34. אצל היינץ סירופ תירס עתיר פרוקטוז מככב מומלץ לכל מי שנתקל במוצרי היינץ (למשל במסעדות) לקרוא את המרכיבים. קטשופ למשל, אמור להכיל עגבניות, סוכר, חומץ, ותבלינים. אבל, אם מוצאים ברשימת המרכיבים סירופ תירס עתיר פרוקטוז (מביאים לארץ שני ליינים של קטשופ היינץ, אחד עם ואחד בלי) וכל מיני E, אז כדאי לחשוב פעמיים. לתעשיית המזון יש אינטרסים אחרים מאשר לנו. למי שקורא את המרכיבים | 17.04.18 (ל"ת)
33. הרוטב שהיינו עושים במק דיוויד בתור ילדים אני זוכר שהיינו עושים את זה על הנייר של. המק דיוויד והבורר ראנץ' בתור ילדים (לפני 35 שנה). יכול להיות פצצה של רוטב, אבל בטח לא המצאה שלהם אלא הם הולכים להוציא לפועל את זה. עדי | 16.04.18 (ל"ת)
32. למה לא ליצור שריהייינץ מעגבניות שרי או תמרהיינץ מסוגי עגבניות חדשים. תפסיקו לחשוב כל כך נמוך. שרי היינץ מעגניות שרי, היינץ מעגבניות תמר ועוד ויש עשרות סוגים ואפשר אפילו לערבב. מנכ״ל אפל | 15.04.18 (ל"ת)
31. ערימה קטשופ היינז + ערימה מיונז הלמנס + ערימה חרדל דיג'ון מעבירים צ'יפס בדוך דרכן : גן עדן דודי | 14.04.18 (ל"ת)
29. ל-16 לא כולנו נאורים כמוך. הטה חסד לנדכאים המסכנים וחסרי הישועה שאינם אתה. ס. ליברטי | 14.04.18 (ל"ת)
28. ל 16 - כותבים Thousand Island, לפני שכותבים למישהו שהוא עילג, כדאי לעשות חיפוש קצר בגוגל או סתם לספור עד 10 לפני שלוחצים enter... סתם אחד | 14.04.18 (ל"ת)
27. 24, You are so cool You have used English, and that is the reason you are so cool. X | 14.04.18 (ל"ת)
24. Thousand Islands is NOT Ketchup+Myo. what kind of savages make it that way? Islander | 14.04.18 (ל"ת)
21. 16, הנה הצלחת להגעיל את כולנו, ברור לנו שאתה מבחיל בדיוק כמו שאתה רואה את עצמך. מה"המצאתם" ברור שאתה משהו זר ומתועב שגר כאן בישראל היפה שלנו, ואני לא מבינה למה. חזור למאורת השרצים בה השריצו אותך ותחייה בשלווה ונחת. מאיה שפיר | 14.04.18 (ל"ת)
18. קטשופ ומיונז זה מגעיל קטשופ זה מגעיל, מיונז זה מגעיל, ביחד זה מגעיל בריבוע. איכסססס בלהבלה | 14.04.18 (ל"ת)
16. מוזר מאוד מוזר מאוד, יש לי משפחה בארה"ב, שאלתי אותם אם הם מרגישים "סערה" שם, בגלל פרשת הרוטב של היינץ, והם אמרו לי - לא, לא מרגישים שום סערה. הכל שקט. החיים כרגיל אחד | 14.04.18 (ל"ת)
15. זה לא רוטב אלף האיים - רוטב אלף האיים הוא רוטב שבסיסו תערובת של מיונז, רסק עגבניות, חומץ או מיץ לימון, ולרוב גם שמן זית וחרדל; בנוסף מכיל מגוון של ירקות חתוכים כגון בצלים, מלפפונים חמוצים, פלפלים, זיתים ירוקים, כמו כן לעיתים מכיל הרוטב ביצה קשה. - ויקיפדיה. אלון | 14.04.18 (ל"ת)
14. 1 אתה דוגמה לישראלי העילג והנבער אה ? עכשיו אתם חושבים גם שהמצאתם את רוטב thousand isles ?תחזור לפלאפל שלך sand niggers רון | 14.04.18 (ל"ת)
13. לא מבין את העליהום ולקחת קוקה קולה ולמכור אותה באריזה "חדשנית" של 1.25 זה כן בסדר ?? יצרני מזון משעמום נטו כבר שנים שמחליפים אריזות ללא כל חידוש ועובדים עלינו בעיניים שי | 14.04.18 (ל"ת)
11. אחלה רוטב . כולם אוכלים כבר שנים כך הבעיה שעדיף מיונז היינץ מעורבב עם מיונז של של אלמנס שי | 14.04.18 (ל"ת)
4. שטויות אין צורך לקנות מוכן. ניסיון קצר בבית הוכיח: גועל נפש. לערבב בצלחת כמות של מיונז וקטשופ ויש לכם. דין | 14.04.18 (ל"ת)
3. כן כמות הווריאציות של הרוטב הזה תרגום להם בעיות... בהצלחה... אען מה לומר חוץ מזה אם באמת שלא היו צריכים לצייץ לגבי משהוא כל כך שנוי במחלוקת... -תלמדו מזה ילדים... קודם תעשו מחקר לגבי משהוא לפני שאתם מפרסמים אותו. אנונעמי | 14.04.18 (ל"ת)
2. בורגראנץ׳ ישראל המציאו את זה כבר לפני 30 שנה!!! זה היה ״רוטב אלף האיים״ לפני כמה עשורים, כשהרוטב היה בבקבוקי פלסטיק על השולחנות ולפני שקיות הרוטב הקטנות... שי | 14.04.18 (ל"ת)
1. שנים שאני משתמש ברוטב הזה במסעדות... שם ערמה של קטשופ, וערמה של מיונז, ומערבב בניהם עם ציפס אחד כדי לטבול את שאר הצ'יפסים... אפילו שנים שאני קורא לזה מיוצ'ופ... זה הרבה יותר טעים מקטשופ לבד או מיונז לבד... אריה | 14.04.18 (ל"ת)
קטשופ+מיונז? מוצר של היינץ מעורר סערה בארה"ב
35 תגובות לכתיבת תגובה