76. משפחת אבידן משפחה עשר. מחירים סבירים. לא מכוונים לפלצנון העליון. בהצלחה לקוח ותיק | 19.09.18 (ל"ת)
75. עסקים כיום להחזיק עסק במדינת ישראל הוא כמעט בלתי אפשרי בממוצע נותר רווח מהמחזור כ - 8% עוד לפני מיסוי בתחומי עסקים רבים , בתחום הייבוא התחרות בשנים האחרונות גברה מאוד ומתח הרווחים על המוצרים ברוטו עוד לפני כל ההוצאות והמשכורות הוא לערך 50% מה שמותיר לאחר כל ההוצאות רווח שולי ומצחיק , בנוסף הייבוא מסין הגביר את התחרות מאד והוריד את מתח הרווחים לרמה של חוסר רווחיות לעומת אותם מוצרים שהיו מגיעים לפני מאירופה , המחירים של המוצרים בסין כל כך נמוכים כך שנגזרת הרווח מהם גם נמוכה מאד ועל היבואן למכור כמויות גדולות פי 8 יותר מאשר פעם הגיע הייבוא מאירופה . דניו | 13.09.18 (ל"ת)
73. אתם אלופים! המקומות מדהימים ומוצלחים והעבודה המשותפת מודל לחיקוי! תמשיכו בדרככם המיוחדת ובעשייה. מורן ש | 10.09.18 (ל"ת)
72. ההבדל הקטן בין אמריקה לישראל שם אוהבים ומכבדים אנשים מצליחים ופה ממש שונאים אותם 110/220 | 10.09.18 (ל"ת)
68. אנשים מעולים משכמם וממעלה מהיכרות אישית, עידן ומור אנשים זהב, תמיד תראה אחד מהם בפלור, הם מארחים ברוחב לב, מחוברים למקומות ולקהל, יודעים את המקצוע במאקרו ובמיקרו, והכי חשוב - אנשים בגובה העיניים. לא מתנשאים ולא מחפשים את השופוני. עידן, אתה כריש אמיתי. תמיד אמרתי.. איתי ח. | 08.09.18 (ל"ת)
66. עסק שלא יודע ליצר משכורות מינימום עדיף שלא יהיה קיים כן קשה לנהל עסק או לא קשה, כן מיסים או לא מיסים בכלל לא רלוונטי... כאשר אתה גורר אדם לעבודה קשה שבקושי מכסה את שכר הדירה אתה גוזר עליו עוני קשה לכל חייו. אי אפשר לחסוך משכר שכזה וקשה מאוד מאוד לצאת ללימודים אחרי עבודה קשה במטבח או בשטיפת כלים. אולי לילדות שמנת שעובדות בארוח ושלא ברור לי על מה הם מקבלות כסף... העבודה מתגמלת... אבל לכל השאר זה מלכודת אכזרית לחיים בלתי נסבלים. זה בדיוק הנתון שאף פעם לא מפרסמים. העובדים שלהם נמצאים מחוץ למעגל האבטלה... אבל עמוק עמוק במעגל העוני. המסעדנים ששוכחים שלקחו צייסר ופינקו את עצמם בארוחת שחיטות עם איזה סלב ושוכחים שאת כל המיסים של הבית הם שמו על העסק ועוד אלף קומבינות, בוכים ש 60 שקל על חסה זה לא מספיק. לדעתי גם שמנת חסה תעלה 1000 שקל זה לא יספיק אבל כאמור זה לא חשוב. הנזק הקשה הוא במיסוד העוני ורק בשביל למנוע את זה עדיף שכמה שיותר מסעדות יסגרו. אולי אז ילדים יבינו שעדיף ללמוד מאשר לקבל בוכטות של יותר מ-100 שקל שאבא משחרר. משה | 08.09.18 (ל"ת)
65. 8 אחוז נשמע לי סביר למחזור שלהם זה לא נחשב מעט. העסק שלי שהוא לא מזון, אבל נחשב מצליח אני מגרד את ה 12 אחוז ל 7 מיליון בשנה.... ולא מושך משכורת רצינית, יש לי עובד שמרוויח יותר ממני. ה 12 אחוז בעצם הולכים לפיתוח עסקי אני | 07.09.18 (ל"ת)
64. לא חושבים כלום, אבל חיים כהן כדוגמה מתגורר ב...סביון, שזהו ישוב ממש עלוב ומוזנח...רצ"ל. מסכנצ'יק. ישראלי שפוי | 07.09.18 (ל"ת)
63. למגיבה 56 תזכירי לי רק מי את גברת לילי? מה את עשית בחיים שלך? תעשי גוגל קצת ותחכימי. עד אז סייג לחוכמה שתיקה - ובמקרה שלך - את צריכה לשתוק כל היום כנראה.. חתוכיות לחתוכה | 07.09.18 (ל"ת)
62. הוצאות מוגזמות כאשר אתה משקיע מעל 10 מליון שח על מסעדה וכל טבח נהיה שף עם משכורת ענק וכל מנה עוברת מעצב אז לא נשאר מספיק דוד | 07.09.18 (ל"ת)
61. בעשר אצבעות חזק ואמץ, כל הכבוד על ההתמדה והתעוזה. תמשיכו ככה. שנה טובה ומבורכת. ארז | 07.09.18 (ל"ת)
60. תגובות מגעילות של אנשים קטנים צרות עין של המגיבים פה פשוט דוחה . כל הכבוד להם , ענף המסעדנות אינטנסיבי ודורש אהבה גדולה לענף , מי שעושה את זה כי הוא חושב שיתעשר מזה , סוגר בשנה הראשונה. עובדי מטבח ושוטפים מרוויחים עשרות אלפי שקלים כנראה יותר מרב המגיבים פה , אז אין מה לרחם עליהם . הם ממש לא מנוצלים ואתם יפי הנפש מעדיפים אותם אצלנו במטבחים ולא ברחוב. אתם בטח לא מעסיקים אותם ובטח לא רוצים ךהתמודד איתם יום יום. לנו אין ברירה כי אף ישראלי לא רוצה לשטוף כלים גם ב 10000 ש''ח נטו, שזו משכורת ממוצעת היום לשוטף. אור | 07.09.18 (ל"ת)
59. למה רק בישראל קשה לפרגן כמה ביקורות וליכלוכים . מה קשה לכם אנשים , למה לא לפרגן ? די כבר עם תחושות הזעם לוחמי מקלדות. תפרגנו תפתחו את הלב תוציאו מילות חיוביות ותתפלאו איך שברגע הזעם מתפוגג והלב מתמלא. לחיות בישראל לא קל . כלום לא קל . החיים לא קלים. ומכאן, להתפרנס איננה מילת גנאי . להרויח לחם זה לא עושק או גזל ! זו פרנסה ! וגם אם אחליט למכור ביוקר..זכותי ! השוק יסדר את עצמו תמיד ! ואם לא..זה אומר שהאזרחים פה מפונקים מידי לשנות ! אז יאללה שתהיה לכם שנה טובה מתוקה וחיננית שתאיר לכם דרכים חדשות לחיוביות ופתיחות ועשיית טוב מה כואב לכם ציבור מוכה ? | 07.09.18 (ל"ת)
57. 30 שנה הם שכחו לדבר על הדבר הכי חשוב. במסעדנות אתה מרוויח רק בדרך אחת, תגנוב מספיק, תרוויח מספיק. לא תגנוב לא תרוויח. כל השאר שטויות. עומר | 07.09.18 (ל"ת)
56. מי אלה בכלל? שהם מעזיםלהשוות את עצמם לברודואים או לירזינים, או לנואר. כלומניקים צעירים עם אוסף מקומות למטה מבינוניים שיסגרו תוך שנה. שלו נעליכם, שחצנים, יש לכם מה ללמוד. לילי | 07.09.18 (ל"ת)
55. כל הכבוד להם, אבל להגיד שהחלו בלי הון זה די שקר 'נלסון' היה של ההורים בכלל ומשם הם צמחו. לא בדיוק להתחיל מאפס... אבל הם הצמיחו את העסק יפה. אבי | 07.09.18 (ל"ת)
54. החזירו אותי..... החזירו אותי לתקופה של נאאפיס והבקתה. דיבורים דיבורים , בסוף נעלמים. ריכארד ראוכברגר | 07.09.18 (ל"ת)
53. מכל התגובות פה 37 היא הכי רצינית והגיונית האם האחוז רווח הזה אחרי או לפני המשכורות של הבעלים, שהרי משכורות מנהל היא בהנה"כ. שיפרסמו מה שיעור הרווח הגולמי ומה שיעור הרווח התפעולי ועל הדרך מה ה EBITDA. כלכלן | 07.09.18 (ל"ת)
51. הקבוצה הכי איכותית בעיר אין ספק שהקבוצה של האחים זה ארץ ישראל היפה חברה איכותים שמפעילים עסקים ברמה גבוה שאפו חברים עלו והצליחו יניב | 07.09.18 (ל"ת)
49. מחזור מחזור בעסק בערך פי 2.5 ממשכורת עובדים העסקים שלהם עושים בערך בין 3ל3.5 מיליון 8 אחוז מזה זה רווח נקי למשפחה שזה בערך 270-330 אלף שח בחודש כמובן לפניי מס אולג | 06.09.18 (ל"ת)
48. 8 אחוז זו רווחיות סבירה לענף אם כל מקום עושה מחזור ממוצע של 300 אלף ויש להם 10 מקומות זה 3 מליון בחודש. רווח לפני מס 240 אלף. חלק מהכסף הולך לפיתוח מקומות חדשים, אני מעריך שנשאר לכל אחד מהם 20-30 אלף שקל נטו בחודש. ר. חשבון | 06.09.18 (ל"ת)
47. משפחה זהב כל הכבוד לכם, עסק מאוד קשה שהצלחתם לבנית אותו בזכות ולא בחסד, תמשיכו ככה. יובל רכטר | 06.09.18 (ל"ת)
46. ל41 מי אתה שתקבע לאיזה עסק יש או אין זכות קיום. יא- שכיר -חסר -הבנה -בעסקים אחד. שנה טובה. לילו וסטיצ' | 06.09.18 (ל"ת)
44. לכל המגיבים השכירים אין לכם מושג מאיפה משתין הדג. רק מי שעצמאי יכול להבין ולהזדהות. ככה נראה התזרים של מלא עסקים בישראל וזה עוד מצב מעולה. אתם השכירים לא באמת מבינים בכלכלה ולא מבינים שכל יום אנחנו יוצאים לקרב שביל לחם ואף אחד לא מבטיח לנו כלום למעט הפסד. יש לנו לכסות הוצאות הקמה, שוטף, שכירויות, דמי חסות במעטה ארנונה, קנסות, ספקים, עובדים, ציוד, בלאי, חשמל, שיווק... על זה תוסיפו שהמדינה המהממת שלנו מנצלת אותנו לגביית 17% מהמחיר מהאוכלוסיה ולא מאפשרת להפריש אותו ברווח זמן אפ. עובדים עבור המדינה אשכרא. זכויות ? אפס! אחת שיודעת | 06.09.18 (ל"ת)
42. שירויחו מיליארד מצידי ,למה לווארן באפט מותר?הם עובדים,יוזמים,מעסיקים,וכנראה חרוצים.זה מה שמזיז את הכלכלה ,כן ירבו.מקווה שהם גם אנשים טובים אבל זה לא ממש ענייני Benyy | 06.09.18 (ל"ת)
41. קשה להאמין להם שרק שפחות מ8% נכנס לכיסם זה מרווח רווח של רשתות שיווק שמגלגלות מיליארדים, לא של רשת מסעדות קטנה. ואם זה נכון אין לעסק הזה זכות קיום. שכל | 06.09.18 (ל"ת)
39. משכורות בשווי מיליון וחצי ש"ח על 400 עובדים --> 3,750 ש"ח לחודש לעובד גם אם רוב העובדים הם סטודנטים במשרה חלקית, זה לא נתון להתרברב בו. ואני מאוד מקווה שהסכום לא כולל את שכר שלושת המנכ"לים המשותפים... חשבון פשוט | 06.09.18 (ל"ת)
37. 8% רווח, אבל.... הרווח של 8% הוא לאחר תשלום המשכורות לכל העובדים. גם שלישיית אבידן נכללת בין מקבלי המשכורות. כל אחד מהם מושך מאות אלפי שקלים בחודש. רק לאחר המשכורות הרווח הינו 8% שהינו רווח מקובל ונחשב לטוב. בני | 06.09.18 (ל"ת)
34. נלסון לא להתקרב מלוכלך ברמות. אל תשוו את עצמכם לקבוצה של מתי ורותי. תנקו את המטבח והשירותים קודם. רמת אביבית | 06.09.18 (ל"ת)
33. השכר הממוצע לא מפתיע זו עבודה במשמרות וחלק גדול מהשכר מגיע מטיפים ולא מהעסקים עצמם. אסף | 06.09.18 (ל"ת)
32. לפני הכל - משפחה מדהימה וערכית אני מכיר לא מעט שנים את בית משפחת אבידן. לפני הצלחתם וכשרונם העסקי, אל לנו לשכוח שעסק בונים ומפתחים עם אנשים, ויש סביבם הרבה אנשים שמאמינים ואוהבים אותם. ישר כוח ושנה טובה צחי הרה | 06.09.18 (ל"ת)
31. מגיב 4 לא יודע חשבון פשוט גם אם הם לא מגזימים - מליון וחצי ל 400 עובדים זה פחות מ 4000 שח לעובד כולל כל ההטבות הסוציאליות כלומר פחות מ 3500 ביד עבור עבודה עד אמצע הלילה בלחץ אטומי. אולי לא שכר גרוע אבל בוודאי גם לא מפנק במיוחד. אביב | 06.09.18 (ל"ת)
30. מחירים מחיר ארוחה במסעדה ממוצעת בתל-אביב 250 לסועד . מחיר במסעדה 2 כוכבי מישלן בבורדו כ 60 יורו. נכון בצרפת אין שכר דירה, אין מיסים, שכר העובדים נמוך במיוחד ככה זה. שמסעדה במחזור של מליון שח בחדש משאירה לבעלת המסעדה רק 100 אלף - בכסף כזה לא שווה לעבוד. למסעדן | 06.09.18 (ל"ת)
29. לכל מי שלא יודע.. עידן אבידן הנו אחד האנשים הכי מוכשרים ומוצלחים בענף חיי הלילה / מסעדנות במשך שנים ארוכות מאוד. הוא נמצא בנקודה הזו היום אחרי שנים של עשייה מרובת סיכונים ויוזמה אדירה להצלחה. לא מפתיע לקרוא שיחד עם שני האחים התותחים שלו, הם מרימים עסקים מוצלחים אחרי חשיבה פרטנית ומקצוענית עד רמת הצבע של הקיסם במסעדה. כל מי שמכיר אותם מעריך ויודע שמדובר באנשי עשייה מהרמה הגבוהה ביותר. כל הכבוד לכם! שאפו גדול! תמשיכו להצליח ושנה טובה! עומר ב | 06.09.18 (ל"ת)
25. גם בתחום המחשבים, בין 8% ל10% בממוצע. תחום שחוט ונוראי. לקוח אחד אמר לי בדיוק אתמול "בחו"ל זה עולה 690$ (2500 ש"ח) איך אתה מגיע לסכומים הפסיכיים האלה?? נכון, אני מוכר את אותו מוצר ב3790 ש"ח. אבל זה כולל את העלות בחו"ל, את השינוע, את המע"מ, מכס, אחסון ואחרי כל זה היבואן מוכר לי את זה ב3000 ש"ח לפני מע"מ. אני מוסיף על זה 8% ומוכר ללקוח ב3790 (מרוויח 240 ש"ח, ומה עם מוצר שנמכר ב60 ש"ח ועליו יש 10%?) מה לעשות? אני משלם ארנונה/מים/חשמל/פרסום/דלק/מיסים וגם משכורות לעובדים בתחילת כל חודש, 7%-10%, תחום קשה. בעל חנות מחשבים | 06.09.18 (ל"ת)
23. מסעדנים חזקים ביחד נראה לכם הגיוני שבענף המסעדות שתמיד הרוויחו בו 15-20% , אנשים יתראיינו ויעופו על עצמם ב 8% רווח ? מה אנחנו , חנויות ריטייל ? אבל עולם כמנהגו נוהג , וחברי המסעדנים ממשיכים לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהבעיות : 1.מחסור בעובדים מקצועיים ( במטבח) ובניקיונות - הממשלה מנצלת את המצוקה ומטילה עלינו 20% היטל עובדים זרים ו -36% פקדון 2. חוק הטיפים החדש - לא רק שההכנסה של המלצריות תרד ב 50% , מע"מ ינגסו 17% מכל טיפ שיכנס לקופה 3. כל פקח ( קטן ככל שיהיה..) יכול לקנוס אותנו בעשרות אלפי שקלים 4. בתחנות הדלק ובמלונות יש עבודה מועדפת ....אצלנו במסעדות - אין וכל זה למה ? כי אנחנו לא מאוגדים . כי מי שמייצג אותנו כושל במשימתו. כי כל מסעדן "זב חוטם" מנצל את הבמה התקשורתית לספר "כמה הוא גדול" במקום להסביר ולפרט מה הסיבות בגללן הוא מרוויח רק 8% ומה הבעיות של הענף.. רוצים עוד ? חפשו בפייסבוק "מסעדנים חזקים ביחד" - זאת התשובה !! מסעדן שרואה קדימה | 06.09.18 (ל"ת)
21. אין לציבןר מושג כל הכבוד לכם. לכל המלעזים בואו תבדקו עסקים ומיסוי עבור כל עובד זר שעושה כלים שזאת עבודה. שאף ישראלי לא מוכן לעשות וכבר הצאתי 50 שח לשעה נטו המיסים בלתי נסבלים אבל שאתם רעבים אתם יודעים לבוא להתלונן על המחירים ואז קונים חולצה ב650 שח. מסעדן | 06.09.18 (ל"ת)
19. בחיים לא הייתי מתקרב לענף המסעדנות מדינה מאוד קשה לעצמאיים ולמסעדנים במיוחד.. דן | 06.09.18 (ל"ת)
17. כל הכבוד לכל יזם בים באויר וביבשה עכשיו כל צרי העין יגיחו מהחורים שלהם. שנה טובה לכל עם ישראל. אא | 06.09.18 (ל"ת)
13. ממש מסכנים, עוד שנייה אני בוכה כאן נו באמת... 10% אם הם מרוויחים 3 מיליון בחודש זה 300,000, מאה לכל אחד בחייאת | 06.09.18 (ל"ת)
12. האם המשכורות שלכם גם נכללים ברווח יכול להיות שהחברה עושה 8%, ואם אתם גם מושכים משכורות דבר שנהוג אז אתם עושים הרבה יותר מ8%. עיני לא צר בכם, הגיע הזמן שתכירו שנהיינו יקרים מאוד ביחס לעולם. דוד | 06.09.18 (ל"ת)
10. נו באמת...באירופה המחירים זולים ב 50 אחוז...גם הם מרווחים רק 8 אחוז ?? מדינה של גנבים...מה שלא מפתיע כשיש ראש ממשלה גנב. יוסי | 06.09.18 (ל"ת)
9. 1.5 מיליון ש"ח משכורות ל400 עובדים= משכורת 3,750 ש"ח לעובד ואתם מרויחים 8% ????? סתם | 06.09.18 (ל"ת)
8. עלו והצליחו כיף לראות שיש אנשים שיודעים להתמודד עם אתגרי שוק, להרוויח ולא מתבכיינים שהם נדפקים מכל פינה. הקלקלן | 06.09.18 (ל"ת)
6. מי שלא בוכה לא גודל .המסעדות בארץ יקרות מאד תספרו את הסיפור לאנשים שבאים מחו"ל גאק | 06.09.18 (ל"ת)
5. מה עוזר לספר שאתם מרווחים 8% מהמחזור אם אתם לא אומרים מה המחזור? סתם חושבים שמסעדנים מעלימים הרבה | 06.09.18 (ל"ת)
3. אם הם עושים 8% אני שניצל גם לי יש 5 מקומות ואני מכיר את התחום, מי שמצליח מרוויח בין 12 ל 18 אחוז אחרי מס יש להם אחלה מקומות, אבל האחוזים לא מסתדרים אורי | 06.09.18 (ל"ת)
2. כל הכבוד מצדיע לאנשים שפותחים סניפים ומצליחים להתרחב ולהצליח למרות כל הקושי והבירוקרטיה בארץ הזאת ש | 06.09.18 (ל"ת)
1. ובכתבה הבאה בואו ניתן לאנשים לפעול קצת זמן לפני שנכתיר אותם כהצלחה או כישלון. כמה מטאורים כאלו ראינו נופלים עלינו, מימי נפיס העליזים..... איך נפלו האחים אבידן | 06.09.18 (ל"ת)
"חושבים שמסעדנים מרוויחים המון, כשהאמת היא שאנחנו עושים 8% לפני מס"
76 תגובות לכתיבת תגובה