אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

השוקולד שינסה להילחם בהשמנה

55 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

29.
תרופה או אוכל?
לא הבנתי. אם זו תרופה, אז ניתן לרשום פטנט (לא בטוח שיקבלו), אבל אז צריך לעבור המון רגולציה. להוכיח שלא מזיק, להוכיח שאכן עוזר וכו'. ואז גם יהיה יקר בהתאם. אם זה לא תרופה, אלא סוג של אוכל, אז לא ניתן לרשום פטנט. אז יצטרכו לשמור בסודי סודות את התהליך וההרכב כסוד מסחרי. עניין לא פשוט כיום, כשניתן לבצע אנליזה כימית מדוייקת לכל מוצר. לפי הכתבה נראה שהגישו בקשה לפטנט, כלומר חספו את כל הידע (כך מחייבים חוקי הפטנטים). אם לא יקבלו על כך אישור לפטנט, רוב הידע נחשף. אם יקבלו אישור, סימן שזו תרופה. יהיה מענ
השואל | 22.04.18
24.
נשמע מוזר: אנשים בלי רקע בתחום מצאו מה?
יש כל כך הרבה מומחי מזון, והבעיה של סוכר ידועה לכולם, אז מה העורך-דין והרופאה מצאו שאחרים לא ידעו קודם? אם יש להם פטנט שעוזר לחולים- שאפו אם קוראים הכתבה כלשונה אין פטנט ואין להם שום דבר למכור בעצם (ברגע שמוצאים מוצר כל חברה יכולה להעתיק מייד, ובכל מיקרה לא הראו ניסוי משמעותי עדיין)
ישראלי פראייר | 22.04.18
22.
טו גוד טו בי ת'רו
משהו בסיפור הזה נשמע קצת לא כשר. הון שהם מנסים לגייס כדי לעשות פס ייצור של שוקולד לא נשמע הגיוני. יצטרכו להוכיח שהם באמת שונים משוקולד קיים. יהיה מעניין עם באמת ישיגו פטנט, ואם יכלו להגן עליו. אם יצליחו ייצור מוצר זה החלק הקטן, ואלא רישוי לייצר שיכלו למכור לחברות גדולות הרבה יותר משמעותי. אבל נראה לי שכל הפרסום נועד רק ליצור אווירה או למשקיעים או לקנייה של נוסחה.
פסיניסט | 22.04.18
13.
MEDICINALOILX13 HERBS
אני ממליצה לכם להכנס לאתר שלנו לשמן טיפולי x13 צמחי מרפא וכן לאתרים שלנו לרפואה שלימה כל החולים שלנו הורידו ערכי סוכר רציניים מעל 300 והגיעו ל98 יציב . המוצר קבל את רשיון משרד הבריאות לייצור אפילו ב5 ליטר ! ההמלצות שלנו לתזונה הן ברורות על פי טבלאות לסוג הדם באתרים שלנו וניתן לקבל מאיתנו במייל : ypzen@013.net אנחנו ממליצים לרדת מחלב הפרה ולעלות על מוצרי יוגורמה ויגורט עיזים ופתחנו וואריאציות נפלאות לטעימות מתוקות מדבש ! כולל מאכלים עתירי אנרגיה וללא סוכר ! השמן הטיפולי מוערך לפחות בכ10 מליארד . מונע מאות מחלות .משקם מערכת חיסון ! ותומך בחולי סכרת וסרטן www.medicinaloilx13.com
RACHEL GITAI | 22.04.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת