אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

אפרת אנזל: "המסעדנים צריכים להתאגד"

2 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

2.
למגיב 1
המנות במסעדות הללו פשוט אינן טעימות.. ואם תשים לב המסעדות הללו סוגרות סניפים (כמו קינג ג'ורג' ועוד מאכליות כאלו). בנוסף בתי עסק מסוג זה אינן מסוגלות להתנהל כחוק ולשלם שכר הולם לעובדיהן (שאינו שחור ברובו). ולכן לא כדאי שתאחל זאת לענף. זה דומה לכך שאגיב בעצמי כי נהג מונית שלוקח נוסע על הדרך, ללא מונה- במזומן יכול להרוויח יפה מאוד, מדוע לא עולם מתנהלים ככה..
סועד  | 20.04.18
1.
"הפכה בשנים האחרונות לאחת מאושיות הקולינריה המשפיעות והמובילות "
יש הרבה אויר בענף שקיבל הרבה יח"צ מתכניות הטלוויזיה..כל אחד ואחת שפ/ית..מי שאופה עוגה היא סלבריטי וכל מקדמת מכירות היא אושיה.. נכון, זאת לא עבירה לקדם ענף מסוים...אבל הדוברת המלומדת בעצמה אומרת כי הענף סובל מתדמית שלילית..ומי יצר אותה? הלקוחות?השלטון? הרבה כסף מסתובב עכשיו במדינתנו הזקנה..וזאת עקב רגולציה של ריבית אפס.. ממרום גילי אני מבין שהמיתון (שכבר קיים כבר לדעתי פה..)בוא יבוא ואז יפגעו פה בעיקר המסעדות.. אם קיימות מסעדות בראשון לציון למשל שמציעות מנה עיקרית ב30 ש"ח ועומדות על רגליהן, סביר להניח כי מסעדות יוקרה מרוויחות היטב.. ואני פונה כמובן לעם היושב בציון, לא בעיר ה"לבנה" שם חתיכת דג עם שני צלפים מעליה שוות ערך לבילוי.. ככל שיפתחו מסעדות "גורמה" אצלנו, כך ישגשגו מסעדות זולות.. אם קברניטי המדינה אכן "יספרו" את המסעדנים והשפים,משאת נפשה של הדוברת, העם לא יספור אותם.. ואני , אחד העם,במקומך , הייתי חוזר לרפואה- עתיד יותר בטוח וגם קצת פחות פלצני..
ריאלי | 18.04.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת