אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

זוחלים ברשת: ישראל נפלה למקום ה-70 במדד מהירות האינטרנט

58 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

53.
שמתם "שר תקשורת" בובה ערבית (לא בובה סינית)
ומה ציפיתם???? הבן אדם מבין בלאבאנה וכדאיף מה עשיתם אותו שר התקשורת ??? דיור 0 תקשורת 0 חינוך 000 צמיחה 1% סעד 0 בקיצור שמישהו יפרסם במה הצליחה הממשלה הכושלת הזו ???? ואני ממש לא שמאלני הביבי הזה לא מצליח לנהל את אישתו והבית של עצמו הכל הוא רוצה שישלמו עליו אז אך בדיוק ינהל מדינה ??? תלינו בו יותר מידי תקוות, ניראה לי שהאמת מריכה להאמר ולו רק בגלל נושא הדיור!!!
המבין | 12.07.18
44.
כדי שבזק תריץ 100Mbit ויותר הם צריכים לפרוס רשת סיבים בין התחנות שלהם
אחרת שום דבר לא יציב מספיק. רואים זאת בטורנטו. המקבילה של בזק (Bell) פרסה רשת סיבים בין התחנות לסרבר הראשי. הם אינם מתכוונים לפרוס סיבים אופטים ברוב טורונטו אלא רק באזורי בניה החדשים. אך אף על פי כן מהירות הורדה והעלאה היא מה שהינך משלם. בדוק מול סרברים באירופה או ארה"ב. מהירויות שאנשים יכולים לגלוש מגיעים (ללא סיב עד הבית) ל-500Mbit. גם הכבלים מגיעים למהירויות גבוהות. רוב האנשים אינם זקוקים ל-1Gbit הורדה / העלאה. זה סתם שטות יפה לשם פירסומת. בפועל אם היו לכם 150-200Mbit הורדה וכ-80Mbit העלאה זה היה מספיק לרוב הציבור כולל אלו שמשחקים באינטרנט. אבל בשביל זה צריך להשקיע בתשתית מה שבזק או הוט לא עושים כלל.
ישראלי בקנדה | 12.07.18
38.
האינטרנט בארץ גרוע .. לא משנה מה תגידו!
בארץ המהירות הממוצעת שמציעים ללקוח זה 40 מגה.. אבל האמת שזה עד 40 מגה. אתה מקבל גג 25-35 .. עכשיו כשאתה מתחבר לאינטרנט של המאה מגה, אומרים לך " התשתית בשכונה שלך לא מאפשרת 100 מגה" בבדיקה שאני בדקתי.. וטכנאים אפילו יעידו על כך בהרבה שכונות יש 100 מגה אבל זה מי שתופס ראשון. כלומר הראשון שהתחבר לארון הרוויח. בכל אופן ביותר מ70 אחוז מהמקומות בארץ אין 100 מגה וספקי האינטרנט לפעמים מחברים אותך ל100 אבל למעשה אתה מקבל 40. מה שיוצא זה שאתה משלם על 40 מגה במחיר של 100.. בקיצור כל אירופה ובארה'ב שלא נדבר בכלל על אסיה.. באסיה אין כמעט אנשים שמחוברים לאינטרנט שפחות מ200 מגה.
איתי | 11.07.18
37.
המצב הוא כדלקמן
מיזם הסיבים שבו שותפה גם חברת החשמל - אנלימיטד, נמצא לקראת מכירה או שותפות עם סלקום. חברת פרטנר ממשיכה בחיבור סיבים לבתים בקצב שלה.. לבזק יש ״מופות״ (סיבים) מוכנות בכל שכונה והם מחכים לקבל אישור מהרגולטור שלא יחוייבו לתת מהתשתיות שלהם כמעט בחינם - בשפה אחרת, מחכים לאישור ממשלתי להבטחת הרווח שלהם. ברגע שבזק תקבל את מה שהיא רוצה זו תהיה יריית הפתיחה למעבר של רוה השוק לחיבור דרך סיבים אופטיים ונגיד שלום לdsl ולתשתיות הכבלים העתיקות
יוסי | 11.07.18
34.
ל-14 לא מדויק מחיר העלות ל1 גיגה הינו זהה ל40 מגה בכל העולם אבל למה שאנחנו נהנה
האזרח בישראל הוא כמו נמלה כל חיה עובדת קשה בשביל לספק את המלכה , כך עובדים טייקוני המדינה , הם מחכים שהעם יהיה מספיק רעב על מנת לתת מהירות אינטרנט גבוהה יותר במחיר מופקע יותר , כי הישראלי חושב שהוא דופק אותם , האמת שהם דופקים אותנו באופן יום יומי וצוחקים כל הדרך אל חשבון הבנק המנופח שלא מפסק להתמלא.
מיקי | 11.07.18
31.
מה ששיך לרווחת הפרט ישראל האחרונה בעולם,העיקר זה החאראדים לפני כולם.....
חאראדים לא משתמשים ברשת....לכן זה לא מענין אף אחד..בנוסף אינטרנט מהיר יפגע קשות בחב' הכבלים ו-YES בעיקר...כלומר בזק תפגע בבזק...??? מי שמתחבר לנטפליקס לא חוזר יותר לכבלים הדרדלה' בישראל רק פרסומות וחדשות עולם שלישי.......
מדינה שכונה... | 11.07.18
21.
שבדיה
בשבדיה ועדי עובדים זה ערך עליון, הם גדולים והם רבים, והעובדים משפיעים ושותפים להתקדמות הכלכלית והתפקודית של החברה. מדובר באינטרס של ממשלת שבדיה ליצור איגודים שכאלו - הערבות הפועלים בנעשה בחברה מדרבן אותם לעצב את סביבת עבודתם ולהציב יעדים ברורים וריאליים בפני הממשלה בתמורה למעורבותם. בנוסף, הערבות הפועלים בתאגידים מחייבת אותם לקחת אחריות על התפקוד שלהם, אין כזו חיה "אנחנו לא ידענו, קיבלנו הנחיות מלמעלה, ככה עושים" - הפועלים יודעים היטב מה קורה, יש מטרות. וכמובן - מי שבעל ותק, ניסיון ומקצועיות מתוגמל בהתאם, תוך כדי ביקורת ממשלתית לתפוקה. בישראל אין ביקורת לתפוקה. קרי - עובדים נחים על זרי הדפנה ומחכים שהפז"ם ידפוק, שהרי ותק = כסף, הם ממשיכים באותה שיטת עבודה מיושנת בה חפפו אותם לפני 40 שנה ולא מחדשים כלום, כי למה לעבוד קשה אם ממילא השכר עולה על בסיס ותק ולא תפוקה או יעדים. אין לעובדים אחריות ומעורבות לנעשה, וזה מה שקורה.
ממלכת | 11.07.18
3.
להלן החדשות - אנחנו מתחת לאפריקה בדירוג . הדענו להישג הזה בזכות שחיתות והתמדה בשחיתות
העיקר שיש פנסיה תקציבית לראשי משרד התקשורת . ללא ספק הם גדולים מהחיים. הביאו אותנו לאינטרנט אחרי קניה . שוק הייטק הישראלי מחזיק את ישראל מעל המים. אם ההיטק הישראלי היה נראה כמו הממשלה הישראלית ומשרד התרקשורת הישראלי - היינו נראים כלכלית ...מתחת לקניה . אני מאוד מקווה שכל חברות ההיטק יעזבו את ישראל ואז נראה את כל עובדי המדינה- נראה ממה יהיה להם לסחוט את החריגות שכר שלהם. נראה ממה יהיה להם לקחת . כרגע הם מוצצדים את כל המיסים שהייטק משלם. אין לחברת הייטק מה לחפז במדינה הזאת שבה הכל הולך לעובדי מדינה מאפיונרים .
רוברט | 11.07.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת