אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מייסד תן ביס על החיים שלאחר האקזיט: "אף פעם לא הייתי מאוהב בכסף"

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
הגדלת המחזור והקטנת הרווח
החברה לוקחת מהמסעדות 10% עמלה ומשלמת שוטף 45. מחזור המסעדה גדל, יחד איתו גם המקדמות לרשות המיסים, המשכורות והתשלומים לספקים. רובם ככולם לא משולמים בשוטף 45. במקביל, בתחום בו אחוז הרווח נע בין 10-15%, רווחיות המסעדה קטנה ומצטמקת. למסעדה נוצרת בעיה קשה של תזרים מזומנים והיא נעשית למעשה סוכנת מכירות של תן ביס עד שהיא קורסת. תפסיקו להעשיר אנשים אחרים ותעבדו בשביל עצמכם.
מסעדן | 24.10.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת