32. חברים מומלץ בחום רב חברים יקרים כאחד שמבקר לא מעט במקומות בהם אוכלים ונהנים - היום לאחר המלצה של חבר הגענו לשטרוימן. מקום משובח,עם אוכל נ ה ד ר מומלץ בחום רב. מחירים הוגנים נחזור בגדול ונמליץ לכל אלה שמבינים / יישר כוח שרוייטמן. אמנון | 26.11.19 (ל"ת)
30. איפה ישנם עוד אנשים... הכרתי את ערן בתקופת מוקדמות יותר בחיים וכבר אז היה לי ברור שמדובר במאסטר פיס. השקט שלו כובש ובכל מה שנגע הביצוע היה לא פחות ממושלם. כזה שאתה מסתכל עליו מלמטה למעלה, שואף לרמתו המקצועית והאנושית והוא איתך בגובה העיניים. מהאנשים שהצלחה ממש מגיעה להם ביג-טיים - ...טפו, טפו, טפו יניב | 06.07.18 (ל"ת)
29. מומחה בלשרוף כסף של משקיעים אכן מוכשר רק חבל שהמשקיעים שלו משמשים כחיות ניסוי שלו. דנה | 06.07.18 (ל"ת)
28. 18 גם בארה"ב קוראים לזה פרעצל, אז תרגיע עם ה"רק בישראל" נמאס מכל הקשקשנים שמשוכנעים שצורת הגייה מסויימת היא כל כך קריטית. תזכור שגם הגרמנים לא קוראים לירושלים - ירושלים. והלוואי שאלה יהיו כל הצרות בכתבה הזאת, שמלאה בשגיאות מגוחכות כמו "חומצת בסיס", או בטענה של השף הדגול שהוא פיתח את הפרעצל... והשם ממש לא חשוב | 04.07.18 (ל"ת)
26. המתכון לפרצל גרמני זה כולל טבילה בסודה קאוסטית למאכל. סודה קאוסטית למאכל אינה הסודה קאוסטית בחנויות טמבור. האחרונה מכילה מתכות כבדות ושאר רעלים. אישית, לא מצאתי היכן אפשר לרכוש בארץ. ולכן, אני קונה בגרמניה כשאני מבקר שם. ניתן לרכוש בחנויות מאפה וגם בבתי מרקחת בגרמניה. ניתן לרכוש גם דרך אמזון. יש באינטרנט מלא הסברים כיצד להכין פרצל גרמני. לא יום לימודים ארוך. וחוץ מזה, וללא כל קשר, שיהיה לערן בהצלחה. ראלף | 03.07.18 (ל"ת)
24. רק שלא יפתח רשת! הלחם כל כך טוב, שזה רק שאלה של זמן עד שיקבל הצעה לפתוח בית חרושת ללחם! הלואי וערן יסרב ובכך יבטיח לעד את קיומו המשגשג ואת איכותו הבלתי מתפשרת. בבקשה אל תיפול למלכודת הדבש של ארז קומורובסקי, טאטי או לחם יין. כולם מכרו את אומנותם ובכך גזרו כליה על עצמם. גיא | 03.07.18 (ל"ת)
23. סוד הטבילה בחומצת הבסיס :) לא יודע מה יותר מצחיק. שאין דבר כזה "חומצת בסיס" כי "חומצה" ו"בסיס" הם בדיוק הפכים זה של זה (ערך ph גבוה מאוד בחומצה, נמוך מאוד בבסיס), או העובדה שכל פרעצל בעולם מאז המצאת הפרעצל נטבל בבסיס. זה מה שמבדיל פרעצל מלחמניה... זה כמו להגיד ש"סוד" השווארמה הוא לקחת נתחי בשר כלשהו, לשים אותם על שיפוד ואז להעביר לתנור שהשיפוד מסתובב בתוכו ונצלה לאיטו מכל הכיוונים. ממש סוד... דני | 03.07.18 (ל"ת)
22. חומצת בסיס? רגע אז זה חומצה או בסיס? אילו שני חומרים שונים לגמרי מס' 2, סודה קאוסטית היא חומר בסיסי עם רמת PH של 13. לחומצה יש PH שקטן מ-7. הפרעצל לא נטבל בחומצה אם כן. איתי | 03.07.18 (ל"ת)
21. איזה בזבוז של שף מחונן היית פותח מקום קטן ומגיש שם רק רביולי סרטנים וריזוטו מח עצם. היה מפוצץ כל הזמן. לא שוכח | 03.07.18 (ל"ת)
20. בגרמניה אין מושג כזה 'פרעצל ' אלא רק ברעצל ! השיבוש רק בארץ ! המתכון הגרמני אורגינלי הוא בצורת בייגלה גדול מצופה בשיכבה טעימה שנקראת לאגון ומעט מלח גס. מישקה | 03.07.18 (ל"ת)
18. תוספת מבורכת לנחלת יצחק ובכלל יש כבר מאפיות ("תעשיותיות") מצויינות באיזור - דומיניק, לחמנינה, ואולי עוד. אבל כאן זו רמה אחרת. הפרעצלים שורדים דקות ספורות מהרגע שהם מגיעים הביתה. בשוליים - הצוות יכול להיות קצת יותר מסביר פנים. ואל תשכחו את זכות הראשונים של באבט שהיתה מהראשונות לזהות את הפוטנציאל בשכונה. אלי | 03.07.18 (ל"ת)
15. שטרוימן מציעה לו לחשוב לפתוח דווקא בניו יורק או לוס אנג'לס. שם אפשר להתקיים ולממש את אהבתו. איש עםהרבה ניסיון וידע . כל זה יעמוד לזכותו. בכל אופן, בהצלחה רבה. רות | 03.07.18 (ל"ת)
13. איש מיוחד איש מקצוען הוא יצליח כי בכל דבר שהוא עשה בחיים הוא היה הכי טוב ומקצועי אלון | 03.07.18 (ל"ת)
12. נהדר בתור תושב נחלת יצחק אחלה מקום ממליץ פרעצל עם אבוקדו מנה קבועה שלי כל יום שישי בבוקר צביקה | 03.07.18 (ל"ת)
11. לחם הכי טוב בארץ! צוות בדלפק הכי איטי בעולם!!! לא הגיוני לחכות 15 דקות במקרה הטוב לסלט או לסנדוויץ. צוות לא מקצועי ולא אדיב בלשון המעטה. הולך לשם כשאין ברירה(אין הרבה אופציות באזור) כי טעים לא בשביל השרות ובטח לא בגלל המחירים. אבי | 03.07.18 (ל"ת)
9. אני מודה, התעייפתי.... כל פעם שמישהו פותח מקום - גם אם הוא מקום שווה - מגיעה כתבת פרופיל מחמיאה. הוא סגר (בעצמו או עם אחרים) כבר 10 מקומות -זה עושה אותו גאון או כשלונר? תחליטו אתם. יאללה בתיאבון, אני לא מתקרב לגלוטן. מומי | 03.07.18 (ל"ת)
8. לידיעת הכותבת, חומצה ובסיס הם שני הפכים פרעצלים נטבלים בתמיסת בסיס ולא חומצת בסיס. כמו-כן, הפרעצלים של הבחור הזה הם נכס צאן ברזל. מיצי מיאו | 03.07.18 (ל"ת)
7. מאפה הפרצל את הפרצל המקורי ניתן ליקנות בזכרון יעקב בחנות של קהילת בית אל!על פי המתקון הגרמני האורגנאלי!!! אריה | 03.07.18 (ל"ת)
3. חמודים, כל פרעצל נטבל בחומצה זה לא סוד גדול שצריך סודה קאוסטית בשביל להכין פרעצל. ניר | 03.07.18 (ל"ת)
1. "הסוד הוא טבילה בחומצת בסיס" ממש סוד, ככה מכינים פרעצלים בכל העולם. רק בישראל הכנת אוכל יותר מתקדם משניצל ופתיתים נחשב הישג קולינרי. זזז | 03.07.18 (ל"ת)
ערן שרויטמן: "אני אוהב לעבוד קשה ולגדול לאט"
32 תגובות לכתיבת תגובה