8. מה שבטוח שהכתב מצא אחלה דילר... בשנים האחרונות יש התדרדרות משמעותית . סיבה ראשונה היא כלכלית - ישראל הופכת ענייה יותר ולכן מסעדות עם חומי גלם וצוות מטבח רציני ואנשי שרות לא יכולות להחזיק מעמד. שנית הכל הופך לירקות והמבוגרים. למה? כי זה זול ... שלישית, ישראל הופכת דתית יותר ולכן הכל הופך כשר וכשר זה לא מטבח שיכול להתפתח . לעומת זה בטוח שיש שיפור ברמת החומרים הירוקים ... לאור המאמר ההזוי הזה. חילוני | 21.04.18 (ל"ת)
7. ענף המסעדנות קשה בישראל ביחס למדינות אחרות שירי, תחום המסעדנות קשה מאוד עקב ועלויות רבות ובירוקרטיה מאוד קשה בתחום, ויחד עם זאת הבנקים לא נותנים אשראי לתחום המסעדנות כמעט בכלל, ולכן בלי קו אשראי ועם שמי שכירות הזויים ועלויות כשרות (למי שצריך) ועוד כל מיני דברים מביא את הענף ל80% סוגרים בשנתיים הראשונות לונה | 20.04.18 (ל"ת)
5. מסעדות נסגרות כי כל ליצן שלא למד והבין דקה בחייו ויש לו כמה שקלים חושב שיכול לפתוח מסעדה ובלי שום ידע מקדים והבנה בניהול מסעדה ואז פתאום הוא מגלה שהוא ליצן וזה לא כל כך קל כמו שחשב תשובה למס׳ 2 | 20.04.18 (ל"ת)
בלומברג: ישראל היא הדבר החם החדש בסצנת האוכל העולמית
8 תגובות לכתיבת תגובה