83. מכיר אותו שטחי מהילדות במולה סנטר גבו המון כסף מאלפי נשים על קורס קוסמטיקה, נעלמו עם הכסף וחזרו בגדול אחרי שנים, תבינו לבד מאיפה הכסף למסעדות. מיכאל | 10.12.20 (ל"ת)
81. לייק!! לא רלוונטי אם אוהבים את האוכל שלו או לא. או אם המוזיקה רועשת מידי או לא. הכל שטויות. אהבתי את הקימה ממקום נמוך וכואב למקום של פריחה, שגשוג ושייצור אימביציה מטורפת. כבוד! ולא, אני לא מכיר את הפרסונה. ישי | 23.05.18 (ל"ת)
80. בגרקו הרצליה מושמעת מוסיקה מחרישת אוזניים, שומר אוזניו (ורוצה לשמוע את בת הזוג) ירחק !! מניסיון: בטברנות ביוון אין רעש כזה! עדיין שומע | 16.04.18 (ל"ת)
79. גרקו הרצליה האוכל בגרקו הרצליה טעים מאוד לטעמי, אכן מעט יקר (רוב הסועדים באים בצהריים לעיסקיות) ויש בהחלט מנות שלא מצדיקות את המחיר (כמו רביולי טליה שבקושי מגיעה מנה), אבל בכלליות טעים ואחלה אווירה לא מכירה את גרקו תל אביב מרכז | 16.04.18 (ל"ת)
78. תותח על מכיר אותו, אדם שמוכיח שאפשר להגשים את החלום ולא להתפשר בדרך. רק תפתח משהו בפריז... רן הבדרן | 15.04.18 (ל"ת)
77. 70 מדובר בביקורת ולא בשנאה, אם לא הבנת זאת לא יתכן שאדם שפשוט רגל והשאיר אחריו שובל של חובות ימשיך לקבל עיתונות מלטפת שכזו. השאלות נחוצות ונכונות | 14.04.18 (ל"ת)
74. צניעות צניעות חסרה באיש, בכתבה, באוכל המתיימר אך לא טעים, בשירות הלקוי ובמחירים הכל כך גבוהים. רוחני?? רות | 15.04.18 (ל"ת)
71. באיזו קלילות מדלגים פה על נושא החובות שהשאיר... עיתון שמתיימר לעסוק בכלכלה לא מדווח מה בדיוק קרה עם החובות שהשאיר אחריו כש"נסע לביקור" בניו זילנד? מה היה הסדר התשלומים? כמה עובדים לא קיבלו משכורות? כמה ספקים נאלצו לספוג הפסדים בגללו? האם הוא שילם משהו מכיסו או מכיסם של אחרים, אם בכלל? פשוט מביך בכל קנה מידה. יש גבול גם ליחצנות בוטה. כתבת יחצנות מביכה | 14.04.18 (ל"ת)
70. מציע לספקים שלו ללמוד מהעבר... מניסיוני, כשיש יותר מדי יחסי ציבור טובים, זה בא לשדר את ההיפך הגמור מהמצב בפועל. הבן אדם כבר פשט רגל. זו לא היתה הפעם האחרונה..... מכיר | 14.04.18 (ל"ת)
69. לא מבינה למה כ"כ הרבה השנאה קוראת את כול התגובות ולא מבינה למה לשנוא כ"כ. צרות עין של אנשים. אז מה עם הוא הגיע מבית עמיד והתחתן עם בית עשיר. יכול מאוד להיות שהפסיד הרבה כסף באמריקה. באופן אישי הייתי שם ופחות אהבתי את האוכל. אוכלת בגראקו וחושבת שזו מסעדה שנותנת אווירה כיפית עם אנרגיות שמחות ואוכל טעים. איין שם ערסים כמו שכולם כותבים פה. ולגבי המחיר, זה מחירים כמעט כמו בכול מסעדה בארץ ממוצעת. לשבת באקפה על קפה וסנדביץ ולשלם 80 שח זה נורמלי. לפחות פה אוכלים בשר ושותים אלכוהול. ודבר אחרון לא מכירה את האיש ולא פגשתי אותו דנה | 14.04.18 (ל"ת)
68. מסקנות מתבקשות מהכתבה 1. הפסיד הרבה כסף במתחם ״אמריקה״ שסגר באבן גבירול 2. הספקים לוחצים לתשלום החובות 3. ההסברים שנותן בבקשות לדחיית תשלום החובות - לא מספקים 4. מזכיר לכל בעלי החוב שהוא חתן של משפחת פדני 5. לא אתפלא אם תרגיל פשיטת הרגל שנעשה בעבר עם ״מולה סנטר יחזור על עצמו... 6. שיזהר לא לקפוץ מהאגו שלו , עוד ישבור משהו בגלל הפרשי הגובה :-) אורי צבי | 14.04.18 (ל"ת)
67. לא מדוייק בכלל בתור אכלן קבוע בגרינברג ובגרקו אני מת על צביקה אבל להגיד על אמריקה שזה לא מעניין כי הקהל דורש המבורגרים זה לשקר את עצמך במקרה הטוב או את הקהל במקרה הפחות טוב. אמריקה היתה כשלון כי נתנו לילדה לנהל ולהחליט מה טוב ומה נכון ומה טעים לא שמעה לביקורת והלכה עם הראש בקיר. האוכל היה ממש מזעזע וזה בכלל לא קדור להמבורגרים, אם היית יודע להקפיד שם כמו שאתה יודע להקפיד במקומות האחרים שלך זה היה להיט. גרקו הרצליה חייבת לשמור על רמת האוכל כי יש ערבים עם נפילות והקהל יעניש בקרוב אילן | 14.04.18 (ל"ת)
66. במחיר של ארוחה בגרקו עם המנות הפיצפוניות והלא טעימות, אני קונה כרטיס טיסה לאתונה + מלון, והולכת לאכול ארוחה נהדרת עליה אשלם רבע מחיר מאשר אצלו, וכשהמנות כפולות בגודלן ויותר מאשר בגרקו. לילי | 14.04.18 (ל"ת)
65. תודה הערכה ואיחולים להצלחה תודה שיצרת את גרקו, חויה לכל החושים. הספר שמלווה אותה האריך את החוויה ונתן הצצה לטביעת העין והיופי שמצאת וגורם לבתחסר להערכה - זכינו בזכותך. לעוד הרבה שנים של יצירה ותרגום לשפה הבינלאומית של אוכל עיצוב וצילום. איריס גוראל | 14.04.18 (ל"ת)
64. איש מקצוע איכותי.. איש מיוחד .. מקצועי וחד .. כן גם צבעוני . מפרנס בכבוד עובדים רבים.. עושה טוב לסועדים.. אוכל טוב -איכותי .. שתיה ומוזיקה .. וב=הכל במינון נכון.. לפחות כך חושב הציבור שמגיע למתחם.. צביקי - בהערכה רבה לכל מה שעשית ותעשה חיים פירגון מהתעשיה | 14.04.18 (ל"ת)
63. "פסיכותרפיסטית" - מה זה ??? כל אחד יכול לקרוא לעצמו פסיכותרפיסט...זה מצלצל יפה. בארץ צריך ללמוד שנים רבות (לפחות תואר שני), לעבור מבחנים קשים והתמחות ארוכה, ולעמוד בכללי אתיקה קפדניים. ולבסוף, אולי לקבל רשיון ממשרד הבריאות. יחי ההבדל ! זיגמונד | 14.04.18 (ל"ת)
62. גרקו הרצליה הרבה יותר טובה מתל אביב.אחלה אוכל במחי במחירים סבירים פלוס לקוח קבוע | 14.04.18 (ל"ת)
61. שיערב לכם... לכל מי שרוצה לאכול מה שבישל פליט/מסתנן שיהנה, הוא מדגיש את הבעייתיות איתם, תעשה טובה למדינהו ואל תעסיק אותם. אבל הם זולים לעסק אז למה לא ? אל תיילל מלי | 14.04.18 (ל"ת)
60. עשת הנוכל היית במקרה בני זילנד , מה מנע ממך לחזור ? אלפי בעלי חוב ונושים שחיכו לך ?ובמקרה נשארת שם 10 שנים ? בני | 14.04.18 (ל"ת)
54. על פניו נשמע מרשים אבל בפועל כשקוראים את הכתבה מבינים שזה פשוט בן עשירים מפונק שהתחתן גם עם כסף, שמרשה לעצמו להמר בסכומים גדולים כי הוא יודע שיש מי שישלם את החשבון עבורו. מהסיפור עושה רושם שהוא ברח לניוזילנד והשאיר אנשים אחרים להתמודד עם הליכלוך שהוא עשה, ואז הוא אבא של אישתו מימן אותו ואת ההרפתקאות שלו, וכמה כמה קל להיכנס להרפתקאות כשאתה יודע שאם תפסיד לא קרה כלום כי מישהו ייתן לך עוד כסף והמשפחה שלך לא תירעב ללחם, ואז הוא חזר לארץ וממשיך להמר מהכסף המשפחתי של שני הצדדים. זאת היתה אמורה להיות כתבת תדמית שמראה איך הבן אדם בנה את עצמו מחדש אחרי נפילות, אבל מצטייר מזה אדם שנמצא שאגו טריפ, ונדמה לו שהוא בנה את עצמו בשתי ידיו כשבעצם אבא שלו ופדני בנו אותו ב4 ידיהם. האחד | 14.04.18 (ל"ת)
53. ל 50 אחרי שהפסיד 5- 6 מיליון באמריקה הוא כנראה עצבני , הבעיה שהוא לדעתי בדר לקריסה צבי | 14.04.18 (ל"ת)
51. זה צביקה מכוח צביקה שהציל את עם ישראל? כי ככה הוא נשמע, לפחות מאיך שהוא מדבר. בכל מקרה, אני לא מחבב פושטי רגל שבמקרה היו בניו זילנד ונשארו שם כשהכל קרס, במקום לחזור ולהתמודד באומץ עם עובדים שאבדו מקור פרנסתם מתפעל ממש | 14.04.18 (ל"ת)
50. צעק על אנשים בגרקו הרצליה אחרי שחיכו חצי שעה בחוץ לשולחן ושאלו למה לא נכנסים צעק עליהם שילכו לאכול בזוזוברה אלון | 14.04.18 (ל"ת)
48. מפרגן לך בענק, הלוואי ותמיד תצליח, אתה לא שונה מיזמי ההיטק, לצערי רק מי שבתחום מבין איזה מסע ייסורים אנו עוברים, בזמן שאת ההיטק כולם מחבקים ומנסים להקל, לנו כל הזמן מנחיתים גזרות חדשות על הראש. גיא | 14.04.18 (ל"ת)
47. ל 45 נכוו בחלקו , היו הרבה כדורגלנים אבל למה אני צריך לאכול עם הערסים של היום ? ובטח שלא את הבלוף שנקרא גרקו 41 | 14.04.18 (ל"ת)
46. לא מכיר אותו באופן אישי, זוכר אותו ממולה סנטר (מטרמופוזה), כי ישבתי בקביעות בקפה הצמוד, הסנטר היה מפוצץ בילדות שבאו להגשים חלום, אבל היה בלוף, וכמה זמן בלוף יכול להחזיק, ולעינינינו, אדם או עסק שפושטים רגל, משאירים אחריהם חללים כלומר נפגעים, חלקם גם חברים של פושט הרגל, במדינות מתוקנות פושטי רגל לא יכולים לפתוח עסקים אם לא הגיעו להסדרי חוב, אז אל תשירו לו שירי הלל, בייחוד אם ברח מהארץ ערב התמוטטות העסק, והשאיר את כל רכושו שהיה כנראה מעוקל, ולא חזר 10 שנים, מדינת ישראל גן עדן לפושטי רגל, ביניהם גם עורכי דין שגנבו כספי לקוחות, ובקשר למסעדות שלו, אני מתגורר באיזור, לגרינברג אני מגיע רק לצורך שתיית קפה, לגרקו, הייתי פעמיים ולא בגלל האוכל או המחיר שאחד מהם הוא נמוך ואחד גבוה, אלא בגלל החניה הזמינה והקרבה לבית, אז צביקה אתה לא גיבור ישראל, לא אוהב פושטי רגל, | 14.04.18 (ל"ת)
44. למה מפוצץ בגרינברג? כי כל כך משעמם בארץ שאין מה לעשות רק ללכת למסעדות בשעות הפנאי. זה לא ארה"ב שאפשר לנסוע כל סופ"ש לפארק אחר לראות נופים מדהימים ולהנות והאוכל הוא רק בונוס. זה מה יש בארץ- מסעדות ועוד מסעדות וכולם בולסים כאילו אין מחר. גליה | 14.04.18 (ל"ת)
42. מסעדת גרקו בגרינברג - מחירים בשמיים לאוכל בינוני שמוגש במנות קטנות. לא מומלצת !!! תתרחקו !!! אור שדה | 14.04.18 (ל"ת)
41. האורחים בגרקו ערסים מבת ים שלא מבינים כלום באוכל ,אמרו להם החברים הערסים שזה המקום אז באים להראות את הבמו או המרצדס , גם אם יתנו להם חרא לא ירגישו ויהנו לשלם מופקע גר שם | 14.04.18 (ל"ת)
40. נולד והתחתן לכסף ואיש ניהול איום בלי הכסף האינסופי מהבית לא היה מצליח להקים כלום, נורא ואיום בניהול וארגון מכיר אותם | 14.04.18 (ל"ת)
39. נוכל ממותג . ב'מולה סנטר'עבדתי, לא שילם שכרי,רק בהוראת ביהמ"ש אסור לתת במה לאיש כזה, ובוודאי לא לאכול במסעדות שלו. היחס לעובד כמו לעבד ! דן פ. | 14.04.18 (ל"ת)
38. לא נעים להודות, אבל ניו זילנד מקיאה בולשיט החוצה מדובר על מקום מאוד קשה לחיות בו אם אתה רווי בבולשיט.... מעט מאוד מצליחים לשרוד את ה 10 שנים חי בניו זילנד | 14.04.18 (ל"ת)
37. איכס האוכל הכי מגעיל בת"א הוא ארז טל של עולם האוכל רק זבל וגועל איכסססססססססססססססססססססססססססססס לצערי אכלתי שם | 14.04.18 (ל"ת)
32. אזורי חן אתר בנייה בעוד שנתיים תוכנית 3700 יוצאת לדרך. צריך לחפש מקום חדש למסעדות. ואדיב | 14.04.18 (ל"ת)
31. טוקבקיסטים זה עם. הבנאדם פתח עסקים בישראל מפרנס משפחות . הוא פקינג סופר מן לא מכיר אותו או את המסעדות שלו אבל ברור שיכל לחיות בכול מקום אחר rossbud | 14.04.18 (ל"ת)
30. מצחיק שהוא רוצה לפתוח מסעדה יוונית ביוון כאילו, זה מה שחסר שם, מסעדות יווניות...? הבן אדם לא חולם, פשוט לוקה בשגעון גדלות. רועי | 14.04.18 (ל"ת)
28. אדם שחצן ולא אמין צביקי המחליט היחיד בעסק ומפר הסכמים שעשו עובדיו, אפילו מנהל גרקו הרצליה, בהינף יד תוך אמירת שקרים ללקוח בלי להניד עפעף. אדם שחצן אגוצנטרי ושקרן. מאחל מכל הלב שיפסיד הכול. רק מקווה שלא יהיה שוב על חשבון אחרים. לעולם לא אצלו | 14.04.18 (ל"ת)
27. כתבה זו מצטרפת למבול הכתבות עם איש זה בשבועות האחרונים-יח"צ כתבה אחרי כתבה האיש מיחצן את עצמו. שחצן ומגלומן שכנראה צריך את הכותרות כדי לשכנע שעסקיו כתמול שלשום- האם לא עשה זאת גם במולה סנטר ועד היום חובות העסק ההוא לא הוחזרו? משהו קורה ורועד בממלכת עשת | 14.04.18 (ל"ת)
24. חרטא. אם מסעדת אמריקה הייתה מצליחה היתה נמכרת יש מספיק גופים שמחפשים מיקומים טובים להמבורגיות. כרגיל, צביקי חושב שכולם טיפשים והוא היחיד שחכם. אין לו צוות נאמן. הרוב עוזבים אותו מיכה אלי | 14.04.18 (ל"ת)
23. כשקוראים את הכתבה עולה דמות של יזם ללא הפסקה, אבל.. כשקוראים על הדרך בה הוא מתייחס לעובדים צריך לברוח ממנו ורחוק רחוק, סתם פוזה עם רעש וצלצולים שיפול ויפיל אחרים סביבו.. לתשומת לב חובבי ההשקעות הקולינאריות... אזרחיקו | 14.04.18 (ל"ת)
21. לא מוכר המבורגרים ??? חה , המסעדן הדגול, ומה אתה מוכר בגרקו ? גורמה צרפתי ? גורמה איטלקי ?שווארמה הכי פשוטה ,שנעשת עלובה מיום ליום , על מה השחצנות , טמבל ? רון | 14.04.18 (ל"ת)
20. זה האגדה בחור מגניב. צביקה זה אחלה גל כך הרבה תגובות עם קנאה. אבל כן אתה נרקיסיסט. גם אני מכר | 14.04.18 (ל"ת)
18. לא מסעדן,יחצן כתבת היחצנות הזאת לא מבשרת טובות ,קריזיונרשיכול מחר להעלם מכיר אותו מצוין | 14.04.18 (ל"ת)
16. אני גר שם. הגלידריה מצויינית. הפיצה מצויינת אך לא שווה את המחיר. גרינברג מאוד יקר ומאוד סתמי. אין שום טעם מיוחד. רק הכל יקר. לגבי גרקו? יש אווירה יוונית אבל האוכל לא מתקרב לשום מסעגת פועלים בסיסית ביוון. מדוע המסעדות מלאות? כי יושבים שם תושבי השכונה העשירים והפלצנים והנובו רישים שלא מבינים כלל באוכל והולכים לשם כי זה מקומות פלצניים. האיש פיצח את הדי אן איי של הישראלים שמחפשים מקומות ״אין” בלי דרישות לאוכל טוב. דני | 14.04.18 (ל"ת)
15. כשאתה נשוי לפדני .... הכל יותר קל כשהתחתנת עם כסף, אז אפשר לסגור עסק מצליח ולמחוק מליונים. מוגלי הכלב | 14.04.18 (ל"ת)
14. היה מתפרץ עלינו המלצרים שנעשה את עצמנו שמחים כאילו אנחנו ביוון אבל למלצריות יפות הוא נחמד זה כן | 14.04.18 (ל"ת)
13. נשים את הדברים על השולחן,,,עבדתי אצלו ומדובר בבן אדם דוחה רחוק מרוחניות עבדתי אצלו יום אחד יותר מדיי | 14.04.18 (ל"ת)
12. איש מגעיל ושחצן...מאחל למסעדות שלו להיסגר האוכל טעים אבל מוגש במנות קטנטנות במחיר מופקע. אם יש בעיה, כמו שהייתה לנו במנה, הוא מתייחס ללקוח בזלזול. אנחנו ומעגלינו כבר הדרנו רגלינו מזמן מהמסעדות שלו. יוסי לב | 14.04.18 (ל"ת)
10. צביקי החרטטן הפסיד ים של כסף באמריקה הכושלת , גרקו בהרצליה ריקה רוב הזמן ,רוב הלקוחות באזורי חן חובתים ( חולון בת ים) , והטמבלים שאוכלים שם, לא יודעים מי עובד במטבחלדעתי גם הכתבה הזאת לא מבשרת טובות תושב אזורי חן | 14.04.18 (ל"ת)
7. בנאדם תזזיתי ולא עקבי, אי אפשר לסמוך על המילה שלו לא מסעדן, לא בטיח ולא איש עסקים, סתם נוכל עם בעיית קוטביות חמורה היפר אקטיבי על גבול הלא שפוי | 13.04.18 (ל"ת)
6. בן אדם בתחפושת של מסעדן.... כולו נהנתן וחתן של... כשאתה חתן של פאדני אתה יכול לחלום ולרכוש ולעשות כמעט מה שבא לך.... חיי חיים של מילארדר בטוח שלא מעניין אותו כלום חוץ מההצגה. מסעדן שעבד קשה קשה | 13.04.18 (ל"ת)
4. כוס הקפה הכי טובה בישראל נמצאת שם באזורי חן ל צביקי יש בית קפה קטן שנראה כמו קיוסק מקבלים ונדהמנו מספר פעמים מהקפה שהם מגישים שם צריך בנפרד כתבה על הקפה שהוא מגיש שם מיכל | 13.04.18 (ל"ת)
3. כמה אגו בכלום אחד גדול אני ואני ואני ואני ואני.......כמה אגו וואו. אתה בסך הכל מסעדן צביקיפיקי | 12.04.18 (ל"ת)
2. שחצן, יהיר ולא אנושי יצא לי להכיר את הבן אדם. הוא לא אמיתי. שחצן ומתנשא. יש לו לוקיישן ושף שיודע אוכל. חוץ מזה כלום. לא מסעדן ולא נעליים. מתאים לו לחזור בתשובה, זה בדיוק הטיפוס. פוזה פוזה פוזה אחד שמכיר | 13.04.18 (ל"ת)
המסעדן צביקי עשת: "כבר איבדתי הכל והתחלתי מאפס. אז מה, שאבכה ואמכור המבורגרים?"
84 תגובות לכתיבת תגובה