אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

תנאי שירות: קצינים בכירים יוכלו לשדרג לרכב היברידי בתוספת תשלום

30 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

30.
יעילות
פקידי האוצר כ"כ "מתוחכמים" בלהוציא עוד ועוד כל שקל מכל אזרח עד שלא שמים לב שחיילים זה משהו שונה. שום סקטור לא דומה לסקט' הצבאי. אופי השירות הסיכונים הרבים ועוד. כשמנגד רמת שכר בינונית לגמרי. בנקאים בינוניים משתכרים הרבה יותר חיים חיי רווחה. משכורת 13 בתי מלון. תנאים נהדרים. כמה בנקאים לא שבו הביתה על כי נפלו ב "עט מילוי" תפקידם ? הגיע הזמן שנקים איגוד משפחות משרתי הקבע ונדרוש את המגיע לנו מהעדרויות הבן האב/ מהבית ועד רמות סיכון חיים ובכלל. נראה אז את פקיגי האוצר. איזה אוצר. עושקים ומרמים.
יצחק | 19.02.19
26.
צריך שינוי בצהל
אני בכללי חושב שכל הצבא צריך וגם יכול לעבור להיברידיות, אין סיבה להתקע בעבר, הצבא שלנו מתקדם מאוד בכל התחומים אז גם ברכבים לקצינים אפשר להתקדם בנוסף לזה תוסיפו לזה את עניין צריכת דלק שתרד משמעותית, זה חשוב מאוד, רושם את זה אחד שנוהג בקיה נירו ומאוד מרוצה, קנינו לא מזמן ואנחנו מאוד מרוצים, בכללי נראה שהשוק של ההיברדיות צומח יפה בישראל, אז במקום שהקצינים שלנו יצטרכו להתעסק באיזה רכב הם יקבלו, תנו להם רכב גדול למשפחה ותנו להם את השקט להתעסק בלהגן על המדינה שלנו.
יוסי | 08.08.18
18.
ל15 - אין לך מושג על מה אתה מדבר.
קודם כל - צבא מעצם הגדרתו לא אמור להיות רווחי, אבל מוסכם במדינת ישראל שהצבא חיוני, לכן הטיעון לפיו לא מגיע רכב לאנשי הקבע בגלל שהצבא אינו ריווחי, הוא לא רלוונטי. מעבר לכך - אופי השירות בצה"ל דורש ניידות בין בסיסים עם מעבר תפקיד, ובהרבה מקרים נסיעה לבסיסים רחוקים ממקום המגורים, וכמובן נסיעות רבות בתפקיד, מעבר למקובל בתפקיד בהיטק. ברור שאתה יכול למצוא דוגמה לאיש מחשבים שמשרת בקרייה ולא זז מהמשרד שלו, אבל מניסיון והיכרות עם השטח - הדוגמה הזו לא מייצגת את הרוב. אני לא אומר שאין בצבא הקבע הרבה בזבוז ושחיתות, אבל בנושא הרכב אתה מטפס על העץ הלא נכון.
קצין מיל. | 07.08.18
17.
כמו בכל החברות: להגביל ק"מ לפי תפקיד ודרגה
מג"ד קרבי שמשרת בצפון שיסע כמה שהוא רוצה. קצין בקרייה צריך הגבלה. ביחוד אם גר בת"א או הרצליה למשל. אז תהיה מוטיבציה לעבור לרכב חסכוני וגם הצבא יחסוך כסף על דלק מבוזבז סתם. ככה עושים בכל המקומות. אין יותר דלק ללא הגבלה
צופה אוויר | 07.08.18
16.
תתבישו לכם
קציני צה״ל מקבלים רכב צמוד רק מדרגת רס״ן, דרגה זו מתקבלת לאחר כ10 שנים בשירות. אנשים שמשרתים את המדינה כמעט ללא תמורה, עבודה במשכורת גלובלית שגובה חיי משפחה וזוגיות, עבודה שוחקת עם פקודים שבגלל אנשים כמוכם, איבדו את הרצון לשרת בצבא. ואם לספר לכם כמה מרוויח רס״ן ממוצע? בערך 8000 שקל בחודש לפני הורדה של תשלום על הרכב שמסתכם בערך ב2000 ש״ח ברוטו! ועל זה נפקחות עינכים... אני קורא למי שרוצה להצמד לאותם קצינים ״חולבי מזומנים״ למשך שבוע ולראות את רמת הנתינה, המסירות והאכפתיות. תתביישו.
פלוני אלמוני | 07.08.18
13.
אבסורד ושמו רכבי אנשי הקבע
חבר'ה, השתגענו! מדוע לאנשי הקבע מגיע רכב צמוד, ולא משנה אם "רגיל" הוא או היברידי? יש כאן בלבול מהותי שמקורו בהקבלת עובדי הקבע (בכוונה אינני כותב "משרתי הקבע", שכן הם אינם משרתים אף אדם מלבד את עצמם, להבדיל מאנשי הסדיר והמילואים) לאנשי חברות ההיטק. מדוע בחלק מחברות ההייטק ושאר החברות במשק נהוג לאפשר רכב צמוד כהטבה לעובד? התשובה פשוטה: בכדי לאפשר רכב צמוד לעובד בדרג מסוים, ראשית על החברה דנן להיות רווחית. צה"ל להבדיל אלפי הבדלות, לא רק שאיננו רווחי הוא משאבת מזומנים שבהערכה גסה גובה 71 מיליארד שקל כל שנה, כאשר כשני שלישים מכך מופנים לתנאי השירות (סליחה, תנאי העבודה...) של אנשי הקבע. לכן, מן הראוי שאנשי הקבע יייעשו שימוש בתחבורה הציבורית החינמית לה הם זכאים מתוקף שירותם (סליחה שוב, עבודתם), או שייקנו משכרם רכב חדש או משומש ככל אחד העם. די להיות צבא שיש לו מדינה!
א.ט. | 07.08.18
7.
מיציבושי אטראז' זה לא בדיוק אוטו והקצינים צודקים שלא רוצים אותו
דוחפים לצה"ל את הרכבים הכי הכי זולים שניתן להשיג ואף אחד בשוק האזרחי לא מעוניין בהם. אם הוחלט לתת לקציני צה"ל רכב אז מגיע להם רכב ולא............ תראו לי עובד חברת הייטק אחד שנוסע או מוכן לנסוע במיציבושי אטראז'
אייל | 07.08.18
6.
המון קצינים מיותרים בצה"ל
למה מדרגת רב סרן נותנים להם רכב? אם קצין משרת בבסיס פתוח והתפקיד שלו לא מצריך יציאות שטח? קצת צניעות, אי אפשר שהמשק בארץ יעסיק עובדים פרטיים בצורה כ"כ שונה מקציני צה"ל. גם שכר, גם ביטחון, גם תנאים וגם הטבות תלושות מהמציאות? למה שרב סרן שמשרת בקריה או במשרד באחד הבסיסים יגיע ברכב?
צדיק | 07.08.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת