אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

חברות כרטיסי האשראי: אל תתנו לאפליקציות להיכנס לבתי העסק

50 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

49.
להתנהל רק במזומן
הכי טוב רק במזומן, כמה שפחות לפרנס את הבנקים הגזלנים, אף אחד לא צריך לדעת לאן הולך הכסף שלנו ולשים עלינו מעקסים בסגנון האח הגדול, פלא שעדיין המזומן נשאר כאמצעי תשלום שרק הולך ומתחזק בציבור, הבנקים חלומם הרטוב היה שהכל יעשה דרך כרטיסי אשראי או חיוב מיידי כי ככה רואים ועוקבים אחרי הכל, גם הם מרוויחים מאוד יפה מכך, אז לא לתת להם פרנסה להתנהל רק במזוצן הכי חכם, בלי מינוסים, רק עמלת מינימום או מסלול עמלות בפיקוח ורק ככה הבנקים בארץ מבינים.
החיפאי | 29.08.18
45.
עברנו לביט/פפר-פיי - הרבה יותר טוב מאשראי, לפחות בינתיים
אנחנו הצלחנו להעביר את כל הלקוחות הקבועים שלנו לביט/פפר-פיי. זה עדיף כי מקבלים את הכסף מיד ולא אחרי חודש כמו בכ. אשראי, ובנוסף אין עמלות מטורפות 2.95% אלא רק עמלת שורה (לכל היותר). ברור לי שזה לא יוכל להמשך ככה - לא ברור לי מי סופג את עמלת הסליקה של כרטיס האשראי של המשלם - ושבסוף הבנקים החמדנים ידחפו עוד ועוד עמלות. אבל בינתיים - מומלץ בחום!
יונתן | 26.08.18
38.
מלחמת גוג ומגוג בנקים מול חברות האשראי
האם הציבור תמים מלהבין שזו נבלה וזו טרפה אז דעו לכם שאותה מלחמת גוג ומגוג המתנהלת בין הבנקים לחברות האשראי הינה על גב האזרח הממוצע,פוטנציאל אדיר של הרבה כסף ומעמד בשוק ההון ,לא לתת לשני הצדדים את המעמד הנחשק שבעתיד יכתיבו את התנהלותינו בכסף שלנו,השימוש במזומן זה הסיוט של שני הצדדים דחוף לאמץ שימוש במזומן,לא להאמין לסיסמאות של תחרות בניהם מוזילה וטובת האזרח לנגד עיניהם שקר אחד גדול !!!
אבי | 26.08.18
32.
LemonAdd
LemonAdd הם מומחים מספר אחת בפתרונות לעסקים... האמת שרכשתי מהם חיישנים לעסק וכל מני פתרונות סליקה לסוכנים שלי ואני לא מפסיק לפרגן להם באמת שעשו לי את החיים קלים וגם ללקוחות שלי. תדעו שיש חברה ישראלית בינלאומית שחיה בשקט בארץ.. ולא עושה פרסומות... אני שמעתי עליה דרך אחד הספקים שלי בהתחלה חשבתי הוא מסטלבת עליי אחר כך הבנתי שיש להם אג׳נדה עיסקית ברורה "הצלחה שלך היא ההצלחה שלהם." ושכך הם פועלים מפה לאוזן הנציג טען שזה הפרסום הכי טוב ושלפעמים המנ"ל שלהם מגיע בעצמו מחופש לנציג מכירה (הזוי..)
מנכ"ל | 26.08.18
28.
יופי. והשלב הבא:
לקבוע חוקים נוקשים שיגבילו את הריביות שהבנקים וחברות האשראי גובות מהציבור במיליארדים. כיום הבנקים משלמים ריבית מאד נמוכה... כשאנחנו מפקידים אצלם, אבל גובים ריבית מאד גבוהה... כשאנחנו לוקחים מהם הלוואות. זה נקרא "מרווח ריבית" מופרז. צריך לאסור על הבנקים מרווח ריבית שגבוה מ-2%. גם ככה הם יהיו עשירים. רק קצת פחות...
יוסי | 26.08.18
24.
ל20
מה אתה רוצה באמא שלך? יש ציבור במדינה שרובו המוחלט מעדיך להתפלל לקברים ובעלי הממון הם הבעיה שלך? חתיכת צבוע, אני בטוח שאתה נימול, אתה חלק מטקס בהמי ששייך לאומות מלפי 20000 שנים ואתה מדבר על קידמה? אתה חיי במדינה של חיות ובורים, אני ואתה חלק מכל זה אז תפסיק להתבכיין שהכל בגלל העשירים, טיפש
גג | 26.08.18
23.
בחו"ל כשפותחים חשבון בנק מקבלים אוטומטית דביט כארד ללא עמלות
פה הבנקים, המדינה וחברות האשראי עושים יד אחת ושוחטים אותנו. הממשלה מעוניינת להוריד את יוקר המחייה.. איזה בדיחה.. מיסי רצח על כל דבר שקונים, אגרת רישוי מטורפת, חלקים לרכב במחירי שוד, מונופול במוניות (ככה זה שמונעים מאובר להכנס), מזון, דיור, מה לא??? שוק עבודה נצלני ללא חוקי עבודה נאותים, קרקע פורייה למונופולים המעביד (הטייקון) הוא המלך, הוייסה לעבודה פשוטי עם שכמותכם! אנשים פה נטחנים בעבודה לא רואים את המשפחה. מעמד ביניים שחי בסיוט. ככה זה שהכסף הולך על כלום לחרדים, למושחתים ועוד.. כפיים
ליצנים, לכו תעבדו על מישהו אחר | 26.08.18
21.
דעה
זה העתיד - העתיד יהיה תשלום דרך אפליקציות ולא באמצעות כרטיס אשראי זה כיום קיים בכמה מדינות בעולם וגם יתרחב, אי אפשר למנוע את הקדמה... זה שהאפליקציות כיום בבעלות של בנקים לא הופכת את העסק ליותר משתלם לנו הלקוחות (גם בהעברות יש עמלה) אבל כל העסק בחיתולים ואי אפשר לצפות אם יהיו חברות שלא קשורות לבנקים בתחום ואיך זה ישפיע לנו על הכיס.
אזרחית | 26.08.18
20.
שתי תבונות...
האחת שחברות כרטיסי האשראי קיבלו אישור להתחרות בשוק הלוואות אל מול הבנקים זה כן בסדר? והשניה מי הקים והפך את חברות האשראי לכאלה חזקות אלו הבנקים עצמם וזה סך הכול דלת מסתובבת מכיס אחד לשני . המסקנה היחידה פה שהבנקים עצמם הם הבעיה והם הכוח החזק בשוק הבנקאות והאשראי . לקחו להם צעצוע אחד שזה את חברות האשראי אז הן מצאו פתרון אחר . בכלל חברות האשראי יכולות לבוא רק לעצמן בטענות בעוד שבכול העולם יש התקדמות בדרכי הסליקה ואפילו באופן ניהול הכרטיסים(כמו כרטיס אחד כולל , אחד כזה הושק לאחרונה בישראל לא על ידם) הן נשארות מאחור ודבקות בכרטיס הפלסטיק המיושן שאפילו השבב ששתלו בו לא עובד במרבית העסקים. כול העולם כבר עובר לתשלומים מתקדמים יותר עם לדוגמא בצפון אמריקה זה אפל פיי ואם בסין זה עלי פיי (יש מספר חנויות בישראל שעובדות עם תיירים סינים שאף הגדילו ונותנים תמיכה של עלי פיי אצלם).
ניסו | 26.08.18
19.
לפני למעלה מעשור ראיתי את היפנים משלמים ברכבת בטוקיו בעזרת הסמארטפון.
לא הבנתי למה עשור אחרי "הטכנולוגיה המהפכנית" עדיין לא הגיע לארץ. האם זה חוסר בתשתיות? האם זה חוסר בידע טכנולוגי להטמעת היכולת? יתכן ובאומת הסטארט-אפ שלנו לא מסוגלים לממש יכולת טריוויאלית שכזו!? התשובה ברורה. הגופים המוסדיים המסואבים שמיצבו את מעמדם מימי קום המדינה הקומוניסטית שלנו טרפדו את הטמעתה של יכולת זו משיקולים כלכליים טהורים. מאז ומעולם, הברונים העשירים התנגדו לטכנולוגיה להיטמע לטובת הציבור, כי תמיד תמיד הטמעה זו פגעה בהכנסותיהם. כך היה בהמצאת רכבת הקיטור, המכוניות, המקררים, מכונות הכביסה, וכך עד היום במכוניות החשמליות. טובת הציבור תמיד עמדה בניגוד לבעלי הממון.
רועי | 26.08.18
10.
רק תשלומים
זה מה שנשאר לחברות האשראי. לעסק טוב מייד לגבות ולקבל וכך גם ללקוח כי אז ב"חיי"הוא רואה את מצב העו"ש שלו. כרטיס האשראי נהפך למקשר שגובה עמלה עבור שירות שלא צריך. היתרון היחיד שנותר לו זה עסקת התשלומים אבל גם זה לא לאורך זמן. לגבי הבנקים גם זמנם שאול ברגע שלא צריכים סניפים גם לא צריכים בנקים מוסדיים וזה יעביר את היכולות להתאגדויות ציבוריות קהילתיות קטנות .
אמת | 26.08.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת