אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"חושבים שמסעדנים מרוויחים המון, כשהאמת היא שאנחנו עושים 8% לפני מס"

76 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

75.
עסקים
כיום להחזיק עסק במדינת ישראל הוא כמעט בלתי אפשרי בממוצע נותר רווח מהמחזור כ - 8% עוד לפני מיסוי בתחומי עסקים רבים , בתחום הייבוא התחרות בשנים האחרונות גברה מאוד ומתח הרווחים על המוצרים ברוטו עוד לפני כל ההוצאות והמשכורות הוא לערך 50% מה שמותיר לאחר כל ההוצאות רווח שולי ומצחיק , בנוסף הייבוא מסין הגביר את התחרות מאד והוריד את מתח הרווחים לרמה של חוסר רווחיות לעומת אותם מוצרים שהיו מגיעים לפני מאירופה , המחירים של המוצרים בסין כל כך נמוכים כך שנגזרת הרווח מהם גם נמוכה מאד ועל היבואן למכור כמויות גדולות פי 8 יותר מאשר פעם הגיע הייבוא מאירופה .
דניו | 13.09.18
68.
אנשים מעולים משכמם וממעלה
מהיכרות אישית, עידן ומור אנשים זהב, תמיד תראה אחד מהם בפלור, הם מארחים ברוחב לב, מחוברים למקומות ולקהל, יודעים את המקצוע במאקרו ובמיקרו, והכי חשוב - אנשים בגובה העיניים. לא מתנשאים ולא מחפשים את השופוני. עידן, אתה כריש אמיתי. תמיד אמרתי..
איתי ח. | 08.09.18
66.
עסק שלא יודע ליצר משכורות מינימום עדיף שלא יהיה קיים
כן קשה לנהל עסק או לא קשה, כן מיסים או לא מיסים בכלל לא רלוונטי... כאשר אתה גורר אדם לעבודה קשה שבקושי מכסה את שכר הדירה אתה גוזר עליו עוני קשה לכל חייו. אי אפשר לחסוך משכר שכזה וקשה מאוד מאוד לצאת ללימודים אחרי עבודה קשה במטבח או בשטיפת כלים. אולי לילדות שמנת שעובדות בארוח ושלא ברור לי על מה הם מקבלות כסף... העבודה מתגמלת... אבל לכל השאר זה מלכודת אכזרית לחיים בלתי נסבלים. זה בדיוק הנתון שאף פעם לא מפרסמים. העובדים שלהם נמצאים מחוץ למעגל האבטלה... אבל עמוק עמוק במעגל העוני. המסעדנים ששוכחים שלקחו צייסר ופינקו את עצמם בארוחת שחיטות עם איזה סלב ושוכחים שאת כל המיסים של הבית הם שמו על העסק ועוד אלף קומבינות, בוכים ש 60 שקל על חסה זה לא מספיק. לדעתי גם שמנת חסה תעלה 1000 שקל זה לא יספיק אבל כאמור זה לא חשוב. הנזק הקשה הוא במיסוד העוני ורק בשביל למנוע את זה עדיף שכמה שיותר מסעדות יסגרו. אולי אז ילדים יבינו שעדיף ללמוד מאשר לקבל בוכטות של יותר מ-100 שקל שאבא משחרר.
משה | 08.09.18
60.
תגובות מגעילות של אנשים קטנים
צרות עין של המגיבים פה פשוט דוחה . כל הכבוד להם , ענף המסעדנות אינטנסיבי ודורש אהבה גדולה לענף , מי שעושה את זה כי הוא חושב שיתעשר מזה , סוגר בשנה הראשונה. עובדי מטבח ושוטפים מרוויחים עשרות אלפי שקלים כנראה יותר מרב המגיבים פה , אז אין מה לרחם עליהם . הם ממש לא מנוצלים ואתם יפי הנפש מעדיפים אותם אצלנו במטבחים ולא ברחוב. אתם בטח לא מעסיקים אותם ובטח לא רוצים ךהתמודד איתם יום יום. לנו אין ברירה כי אף ישראלי לא רוצה לשטוף כלים גם ב 10000 ש''ח נטו, שזו משכורת ממוצעת היום לשוטף.
אור | 07.09.18
59.
למה רק בישראל קשה לפרגן
כמה ביקורות וליכלוכים . מה קשה לכם אנשים , למה לא לפרגן ? די כבר עם תחושות הזעם לוחמי מקלדות. תפרגנו תפתחו את הלב תוציאו מילות חיוביות ותתפלאו איך שברגע הזעם מתפוגג והלב מתמלא. לחיות בישראל לא קל . כלום לא קל . החיים לא קלים. ומכאן, להתפרנס איננה מילת גנאי . להרויח לחם זה לא עושק או גזל ! זו פרנסה ! וגם אם אחליט למכור ביוקר..זכותי ! השוק יסדר את עצמו תמיד ! ואם לא..זה אומר שהאזרחים פה מפונקים מידי לשנות ! אז יאללה שתהיה לכם שנה טובה מתוקה וחיננית שתאיר לכם דרכים חדשות לחיוביות ופתיחות ועשיית טוב
מה כואב לכם ציבור מוכה ? | 07.09.18
44.
לכל המגיבים השכירים
אין לכם מושג מאיפה משתין הדג. רק מי שעצמאי יכול להבין ולהזדהות. ככה נראה התזרים של מלא עסקים בישראל וזה עוד מצב מעולה. אתם השכירים לא באמת מבינים בכלכלה ולא מבינים שכל יום אנחנו יוצאים לקרב שביל לחם ואף אחד לא מבטיח לנו כלום למעט הפסד. יש לנו לכסות הוצאות הקמה, שוטף, שכירויות, דמי חסות במעטה ארנונה, קנסות, ספקים, עובדים, ציוד, בלאי, חשמל, שיווק... על זה תוסיפו שהמדינה המהממת שלנו מנצלת אותנו לגביית 17% מהמחיר מהאוכלוסיה ולא מאפשרת להפריש אותו ברווח זמן אפ. עובדים עבור המדינה אשכרא. זכויות ? אפס!
אחת שיודעת | 06.09.18
29.
לכל מי שלא יודע..
עידן אבידן הנו אחד האנשים הכי מוכשרים ומוצלחים בענף חיי הלילה / מסעדנות במשך שנים ארוכות מאוד. הוא נמצא בנקודה הזו היום אחרי שנים של עשייה מרובת סיכונים ויוזמה אדירה להצלחה. לא מפתיע לקרוא שיחד עם שני האחים התותחים שלו, הם מרימים עסקים מוצלחים אחרי חשיבה פרטנית ומקצוענית עד רמת הצבע של הקיסם במסעדה. כל מי שמכיר אותם מעריך ויודע שמדובר באנשי עשייה מהרמה הגבוהה ביותר. כל הכבוד לכם! שאפו גדול! תמשיכו להצליח ושנה טובה!
עומר ב | 06.09.18
25.
גם בתחום המחשבים, בין 8% ל10% בממוצע. תחום שחוט ונוראי.
לקוח אחד אמר לי בדיוק אתמול "בחו"ל זה עולה 690$ (2500 ש"ח) איך אתה מגיע לסכומים הפסיכיים האלה?? נכון, אני מוכר את אותו מוצר ב3790 ש"ח. אבל זה כולל את העלות בחו"ל, את השינוע, את המע"מ, מכס, אחסון ואחרי כל זה היבואן מוכר לי את זה ב3000 ש"ח לפני מע"מ. אני מוסיף על זה 8% ומוכר ללקוח ב3790 (מרוויח 240 ש"ח, ומה עם מוצר שנמכר ב60 ש"ח ועליו יש 10%?) מה לעשות? אני משלם ארנונה/מים/חשמל/פרסום/דלק/מיסים וגם משכורות לעובדים בתחילת כל חודש, 7%-10%, תחום קשה.
בעל חנות מחשבים | 06.09.18
23.
מסעדנים חזקים ביחד
נראה לכם הגיוני שבענף המסעדות שתמיד הרוויחו בו 15-20% , אנשים יתראיינו ויעופו על עצמם ב 8% רווח ? מה אנחנו , חנויות ריטייל ? אבל עולם כמנהגו נוהג , וחברי המסעדנים ממשיכים לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהבעיות : 1.מחסור בעובדים מקצועיים ( במטבח) ובניקיונות - הממשלה מנצלת את המצוקה ומטילה עלינו 20% היטל עובדים זרים ו -36% פקדון 2. חוק הטיפים החדש - לא רק שההכנסה של המלצריות תרד ב 50% , מע"מ ינגסו 17% מכל טיפ שיכנס לקופה 3. כל פקח ( קטן ככל שיהיה..) יכול לקנוס אותנו בעשרות אלפי שקלים 4. בתחנות הדלק ובמלונות יש עבודה מועדפת ....אצלנו במסעדות - אין וכל זה למה ? כי אנחנו לא מאוגדים . כי מי שמייצג אותנו כושל במשימתו. כי כל מסעדן "זב חוטם" מנצל את הבמה התקשורתית לספר "כמה הוא גדול" במקום להסביר ולפרט מה הסיבות בגללן הוא מרוויח רק 8% ומה הבעיות של הענף.. רוצים עוד ? חפשו בפייסבוק "מסעדנים חזקים ביחד" - זאת התשובה !!
מסעדן שרואה קדימה | 06.09.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת