12. כטכנולוג מזון אני מאשר את המהלך הנ"ל ומציין שהוא נעשה גם בישראל כבר למעלה משנתיים. אריזה ייעודית בוואקום בתנאים מבוקרים נאותים GMP קיימת בישראל והבשר נשמר ואפילו "מתיישן"בתהליך טבעי שכזה. בישראל הזמן הקצוב אכן 45 ימים בתנאי קירור של 4 מעלות. אחד שבאמת יודע | 26.05.18 (ל"ת)
11. אותי מעניין בעיקר אם ניתן להקפיא בשר מצונן אחת הסיבות שאני רוכש בשר טרי היא האפשרות להקפיא אותו כיוון שלא ניתן להקפיא מחדש בשר מופשר. כל מה שחוסך סבל של בעלי חיים בלי לפגוע באיכות ולייקר את המחיר - יבורך Michael | 26.05.18 (ל"ת)
8. ירידה נוספת אם יביאו גם בשר לא כשר בסופרים באנגליה נמכר בשר טרי בוואקום (לא כשר) ב 60 ש"ח לק"ג - בבודדת = סטייק אחד באריזה !! אין סיבה שזה לא יהיה המחיר בארץ כשר | 25.05.18 (ל"ת)
7. המחירים גבוהים כי הישראלים משלמים הבעיה היא בראש של הישראלי ... שמפחד לומר שיקר שחלילה לא יתויג כקמצן או מתלונן או שקר כל שהו, המחירים ישארו יקרים כי אפשר פשוט ... הישראלי משלם מה שאומרים לו כמו ילד טוב ג | 25.05.18 (ל"ת)
6. START UP NATION מי זקוק לכל השבבים והAUTOTECH כשלאנשים אין בשר איכותי בסופרמרקט א.א. | 25.05.18 (ל"ת)
5. חרטה ברטה המשלוחים החיים לא הוזילו את הבשר הטרי ללקוח בשקל אחד. הם רק הגדילו את הרווחיות של בתי המטבחיים בארץ, שם "צוואר הבקבוק", וגרמו לייקור של החלב, כי המחיר של העגלים מתעשיית החלב ירד. אלכס | 24.05.18 (ל"ת)
3. למגיב 2 - באריזת ואקום לא מחממים את הפלסטיק כלל מלבד את פס הסגירה. אני חושב שאתה מתבלבל עם shrink wrap. זה לא אותו תהליך כלל. אלון | 24.05.18 (ל"ת)
2. ארוז בוואקום - כלומר הפלסטיק חומם לטמפ' מאוד גבוהה כדי שייצמד לבשר. מי מוודא שכל מיני כימיכלים מהפלסטיק לא חדרו לבשר בתהליך הזה ? המגיב | 24.05.18 (ל"ת)
1. פיקוח הדרישות מחמירות הפיקוח דרדלה שום יבואן לא מבין באריזת בשר או דגים ולכן זה מקצר את חיי המדף ולא מעריך . בופאלו | 23.05.18 (ל"ת)
לראשונה: משלוח בשר טרי מצונן הגיע לישראל
15 תגובות לכתיבת תגובה