17. סלט חתוך מוכן עם רוטב בקופסה. רעיון מבריק שבארץ רק חברה אחת מוכרת שטראוס. נכון. חבל. גד | 18.08.18 (ל"ת)
16. ניסיתי פה בהולנד, יש שירות שנקרא Marley Spoon. נהדר חוץ מהמחיר. יקר להחריד, יותר זול ללכת למסעדה. למה לי לעמוד ולבשל בעצמי אם אקבל במסעדה משהו איכותי שיעלה לי פחות בכסף ובמאמץ? מה שכן, מנות באמת מעולות, בטעם ובאיכות המרכיבים. למי שמחפש את רכיב ההפתעה ויכול להרשות לעצמו ארוחות בפי 2-3 מהמחיר הרגיל, מומלץ. משה | 13.08.18 (ל"ת)
15. לא ברור ל 10- אם השוק כל כך בעייתי, למה אתה מחפש עוד משקיעים? שישקעו איתך? איציק | 13.08.18 (ל"ת)
14. אם הם גם יחתכו את הירקות וימדדו את התבלינים אז זה יכול להיות כדאי. מישהוא שאוהב לבשל | 12.08.18 (ל"ת)
13. ל 10 אפשר לשמור שאריות במקרר ולפני שיתקלקלו - לבשל מהם עוד מנה. ולהבא לקנות פחות מהמרכיבים שבפעם קודמת התקלקלו ונזרקו לפח ל | 12.08.18 (ל"ת)
12. ל-8: יש שיפור מהפכני בקונספט: קוראים לו "ספר בישול". המתוחכמים באמת יודעים אפילו למצוא מתכונים באינטרנט! באמצעות מנוע חיפוש חדשני שנקרא "גוגל"! דרך אגב, ל-10, מניסיוני, אם אני עושה קנייה דו-שבועית בסופר הגדול והזול, יש תמיד שאריות שלא נצרכות. אם אני עושה קנייה שבועית בסופר הקטן והיקרן ליד הבית אני גם חוסך זמן וגם אין שאריות. בנוסף לכך, אני תמיד מוצא מה לעשות בעוד עגבנייה, או מלפפון, או גבעול פטרוזיליה. האחר והלא יחיד | 12.08.18 (ל"ת)
10. כמישהו שמריץ סטרטאפ בתחום... מחיר שוק 9-15 דולר למנה בהארה"ב וכולם מפסידים. זה מחיר של מנה במסעדה. כל החברות בתחום mealkits מפסידות כולל marketleaders. אחוז נטישה של כ 80% לאחר שנה, בגלל המחיר המטורף רוב המשתמשים חוזרים לסופר. בעיות צמיחה כי בכל עיר צריך לבנות מרכז לוגיסטי. שולי רווח מצחיקים כי צריך לחלק את המצרכים למנות מדודות. פגיעה סביבתית לאור ריבוי של אריזות. כל דבר ארוז בנפרד כך ש 4 מנות מגיעות במיליון אריזות. זה גם לא פוטר אותכם מלהמשיך לקנות בסופר כי הם מספקים ארוחות עיקריות בלבד. הרי אתם אוכלים גם פירות, כריכים או חביטות בבוקר. בקיצר זה לא הפתרון. אגב למגיבים שכותבים שניתן לקחת מתכון ולקנות מצרכים בסופר, זה לא עובד כך. אם תקחו מתכון בגוגל ותקנו מצרכים בסופר, תשארו עם כ 50% שאריות של מצרכים,שלא תדעו מה לעשות איתם הלאה. הכל מגיע באריזות של סופר ולא מדוד, כך שתגיעו לעלות מנה פי 2 יותר גבוהה ממה שאתם רגילים לבשל. אם יש יוצאי יחידות, פול סטאק או משקיעים שרוצים להיכנס לפרויקט, מוזמנים לפנות אלי דרך לינקאין. anton rubinshtein אנטון | 12.08.18 (ל"ת)
8. עד כמה שאני יודע עלי אקספרס עושים את זה בסין ומתכננים לעוד מדינות באסיה עד כמה שאני יודע עלי אקספרס עושים את זה בסין ומתכננים לעוד מדינות באסיה נסים | 12.08.18 (ל"ת)
7. אפשר פשוט לקחת את המתכון מהערכה ולקנות לבד מצרכים חברות ערכות המזון מוכרות ביוקר מיוצרים בסיסיים שניתן לקנות לבד בכל סופר. ברגע שמשיגים את המתכון שמגיע בכרטיס עם הערכה, ניתן לקנות לבד את המצרכים בזול ולהכין בדיוק את אותו המתכון רק בלי התשלום היקר לחברת הערכה יעל | 12.08.18 (ל"ת)
6. האמת - נשמע רעיון אדיר בעידן העסוק שלנו, נוח מאוד להוציא מארז מוכן מהמקרר ולבשל, ולא ללקט את המוצרים אחד אחד בסופר, לשבור את הראש כמה לקנות מכל דבר ואז לזרוק את המיותר שהתקלקל וכו'. אם המחירים יהיו הגיוניים אני אעוף על זה. גלי | 12.08.18 (ל"ת)
3. "בלו אייפרון" זה אותו עקרון כמו הכוסות החתומות עם פירות לשייקים - פונה לקהל אמריקאי עצלן. ענת | 12.08.18 (ל"ת)
1. אם אני כבר בסופר או מזמין משלוח למה אני לא אקנה את המוצרים בעצמי ? מההבדל הגדול, אני מזמין באינטרנט ומביאים לי הביתה, אני צריך לקנות חבילת מוצרים ספציפית למתכון ספציפי במחיר גבוה יותר ? לא ברור מה זה | 12.08.18 (ל"ת)
קופסה קטנה ומטריפה: וולמארט ואמזון לוטשות עיניים לטרנד הבא בשוק המזון
17 תגובות לכתיבת תגובה