3. סוכר בהודו הסוכר הוא הגידול הכי נפוץ בהודו. השלטונות מסבסדות את הגידול כדי קבל את קולות החקלאים ולהיבחר. סוכר גידול בעל ערך נמוך וזול ופשוט יחסית לסיבסוד ושליטה. כל קנה סוכר מגיע למפעלי הסוכר, שנשלטים ע"י פוליטיקאים. תחברו את כל הסלט הזה ותווכחו שהודו תייצר תמיד הרבה סוכר. זה שסוחרי חומרי הגלם ימשיכו עם משחקי הספקולציה שלהם, זה סיפור שלא קשור להודו בכלל. הודי לא הודי | 12.10.18 (ל"ת)
1. סוכר או תירס,נראה שהתירס לוקח אם כדלק ואם כמזון,כשיש ביקוש אז יש מי שימלא אותו(ישראל יצרה סוכר,על אף שהיא על סף המדבר).ומחירי הנפט,הגבוהים,עליית רמת החיים באפריקה(כחלק בדרך המשי החדשה של סין).אז נראה שיש ביקוש לסוכר.אבל USA צורכת גלוקוז,ומתנול מתירס ארט ונדלי | 12.10.18 (ל"ת)
למרות הראלי הקצר, המשקיעים צופים עתיד מר לסוכר: "הפיל בחדר - הודו"
3 תגובות לכתיבת תגובה