14. "יחד עם מתכון טוב" - סיריוסלי? ה-"שוקולד" היחיד שלהם שהוא טעים הוא השוקולד הלבן עם שבבי עוגיות (מה שאני קורא "שוקולד שחין"). יניב יו | 31.07.18 (ל"ת)
13. שןקולד גרוע בטעם אבקת כביסה הרגילו את האמריקאים לזבל שיסעו לבלגיה שויץ הולנד ללמוד מה זה שוקולד | 30.07.18 (ל"ת)
12. מעניין, מה אכלני היד האחת מחזיקים ביד השנייה?... או אולי: איזה אחוז מאוכלוסיית ארה"ב אוכל ארוחת ערב עם יד אחת, בזמן שהיד השנייה ממשיכה לגלול איזו אפליקציה מטופשת? הגיוני שזה פלח השוק אליו הרשי'ז פונה עכשיו. יש לי קצת חיבה אליהם בתור סוג של מוסד אמריקאי, אבל כמו שאמרו פה לפני - השוקולד שלהם באמת מחורבן. דג | 30.07.18 (ל"ת)
11. יש לי נקודה חמה בפה לחברת הרשי. הרשי היא החברה הבינלאומית היחידה שמספקת מגוון של מוצרים כשרים. בעוד נסטלה מכשירה רק מוצרים המיועדים לייבוא לארץ, הרשי באה כבר מהבית עם OU ומאפשרת גם לשומר הכשרות להנות משוקולד בינלאומי (לגבי האיכות, זאת כבר שאלה אחרת). אהרל'ה | 30.07.18 (ל"ת)
8. אדם שפוי לא מסוגל לאכול את החרא הזה המתקרא "שוקולד" זה מגעיל שאין דברים כאלה. האמריקאים הם העם היחיד שבולע את הגועל הזה בהנאה. מצד שני, הם גם אלופים בלחרב כל סוג אוכל, להשתמש בתחליפים, לתת לו טעם של פלסטיק ולחשוב שהוא הכי טוב בעולם אכלן כפייתי | 29.07.18 (ל"ת)
2. זבל של שוקולד הזבל שהם מייצרים לא ניתן לייצוא לאירופה. מיעוט תכולת הקקאו שבו גורם לכך שאסור לקרוא לו שוקולד באירופה. האמירה על מתכון טוב הצחיקה אותי. שילמדו לייצר שוקולד ואחרי זה נדבר על עתיד. א.מ. | 29.07.18 (ל"ת)
1. "שוקולד" הרשי'ז עולה ברמתו רק אולי על צמקאו לבישול האבקת קקאו + מרגרינה + סוכר הקרוי "שוקולד הרשיז" לא ראוי לשמו. מילטון הרשי טעם שוקולד אמיתי באירופה וללא הבנה ורקע בתחום המציא לעצמו סוג של מתכון שמייצר "שוקולד" מפולי קקאו ירודים בתהליך שהורס כל חלקה טובה - האמריקאים שלא נחשפו כלל לשוקולד אמיתי אירופאי בלסו בתיאבון את הגועל שסיפק להם. לאחר שנחקקו חוקים להגדרת "שוקולד" התברר שהרשי'ז לא עומדת בתנאי הבסיסי של כמות מוצקי הקקאו הנדרשים על מנת לשווק את המוצר כשוקולד - לכן שינו את המתכון והעלו את כמות מוצקי הקקאו למינימום הדרוש (אבל ממש המינימום). הרשיז זה זבל של מוצר. חובב שוקולד | 29.07.18 (ל"ת)
הרשי: חברת שוקולד שמרנית מפנסילבניה מחפשת פרק ב'
15 תגובות לכתיבת תגובה