אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בכיר בפייפאל: "משלוח מארה”ב מגיע לפני משלוח מישראל”

29 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
לא מתקרב לפייפאל!
אחרי שנים רבות מאוד איתם, פעם אחת הייתי צריך שירות החזרה. עברתי חוויה גרועה מאוד. למרות כל ההצהרות שלהם, למעשה סירבו לממש, והיה צריך את התערבות המועצה להגנת הצרכן והודעה לפני תביעה משותפת כדי לקיים את ההבטחה שלהם לערבות על התמורה. מאז לא מתקרב אליהם. קחו בחשבון שלא כל הבטחה פרסומית מתקיימת!
צור | 24.07.18
23.
אתה חי בסרט
אם מה שכתבת היה נכון, אנשים היו קונים בחנויות. בפועל, מוצר שאני קונה בארה"ב ב-50 ש"ח עולה למוכר (מחיר סיטונאי) אולי 30 ש"ח. אותו מוצר בחנות בארץ יתומחר לפחות ב-200ש"ח לפני מעמ, המעמ מחושב גם על ההובלה והרווח של החנות ויימכר ב-240ש"ח ללקוח הסופי בהפרש מחיר של כמעט פי 5, אין סיבה לקנות בארץ אם המוכר בארץ היה מסתפק ברווח נמוך יותר לכל מוצר, יותר אנשים היו קונים אצלו, אבל בארץ חזירים אז רוצים הרבה רווח לכל מוצר והתוצאה שלא קונים אצלם בכלל
תגובה ל-9 | 24.07.18
21.
*למגיב מס' 1*
אם רק היית יודע מה ה- "איש לא מגולח בשם דהן" עשה בחייו עוד לפני היותו פונקציה כה בכירה בארגון עסקי בינלאומי ענק כנראה שהיית בולע את הלשון מרוב בושה. תנסה לפעמים להתעלות מעבר לפארדיגמות שאתה שבוי בהם, עם ניחוח רע של גזענות ,ואולי תצליח לראות את המציאות בצורה עניינית. רק לידיעתך - בין השאר מדובר בטייס F-15 לשעבר ומי שמכיר קצת את העולם הזה יודע מה צריך כדי להיות טייס F-15 בחיל האוויר - הטובים שבטובים.
א | 24.07.18
20.
אבל לא פוטרים גם אתרים
ישראלים שיושבים פה ממעמ 17 אחוז מהמחזור זה המון כסף. שאתו אפשר גם להוריד מחיר. וגם לתת שרות טוב יותר. עובדה שאמזון גובה מעמ מעל 75 דולרועדין הישראלים מזמנים בטרוף. תנו לנו יצרנים כחול לבן גם פטור ממעמ אנחנו מקדמים את הכלכלה פה עושים צבא. תנו לנו פטור כמו לסינים
דני | 24.07.18
15.
שאלה
למה pay pal ממירה כל תשלום לשקלים גם אם הכרטיס של הרוכש דרכם הוא כרטיס מטח והרכישה היא במטח ? חברת pay pal במקרה כזה הופכת לחברת צינג' כשהיא כופה על הלקוח נגד רצונו להמיר מט"ח שיש לו בחשבון לשקלים גם כשהרכישה היא במטח ויש לו ויזה שמשלמת במטח . כל זה כמובן שמתבצע במחיר המרה גבוהה מאד שנותן ל pay pal רווח יפה .
ח ח ח | 24.07.18
11.
הבעיה בארץ הם הקמעונאים ודואר ישראל.
לא יתכן שאזמין פריט מחשב (שאין סיכוי להשיג בארץ) מארה"ב ביום ד' אחה"צ (בוקר בארה"ב) ונמסר ביד ביום ב' בבוקר דרך UPS (ומי שלא יודע, מסלול החבילה הוא מהמוכר ל-HUB בארה"ב, HUB בקלן, גרמניה, HUB איסטנבול ומשם לבן-גוריון ולכתובת הרוכש) חבילה מחיפה למרכז הארץ בין 10 ימים לבין לעולם לא יגיע באמצעות דאר ישראל. זו הסיבה שמספר לא מבוטל של חנויות משתמשים בשירותי דואר אלטרנטיביים באמצעות לוקרים או נקודות חלוקה. דואר רשום 9.90 ש"ח, באמצעות שירות אחר עם אפשרות מעקב לאותה נקודת חלוקה 5 ש"ח תוך 3 ימים. לא מציין שמות השירות שלא יחשבו שזו פירסומת.
לא פראייר | 24.07.18
6.
תגובה למספר 5
אתה לא הבנת את הבעיה ואנסה להסביר בקיצור. חנות בגדים פרטית בארץ קונה מוצר מסיטונאי ב 50 שקלים ומשלמת מע׳׳מ כחוק. על מנת לכסות את הוצאות החזקת החנות תאלץ למכור לצרכן לפחות במאה שקלים. מוצר מקביל באינטרנט יעלה לצרכן 50 שקלים כי ברוב המקרים ההובלה ממומנת. אין מע׳׳מ,אין מכס, אין הסתדרות, אין כלום......
אבי | 24.07.18
4.
הסוחרים בארץ לא מבינים שהבעיה היא לא מחיר אלא שרות ושקיפות
כשאני מזמין מחו"ל - 1. אני יודע בדיוק אם המוצר במלאי ומתי הוא יוצא למשלוח. 2. אני עושה את זה בשני קליקים ולא צריך לתת ערמות של פרטים אישיים כמו תעודת זהות, תאריכי לידה ועוד. (לאמזון יש רק את השם שלי, כתובת למשלוח וכמובן אמצעי תשלום). אשמח לקנות מאתר בישראל שיעשה לי את החיים פשוטים ולא ידרוש ממני הרשמות מעיקות והכי חשוב יהיה שקוף ויציג מה יש במלאי וזה זמן המשלוח האמיתי. לא הגיוני שבארה"ב אפשר לשלוח כמעט לכל מקום תוך יום, ובישראל הפצפונת אפילו בין גדרה לחדרה לפעמים מתפלפלים על 7 ימי עסקים. הכל עניין של שרות, והאמינו לי אני אשמח לשלם טיפה יותר ולקנות בישראל.
צ | 24.07.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת