אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חמישה דברים שישתנו לטובה ברגע שיהיו לנו רשתות דור 5

44 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

44.
5G=המסרטן החדש! הדבר היחיד שבאמת תקבלו זה הרעלה המונית!
אל תהיו פתאים בלי הפסקה, יש מי שמעוניין לנצל את הבלבול ולדחוף לנו תיעדוף תוכן.. מדובר בניסוי והתעללות באזרחים, במיוחד בילדים שרגישים יותר מעניין בכמה עשרות אחוזים יקפצו מקרי הסרטן בילדים!!! לכל מי שאכפת מהילדים שלו, במקום להשקיע בסיבים אופטיים שזה הרבה יותר בטוח רוצים דור 5 טיפשים הבדיחה על חשבונכם...
דור 5 - טיגון קרינה עמוק למוחות שלכם  | 26.07.19
36.
מי צריך את זה בכלל?
ככה זה מתחיל: מפמפמים לציבור שהוא צריך עוד מהירות, עוד אפליקציות, עוד משחקים, עוד כבלים שצריך לנתק, מוכרים לו חבילות גלישה וסמארטפונים חדשים, מרגילים אותו לזה וממכרים. ואז לא יעזור שום טיעון בריאותי, כי הציבור כבר שבוי. חברות הסלולר יגידו: רוצים להוריד את האנטנה שמול החלון שלכם? אז איך תשתמשו ב-5g? איך הילד שלכם ישחק עם החברים שלו? אם באמת יש רצון לקדם את האינטרנט בארץ צריך להתחיל בתשתיות קוויות עם סיבים אופטיים. למה מהירויות ההעלאה בישראל כל כך נמוכות? עזבו 4k, מה עם 720p בשיחות סקייפ?
לא משכנע | 20.10.18
35.
עוד אנטנות, עוד ציוד פולט קרינה, עוד חשיפה לקרינה ועוד נפגעים
דור חמש הולך להיות אחד מהתשתיות שיתמכו בIOT - האינטרנט של הדברים. הפריסה תביא ליותר אנטנות. הIOT יביא לעוד מיליארדים של ציודים משדרים המחוברים לתשתית זו. עד היום כל דור בסלולרי הביא ליותר אנטנות, יותר תעבורה, יותר התמכרות ויותר הסתמכות על התשתית הסלולרית. פועל יוצא היה עד היום יותר חשיפה לקרינה הן סביבתית(אנטנות) והן חשיפה אישית (מהציוד הביתי-אישי). אין שום מניעה שגם הפעם זה יהיה המקרה. גם אם יהיה ייעול טכנולוגי בהעברת המידע, בסופו של דבר הגידול בתעבורה במספר מקורות הקרינה יביא לעלייה בחשיפה ולכן גם עלייה בנפגעים. מי שכבר מרגיש כאבי ראש, נימול בידיים, דופק לא סדיר בעת שימוש בסלולרי או בציוד אלחוטי הוא נפגע קרינה. כאמור מספרנו יגדל. כל עוד המפתחים לא מגדירים כדרישה רמת קרינה נמוכה שאינה משנה ביולוגית, הטכנולוגיה האלחוטית סלולרית תביא לפגיעה בבני אדם.
עמיר - ללא קרינה | 20.10.18
33.
ל-15 לא צריך מודם סלולרי נוסף על מודם קווי...
צריך רק מהירות העלאה נורמלי של לפחות 30Mbit והורדה של 50Mbit על מנת להריץ משחקים בצורה חלקה (בהנחה שהמחשב שלך מצוייד בכרטיס מסך טוב). משחקים צריכים כיום רוחב פס גדול יותר בגלל גרפיקה. אך עדין בסופו של יום אינטרנט סלולרי מחובר בבסיס לקו טלפון של בזק.
מחשב | 25.08.18
30.
אינטרנט מהיר בישראל
את הניסיון להביא אינטרנט מהיר לציבור ניסה לעשות מנכל משרד התקשורת הקודם אבי ברגר שפוטר באופן תמוהה ע"י ראש הממשלה בטלפון. הוא ניסה לשבור את מונופול בזק ולפתוח את השוק לתחרות כי מי שמחזיקה בתשתית זו בזק ומשרד התקשורת הכריח אותה לחלוק את התשתית עם שאר הספקיות את שאר הסיפור כולם יודעים - פרשת 4000 תיק חזק נגד ראש הממשלה .וזו הסיבה שכרגע אין אינטרנט מהיר לתושבי ישראל - שחיתות קשר הון שלטון . היתה כתבה בערוץ 10 המגזין במסגרת המפצח בנושא איפה אנחנו לעומת העולם בנושא האינטרנט ושם גם ציינו טכנולוגיה ישראלית שמיוצרת בארץ חברת סיקלו אך האבסורד שהיא לא מיושמת בארץ נחשו מי מטרפד אותה נכון משרד התקשורת... בקיצור האינטרנט המהיר טומן בחובו המון אינטרסים ועד שהשחיתות השלטונית לא תטופל כנראה נוכל לקנא במה שקורה מעבר לים...
א | 20.08.18
29.
הגיע ההזמן לממש את האופציה השנייה!
בתור מדינה שקמה מחורבות היה חייב להזרים כסף מבחוץ כדי שיהיה חמצן קיומי, אז הגיעו תרומות נפלאות מהגלות והמדינה קמה על הרגליים, והתחיל התוהו ובוהו. האופציה הראשונה להתחיל ללכת כשעל גב המדינה אינספור בעיות היה לעשות כסף בעצמנו, וקם ההיי-טק! מזרים הרבה חמצן למדינה. ההיי-טק משך אליו את כל ההון האנושי, ובצדק, קודם כל צריך כסף כדי להתחיל לנוע. עכשיו האופציה השנייה חייבת לצאת לפועל, פוליטיקה! יש פה פירצה ענקית בכספים ובהתנהלות של המדינה. חנכו את ילדכם הגאונים והערכיים להכנס לפוליטיקה עם כלים
אליהו | 20.08.18
20.
לא יעזור למשחקים
אלא אם ימקמו את השרתים בישראל, והם יהיו מיועדים רק לשחקנים ישראלים. מה לעשות, ישראל היא כמו אוסטרליה וברזיל: מקומות שרחוקים מרוב השרתים בעולם ורוב השחקנים בעולם ולכן לוקח זמן (פינג) למידע להגיע מישראל ואז חזרה לישראל. לא יעזור רוחב פס אפילו של מיליון גיגה.
אלכס | 19.08.18
18.
מי ישקיע ברשת דור 5, אחרי ה"הצלחה" של כחלון
כחלון הרס את חברות התקשורת, בישראל לאף חברת תקשורת לא כדאי להשקיע כי החברות מחוייבות בעצם להשכיר במחירי הפסד את הרשת שלהן למתחרות שלהן, אז למה להשקיע? כחלון הכישלון הביא לנו תחרות בדמות גולן טלקום, הביא טייקון נתן לו מאות מליוני ש"ח כספי ציבור, וויתר לו על כול ההתחייבויות בחוזה וחייב את חברות הקיימות לתת לו שימוש ברשתות שלהן כדי שגולן יחסל אותן, זו בעצם הייתה התוכנית העיסקית של גולן, לגרון לנפילה של אחת משלוש החברות הותיקות ולהשתלט עליה הם אף פעם לא חשבו להקים רשת, וכשזה לא קרה הטייקון הלך. זו גם הסיבה שבזק לא מספק סיב אופטי ללקוחות, לא כדאי לה, כי ביום שהיא תכריז שהשרות זמין כול הטפילים ידרשו שמתכור את השרות בשוק הסיטונאי במחירים שכול מיני פקידים שלא סללו כבל אחד קובעים.
רמי | 19.08.18
13.
מצער לראות כתבה טכנולוגית שנכתבת ללא טיפת הבנה בתחום
מטוסים כבר כיום פועלים בצורה כמעט אוטונומית, וכך גם מכוניות. אין שם שום מגבלה של רוחב פס, רק בשלות טכנולוגית ורגולציה. משחקים מעולם לא דרשו כל כך הרבה רוחב פס. החומרה היקרה נדרשת על מנת לרנדר תוכן בתלת מימד על המחשב, ולא בשביל להעביר מידע. בסופו של דבר, אם כל מה שהיה נדרש למכשיר מסוים זה רוחב פס גדול יותר, מודם סלולרי נוסף על המכשיר היה עולה בסך הכל כמה עשרות דולרים ומגדיל פי 2 את רוחב הפס הזמין.
שלמה | 19.08.18
10.
בתור מהנדס חשמל אני חייב לציין עובדה פשוטה אחת: תמיד, בעבר ובעתיד
כאשר היו כרטיסי הויפי הראשונים של 32kbps אז היה ISDN של 128kbps. אח"כ כאשר כרטיסי הרשת האלחוטית הגיעו ל-56M כבר היה רשת חוטית של 100M. עכשיו כבר יש 1G ברשת חוטית. אז באים כאן ומתרגשים מרשת אלחוטית של 20G כאשר כבר היום אפשר ע"י סיב אופטי, להעביר 100G.. תפנימו - תמיד תשתית חוטית תהיה מהירה יותר! תמיד היתה, תמיד תהיה. זה נובע מעצם הצורך במשדר ומקלט בתשתית אלחוטית.
תשתית חוטית מהירה יותר. | 19.08.18
5.
למי שלא יודע, LTE כבר תומך ב 300 מגה downlink ו 75 מגה uplink
זה מספיק למרבית היישומים. ל-5G יש ניחות תווך גבוה, או בעברית טווח קצר, מה שידרוש המון התקנות של יחידות קצה כדי לספק כיסוי מספק. בנוסף המהירויות של LTE כבר מספקות את הצרכים הקיימים.5G זו טכנולוגיה מאתגרת מבחינה הנדסית, אבל מבחינת צרכי השוק זה כבר overkill .
מהנדס | 18.08.18
3.
אצלנו בעוד 20 שנה
ב40 שח לקו סלולרי אף חברת סלולר לא תקים רשת מסוג זה מאחר וזה יהיה ארון הקבורה שלהם.כבר היום חברות הסלולר הם חברות מפסידות ולא כלכליות ועדיין בהרבה מקומות בארץ עובדים על רשת דור 2.אז על דור 5 לבנתיים ניתן רק לחלום כשהישראלי יהיה מוכן לשלם עבור איכות הוא יקבל איכות כרגע ולא בעתיד הנראה לאופק הישראלי רוצה מחיר נמוך וכל היתר לא מעניין אותו
דודי | 18.08.18
2.
עובדות ומסקנות שגויות בכתבה
על קצה המזלג, 1) רוחב פס שונה מזמן המתנה, יישומי הגיימינג צריכים זמן המתנה נמוך בשביל למנוע לאגים. 2) אינטרנט דור רביעי מספיק מהיר לרוב השימושים שהוזכרו פה מבחינת הרוחב פס פרט ל4K, הסיבה שלא משתמשים בו זה מחיר לשימוש אינטנסיבי, לא היה שום אזכור על אפשרות העברת יותר מידע ליותר משתמשים דרך האנטנות.
פלוני | 18.08.18
1.
רק לא סיפרתם לקהל הרחב מהו מחיר השימוש...
כי אין זה משנה עלותה המכשיר. אין זה משנה איכות (למרות שלא תמצאו הבדל). אין זה משנה מהירות (אע"פ שסיב אופטי לוקח את רשת 5G בהליכה). משנה השורה התחתונה והיא מחיר הגלישה. נכון לכעת גם רשת דור G4 LTE עדין יקרה מאוד ביחס לבזק או הוט. בשביל להחזיק משפחה על רשת סלולרית יעלה הון תועפות. אה, והדבר האחרון... רשת אינטרנט סלולרית עדיין תלויה בכבלים כיון שבכל זאת הספקיות מחוברות בסופו של יום לרשת החוטית. אז עוד חזון למועד...
ישראלי בקנדה | 18.08.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת