אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ערן שרויטמן: "אני אוהב לעבוד קשה ולגדול לאט"

32 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

30.
איפה ישנם עוד אנשים...
הכרתי את ערן בתקופת מוקדמות יותר בחיים וכבר אז היה לי ברור שמדובר במאסטר פיס. השקט שלו כובש ובכל מה שנגע הביצוע היה לא פחות ממושלם. כזה שאתה מסתכל עליו מלמטה למעלה, שואף לרמתו המקצועית והאנושית והוא איתך בגובה העיניים. מהאנשים שהצלחה ממש מגיעה להם ביג-טיים - ...טפו, טפו, טפו
יניב | 06.07.18
28.
18 גם בארה"ב קוראים לזה פרעצל, אז תרגיע עם ה"רק בישראל"
נמאס מכל הקשקשנים שמשוכנעים שצורת הגייה מסויימת היא כל כך קריטית. תזכור שגם הגרמנים לא קוראים לירושלים - ירושלים. והלוואי שאלה יהיו כל הצרות בכתבה הזאת, שמלאה בשגיאות מגוחכות כמו "חומצת בסיס", או בטענה של השף הדגול שהוא פיתח את הפרעצל...
והשם ממש לא חשוב | 04.07.18
26.
המתכון לפרצל גרמני זה כולל טבילה בסודה קאוסטית למאכל.
סודה קאוסטית למאכל אינה הסודה קאוסטית בחנויות טמבור. האחרונה מכילה מתכות כבדות ושאר רעלים. אישית, לא מצאתי היכן אפשר לרכוש בארץ. ולכן, אני קונה בגרמניה כשאני מבקר שם. ניתן לרכוש בחנויות מאפה וגם בבתי מרקחת בגרמניה. ניתן לרכוש גם דרך אמזון. יש באינטרנט מלא הסברים כיצד להכין פרצל גרמני. לא יום לימודים ארוך. וחוץ מזה, וללא כל קשר, שיהיה לערן בהצלחה.
ראלף | 03.07.18
24.
רק שלא יפתח רשת!
הלחם כל כך טוב, שזה רק שאלה של זמן עד שיקבל הצעה לפתוח בית חרושת ללחם! הלואי וערן יסרב ובכך יבטיח לעד את קיומו המשגשג ואת איכותו הבלתי מתפשרת. בבקשה אל תיפול למלכודת הדבש של ארז קומורובסקי, טאטי או לחם יין. כולם מכרו את אומנותם ובכך גזרו כליה על עצמם.
גיא | 03.07.18
23.
סוד הטבילה בחומצת הבסיס :)
לא יודע מה יותר מצחיק. שאין דבר כזה "חומצת בסיס" כי "חומצה" ו"בסיס" הם בדיוק הפכים זה של זה (ערך ph גבוה מאוד בחומצה, נמוך מאוד בבסיס), או העובדה שכל פרעצל בעולם מאז המצאת הפרעצל נטבל בבסיס. זה מה שמבדיל פרעצל מלחמניה... זה כמו להגיד ש"סוד" השווארמה הוא לקחת נתחי בשר כלשהו, לשים אותם על שיפוד ואז להעביר לתנור שהשיפוד מסתובב בתוכו ונצלה לאיטו מכל הכיוונים. ממש סוד...
דני | 03.07.18
18.
תוספת מבורכת לנחלת יצחק ובכלל
יש כבר מאפיות ("תעשיותיות") מצויינות באיזור - דומיניק, לחמנינה, ואולי עוד. אבל כאן זו רמה אחרת. הפרעצלים שורדים דקות ספורות מהרגע שהם מגיעים הביתה. בשוליים - הצוות יכול להיות קצת יותר מסביר פנים. ואל תשכחו את זכות הראשונים של באבט שהיתה מהראשונות לזהות את הפוטנציאל בשכונה.
אלי | 03.07.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת