אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

9 סיבות שמסבירות מדוע פועלי בניין ימשיכו למות בישראל

16 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
פיקוח על בניה לעומת פיקוח על כשרות
עולם הפוך, בפיקוח על הכשרות מועסקים אלפי פקחים עם שיניים שיידווחו על כל סטייה מהכשרות וייטילו קנסות, ולא פעם ייסגרו עסק שנתפס לעומת 21 פקחים ממשרד העבודה שחייבים לבקר 13000 אתרי בניה. זאת שערוריה ממדרגה ראשונה. תודה על חשיפת השערוריה
שמואל אויערבאך | 09.11.18
14.
אחריות אישית
כתב יקר שכחת לציין את הגורם האנושי ! הפועל הפשוט אשר אינו לוקח אחריות על עצמו . אשר לא דואג לצעוק כאשר לא מסופקת לו קסדה או ריתמה . אשר עולה מחוץ לפיגום באמירה (שהכל מלמעלה ומה שיקרה יקרה ) פועלים אשר אומרים יהיה בסדר במקום לומר תלמדו אותי . הסנקציה היחידה שיש מול פועל שמסרב לבצע הוראת בטיחות היא - שלח אותו הביתה ( כמובן שצריך גם לשלם יום עבודה מלא ) כך שהפועל למחרת יתחיל לעבוד באתר אחר ללא שום בעיה וללא הפסד מכיוון שיש מחסור . קל להפיל אשמה על קבלנים, מדינה, מפקחים , וכו ... אבל מה עם אחריות אישית ? במדינות אחרות כל פועל קונה לעצמו את ציוד הבטיחות ולוקח אותו יחד איתו הביתה ! קסדה רתמה ונעלים .
אחד שאכפת לו | 04.11.18
5.
זה יפה מאוד שמספרים לנו על פיגומים בתקן אירופאי
אבל אולי אפשר גם להסביר (ואפילו לתתא איור או צילום) שיסביר במה הם שונים ומה היתרונות שלהם? שנית, לסגור אתר בנייה ל-48 שעות או חמישה ימים זה חסר משמעות. השאלה היא מה עושים בזמן הזה ובאילו צעדים נוקטים כדי שאתר העבודה יעבוד בתנאים יותר בטיחותיים. שלישית, חקיקה מאוד פשוטה: בפתח כל בניין חדש או משופץ יש לקבוע שלט שמציין מי הקבלן, את שנת ההקמה ו...כמה פועלים נפגעו במהלך העבודה. תוך חמש שנים, כשהתוצאות יתחילו לשקוע נראה שינוי דרמטי בבטיחות, לפחות בכמה מגזרים.
תשעה | 01.11.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת