף, זאת כי הם מבינים היכן הם נמצאים ובכך התאימו את המוצר לביקוש. בתחילת הדרך היינו אצלך, יצאנו רעבים ומבולבלים מהחשבון שיצא, זו הסיבה שאתה רואה את הירידה העקבית אצלך בהכנסות, השם שלך והמותג "שילה" יכולים להביא את הקהל אבל לא לגרום לו לחזור בעיקר כי המחירים לא מוצדקים ובעניין הזה אין קשר לעובדה שאתה בפלורנטין. המסעדה פשוט לא מצדיקה את המחיר. עוד סטלן מהשכונה | 09.04.18 (ל"ת)
9. די להשמצות- מסעדה טובה מאוד! אמנם מנות לא גדולות אך עדיין טובות- אנחנו נהנינו ליאור | 09.04.18 (ל"ת)
7. "קולינריה מטורפת"?? רק אם הכוונה לקנות כיסונים קפואים ממפעל מסחרי ולקרוא לה "אסייתי" | 09.04.18 (ל"ת)
6. מסעדה פלצנית שנועדה לאנשים פלצנים משלמים הון תועפות על דוגמאות קטנות ויוצאים מהמסעדה יותר רעבים, ואם נשאר להם כסף הם הולכים למלא את הבטן באיזו שווארמה. אלי התימני | 09.04.18 (ל"ת)
5. בוכים על אובדן הכסף השחור אני אוכל כל יום במסעדה עם 10ביס עדיין לא מצאתי מקום ששווה את הכסף. הטבחים (שף זה כינוי לטבח) הם סתם בכיינים. זו עבודה בשכר מינימום שכל אחד יכול לעשות. מי שלא טוב לו שיסגור. יוסי | 09.04.18 (ל"ת)
"אי אפשר לפתוח עוד מסעדות בארץ"
59 תגובות לכתיבת תגובה