4. פלאפל וטעמו תגובה למספר2 הטעם של הפלאפל הוא בגדול תבלין הכמון:מובן שאין להתעלם לחלוטין ממה שכתבת. רחל | 22.07.18 (ל"ת)
3. תופס את האף כמו בזיליקום ושמיר. מעניין למה. כדאי לחקור - אולי יביא לפיתוח ריחות וטעמים. כג | 20.07.18 (ל"ת)
2. המאפיין המובהק ביותר של המטבח האשכנזי/אירופאי הוא העדר כוסברה. המאפיין המובהק ביותר של המטבח האשכנזי/אירופאי הוא העדר כוסברה. בשאר המטבחים המון כוסברה - אפילו הטעם של הפלאפל מקורו בזרעי כוסברה. עליי עבדו | 19.07.18 (ל"ת)
כוסברה: השנויה במחלוקת
4 תגובות לכתיבת תגובה