אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"עסקים בשוק צפון מפסידים עשרות אלפי שקלים בחודש"

213 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

207.
לאן אנסקי נעלמה?
שני הדוכנים הכי טובים כמו "רק היום"ו"דלישס" סגרו ובמקומם הגיעו חלופות בינוניות ולא ראויות .אבל כנראה את הבעלים זה פחות מענייןבפתיחת השוק האינסטגרם של מיכל אנסקי היה מלא בתמונות שלה בשוק צפון וכיום חוץ מהרגליים שלה והמהפך הבריאותי שעשתה בזכות החבר החדש שלה ממלא את האינסטגרם שלה .האם כך צריך לנהל עסק?
שג | 11.11.18
198.
שוק צפון-שיעמומון
אנסקי חובבת מנסה לשחק במגרש של הגדולים אבל פתיחת וניהול עסקים גדול עליה בכמה וכמה מידות נכון להיום שקועה בחובות של מליונים,ניסו להביא זמר יווני,הגיע סוג ז' ,ניסו להכניס קונספט של שבוע מכירות צרפת,איטליה,ספרד וכו',נאדה לא הלך... המקום מלוכלך...עד סוף השנה תשמעו על פשיטת רגל וכונס נכסים...אבל לא אלמן ישראל...מהר מאד תשמעו שאנסקי פותחת עוד משהו שקשור לאוכל...
שף ניקולאי | 08.11.18
197.
אין מה לנתח ולחפור. לא עניין של קונספט, שיווק או תפעול. פשוט הרבה יותר- לאנשים אין כסף.
יש שכבה מאוד קטנה של אנשים שמרוויחים המון והם מעלים את השכר הממוצע. לשאר- פשוט אין כסף. מעמד הביניים נשחק. משכורות נמוכות מול יוקר מחיה גבוה ומחירי דיור לא הגיוניים- לא משאירים כסף פנוי לבזבז בשוק צפון, במיוחד שמאוד יקר שם.
ענת | 08.11.18
174.
יש הרבה אלטרנטיבות שפויות לצהריים 100 מטר משם
ה'שוק' הזה למעשה נמצא במקום היחיד בו יש חניון. כבעל עסק בראול וולנברג שסובל מאד מאד מבעיות גישה וחניה אני מודה כל יום לעשרות הלקוחות שלמרות זאת בוחרים להגיע ולקחת איזה סלט או טוסט או קפה, לצערי אין דרך כמעט להגיע לעסק שלי ברכב ולמצא לידו חניה ואם פספסת אין דרך לחזור אחורה פשוט אין. יש ימינה לכוון שוק צפון וזהו, אין ימינה בברזל. אז מניסיון, התנאים האובייקטיביים ניתנו לבעלים על מגש. דפקו את כל העסקים האחרים באיזור והחניה היחידה כמו המקום היחיד שיש בו אפשרות לנוע לשני הכוונים, נמצאיםצמוד אליהם.
מומו | 06.11.18
173.
די לטרחנות !
בישראל 2018, עסקים קמים ונופלים ובודדים שורדים. בענף כה תחרותי וטרנדי, עם המון תופעות ייחודיות לשוק ולקהל לא פלא שלוקח זמן למצוא תמהיל שיווק נכון, אל דאגה לטרחנים שמקטרים, חילופי שוכרים יביא תמהיל חדש ונכון יותר, גם האיזור הנדלני לא יעלם ויתפוגג לכל טרחנ המשרדים באיזור, חילופי שוכרים במשרדים יביאו קהל חדש ולו תמהיל שונה. נכון שהמחירים גבוהים...אבל בואו..ביננו..מה לא יקר פה במדינה ??? אז עצה ידידותית לכל משתמש היא , לשנות דפוס צריכה, להיות מחושב יותר, מאופק יותר . תרבות הכאן ועכשיו מערערת אותנו !
Observer's point  | 06.11.18
172.
מישהו שם עשה תוכנית עיסקית לפני שהקים שם עסק?
מי שמשלם 30000 שקל בחודש על שכירות בלבד לפני ארנונה, עלויות תפעול, הוצאות שוטפות אחרות, עובדים, חומרי גלם והשקעה ראשונית ומקווה להרוויח כסף, שלא יתפלא ולא יקטר. אי אפשר להפיל הכל על הצרכן. גם לישראלי הפרייר בדרך כלל בעלויות אוכל במסעדה (60 שקל לפיתה עם חציל) יש גבול. בחול זה מצליח כי אין פוזה, המחירים סבירים בדרך כלל ובעיקר, יש תרבות בילוי בשווקים. כאן עדין אין.
אלף בית | 06.11.18
159.
לא מבין בעלי נכסים ומבנים
ככל שבעל העסק ששוכר אצליך מרוויח ככה אתה תרוויח יותר שנים של רצף תשלומים. אני לא מבין איך לעזאזל אנשים חושבים שזה הגיוני לגבות מחיר גבוה מדיי ומקווים שפשוט יבוא פראייר אחר, בידיעה שחלק מהזמן הנכס או חלק ממנו יעמוד ריק. זה הרי מתקזז..
אין הגיון | 06.11.18
153.
אני גרה בסביבה, לצערי מההתחלה היה ברור שזה שוק פלופ
גם מהצד של הלקוחות ולא רק של בעלי העסקים: תנועת לקוחות דלילה ביותר, כמעט תמיד. סגור בשבתות. חנויות לא אטרקטיביות ומחירים יקרים מאד. מערכת איוורור זוועתית שמקשה לשבת ולהנות שם. חבל כי כיף לנו כזה מרכז לידינו אבל לצערי הוא כנראה לא ישרוד.
אנסקי לא נכונה | 06.11.18
150.
יש בעיה
יש בעיה חמורה אצלנו,כולם רוצים להרוויח כמה שיותר על חשבון העמך. אין גבול לחזירות ואותה בעיה קיימת בקניונים. העם אומר את דברו ופחות פרייאר כפי שהיה, לא באים יותר אחרי שמנסים פעם אחת. אגב, הבעיה מתחילה מלמעלה, שכירויות מוגזמות ואז אין מנוס מלגבות מהלקוח מחירים גבוהיים. כל עוד ימשך אותה שיטה, הסגירה תגיע מהר מאוד וחבל.
אני | 06.11.18
133.
לא 5000 סועדים ולא מליונים בשיווק.... ההצהרות מוגזמות, תדאגו למנקה ב- 5000 שח
"כשהוא מאכיל למעלה מ-5,000 סועדים מרוצים מדי יום. בשוק יש למעלה מ־30 מסעדות וחנויות מזון, והשוכרים נהנים ממעטפת של תמיכה מקצועית וליווי עסקי צמוד מהנהלת השוק. ההנהלה משקיעה מיליוני שקלים בשנה בשיווק, פרסום ואירועים, בשיתוף פעולה מלא עם השוכרים." עאלק עאלק עאלק עאלק
טובי | 06.11.18
129.
אפילו אנסקי גבר לא באה להצטלם שם
בהתחלה הגברת בייתה מסתובבת בפוזה עם צלם, בזמן האחרון כבר לא מתאים לה. מדהים למה בישראל אנשים חושבים שאם הם ישקרו זה יעבור, במקום נסגרו הרבה יותר מ-4 עסקים. רשימה חלקית: בית התה, הדוכן הדרוזי, חנות הירקות האורגניים, חנות הפרחים, דלישס, דוכן הגלידה, דוכן השוקולד (נפתח אחר במקומו והבעלים פתח לא מזמן גם דוכן גלידה לדעתי אנסקי נותנת לבעלים של עסקים שמוכנים להציל אותה ממקומות ריקים הנחה משמעותית), גו נודלס, מסעדת השף האיטלקית (שוב נפתח במקומה משהו איטלקי תת רמה של בעלי דוכן העוף הלצוי), ממלכת החלבה/טחינה, חנות כלי הבית במכירת חיסול, רק היום ועוד
רמי | 06.11.18
111.
שכירות של חזירים!!!
1000 ש"ח למטר?!!! אני בהלם! ואני עוד יותר בהלם מכל השוכרים התמימים שחשבו שאפשר בכלל להרויח כשכל בוקר עוד לפני שהכנסת מפתח לדלת של העסק שלך אתה צריך לשלם 1000 ש"ח כדי להכנס... הגברת אנסקי לא מפגרת, מסתבר שכמו שהיא בטוחה שהשם שלה שווה זהב, ככה גם בעלי העסקים ששכרו ממנה דוכן...לידיעתכם, זהב זה לא מדבק...כשמתיכים חתיכות זהב כולן רוצות להתגלגל אחת לשניה כדי לההפך לטיפת זהב גדולה אחת. זו אנסקי, וכל הכסף של בעלי העסקים האלה מתגלגל אליה...
אורית | 06.11.18
110.
פוטנציאל שהולך לאיבוד
המיקום פנטסטי בלב איזור תעסוקה קרוב לשכונות מגורים מבוססות ואפילו חניון עירוני גדול בצמוד. אבל התכנון גרוע - צפיפות של דוכנים עם מעברים צרים, ממחסור במקומות ישיבה ותמחור יקר מידי מרחיקים את המבקרים. אם במרכז השוק היה איזור ישיבה פתוח למי שקונה בדוכנים מסביב המקום היה הרבה יותר אטרקטיבי.
אא | 06.11.18
93.
מסר מתושבי רמת החייל - אין סיבה להגיע, אז הפסקנו
האוכל יקר, באמצע ה"שוק" חנות עם ירקות דוחים במחירים אסטרונומים, לא נעים לשבת כי רועש, וגם האזור ישיבה בחוץ הוא לא נעים. באחד הדוכנים של המלוואח חיכיתי רבע שעה בצהריים בשיא העומס לפני שנזכרו שהתנור לא עובד, ואז הציעו לזכות אותי עליו, תודה באמת!!! היינו עוד כמה פעמים כי זה פשוט יכול היה להיות כל כך כיף ונוח - פחות מעשר דקות הליכה מהבית... היה דוכן שמכר עלי גפן ממש טעימים בשישי - נסגר... וככה עוד כמה שבאמת היו מהטובים לא שרדו שם... פשוט באים לעשוק לקוחות. לא תודה! ויתרנו
אלון | 06.11.18
87.
ישראל לא יכולה להיות צ'לסי וגם לא אירופה
אמנם, מיכל אנסקי מצליחה לעבוד על כולנו ולייצר לעצמה הזדמנויות עיסקיות על חשבון פריירים, אבל ישראל דה רבתי לא תהיה לעולם אירופה, אין פה מה שיש באירופה, במיוחד אין כבוד הדדי. כשבונים עסק כמו שוק פנימי קטן צריך לדאוג שיהיו מקומות חניה קודם כל מספקים עבור מי שרוצה לבוא ולראות. אין שם את זה. כשבונים עסק צריך לא לסחוט אנשים במחירי בית משוגעים, אלא לתת לעסקים להתרגל ולהרגיל את הציבור אליהם. כשבונים עסק שבתוכו הרבה עסקים קטנים שומרים על רמת מחירים נמוכה . ישראל כן מחוברת בעטינים לשוק הבינלאומי שהיום נגיש לכל ישראלי דרך כרטיסי האשראי, ולכן הישראלים לא פריירים יותר. אבל אנסקי עושה תמיד קופות שמנות על חשבון כל אלה שרוצים להיות מאסטר שף.
שג | 06.11.18
63.
יובל הגאון
יובל בן נריה מנצל כתבה על כישלון השוק לשיווק עצמי של המסעדה שלו. וכפי שברור יש מקומות שיצליחו כי הם מספקים מוצר טוב. וש מקומות שמספקים מוצר נחות ומבקשים המון כסף. בגדול השוק הזה מועד לכישלון כי הוא לא שוק. זה פשוט פוד קורט משודרג. ובסוף יוותרו בו רק מסעדות. ולהיות מסעדה אחת מעוד 200 באותו איזור לא משפר את סיכויי ההצלחה.
גורדון . י.ל | 06.11.18
62.
מיכל
לא מכירה לעומק את האישה אבל אני עובדת בתחום 23 שנים. למדתי לבשל בבתי ספר מעולים העברתי שעות כל גבי שעות בסרוויסים והכרתי מסעדות ועסקי מזון לעומק. האישה הזאת נראת לי בעיקר יומרנית וריקה מידע, ובעיקר לא מבחנה מה זה אומר להרוויח שקל לשקל בזעת אפיך. אולי בגלל זה לא מפריע לה ליזום הפקות כאלה ולהפיל אליהם אנשים מי שעובד. באמת עובד בשביל כל שקל מבין את זה
אלה | 06.11.18
59.
צ׳לסי הוטל
תמיד קפוא שם תמיד קפוא שם. יש רק מקום אחד ששווה ללכת אליו וזה מיאזקי אבל תמיד קפוא שם. בחורף במיוחד. העובדים לא יודעים איך לטפל במיזוג אוויר. הודו. התקשרתי פעם למשרדים ואמרו שיעבירו הלאה. ממש. תמיד מלוכלך על הרצפה ליד. תמיד מלוכלך במרפסת ליד אם רוצים לשבת בחוץ (כי קפוא בפנים ). התכנון ככ סתמי הכל מכוון פנימה ומבחוץ רואים את הצד האחורי של מדפי החנויות. כזה חוסר הבנה מינימלי אדריכלי. אין חניה אין חניה . רק בחניות מדכא ורחוק. החנות ירקות בלב המקום: נראה כמו כל מדף ירקות בסופרמרקט חצי חינם בבלוויל. צ׳לסי מרקט זה לא זה סתם מקום חשוך מלוכלך ולא נעים . שקפוא בו. ואגב גם שוק הנמל מלוכלך (השירותים שם זה פשווט גועל נפש שלא יאומן
סוויט ג׳יין | 06.11.18
57.
מקומות בילוי
השוק היה צריך להיות עם מקומות כשרים, הציבור הדתי צמא למקומות כאלו, ראו בשוק מחנה יהודה, הדתיים והצעירים יושבים בכל המקומות של השווקים בשעות הערב, יכול להיות שהקונספט של מסעדות יוקרה לא מצדיק את המיקום. כמו שכתבתי בתחילה, תביאו בתי אוכל כשרים, כל אזור רמת החייל מלא בדתיים וחבל שלא חושבים על הנישה הזו. שימו לב שכל מסעדה שהפכה להיות כשרה הפדיונות שלה רק עלו כי הציבור הדתי והחרדי אוהב ורוצה לצאת לאכול ולבלות במקומות בסגנון, תתחילו להפנים שמקומות בילוי כשרים הם ערך מוסף וערך עליון.
שולה | 06.11.18
52.
מי שפותח עסק במתחם חדש ללא רקורד עדיף שילך לקזינו
הסיכוי של מסעדה לפשוט רגל ב3 השנים הראשונות הוא בערך 75% ואם הלכת על מתחם חדש שאין לך מושג מה הוא יניב אז אתה עומד על 85%,סטטיסטית עדיף לך כבר לקחת את המיליון שקל וללכת איתם לקזינו,שים אדום או שחור ברולטה הסיכוי שלך 50/50,ומנעת מעצמך שנים של חיים בסטרס וריבים עם האשה הבנק והשותפים שמורידים לך 5 שנים מהחיים,ברולטה אם הפסדת לפחות זה בום במקום לא מסע עינויים של 3 שנים שבסופו תקבל את הבום.
Ilan.s | 06.11.18
48.
שוק צפון בתל אביב
אכן שוק מחורבן מאוד, יקר מאוד, אוכל לא משהו, מקום מוזנח למדי, אין מסביב שום דוכנים שמזמינים לקנות משהו, היסתובבנו רבע שעה וזה הספיק לנו להחליט שיקר לאכול שם ושבעצם אין שם כלום, הודענו לכל חברינו שלא יגיעו לשם ,,,והגברת אנסקי צריכה להודות שהיא ועסקים לא הולך ביחד,,,והיא כישלון , כולל בשוק בנמל ביום שישי, שחוץ מכמה דוכנים של עלים ירוקים אין שם כלום ממש כלום, ולשלם חניה במיחירים אסטרונומיים לא מצדיק להגיע גם לשם,,,אז נמשיך לקנות בסופר,,
לולי כרמלי | 06.11.18
47.
"שוק"?
שוק אמור להיות מקום אותנטי. לא מקבץ מלאכותי של מסעדות. כל הטרמינולוגיה פלצנית (תמהיל, טראפיק,קונספט..) מיכל בילתה שנים ב"מחנה יהודה" ,כשעוד היה שוק אמיתי, חבל שלא למדה את העקרונות שהפכו את "מחנה יהודה" לשוק תוסס ואהוב. (מיקום,שכ"ד נמוך,מגוון גדול של מוצרים טריים, אוירה משפחתית..) כואב הלה על התמימים שהשקיעו מאות אלפי ש"ח והפסידו הכל.
סאקרה | 06.11.18
46.
מקום שמתפרנס ממכירת ארוחה אחת ביום לעובדי הייטק.....
לא יכול להחזיק מעמד אם הוא מוכר רק ארוחת צהריים לעובד פעם ביום... מקום כזה צריך לעבוד חזק גם בלילה , ובקשר למחירים שם : אם מוכרים לי דוגמית של נודלס וירקות במחיר של 50 שקל כולל מים קטנים אז כמובן שאין לי מה לחפש שם !!
אלי...רמת-החייל | 06.11.18
26.
תוסיפו לזה את העובדה שלא כולם מוכנים היום לשלם מחירים כאלה על אוכל
אני, שרואה את עצמי כבליינית לא קטנה, כבר חושבת פעמיים אם לצאת בערב למסעדה או בית קפה ולהשאיר שם כמעט 150 שקל. למרות שאני לא "ענייה", אני עדיין אני לא לב לבייב. בעלי מסעדות ובעלי המתחמים - קחו את זה לתשומת לבכם. יש גבול למחירים שלכם
מיקי | 06.11.18
18.
כל שוק ההסעדה בוודאות בדרך לקריסה טוטאלית,
כל שוק ההסעדה בוודאות בדרך לקריסה טוטאלית, הצרכן התפקח ,ב300-400 שקל מחיר ארוחה זוגית במסעדה שלא לדבר על מחיר ארוחה משפחתית, הצרכן קונה היום במעדניה משובחת מוצרים מובחרים ואוכל בבית מספר ימים או לחלופין ממלא עגלת סופרמקט כל טוב אוכל לשבוע ימים, לצרכן נמאס לממן הרפתקאות המסעדן שכר דירה מפלצתי חומרי גלם מחיר מופקע שמגולם בתמחור ! אוכלים בבית וניהנים מייתרון הניקון ! הטריות ! והשפע ! אפילו קפה מביאים טרמוס צמוד וחוסכים עשרות אלפים מצטבר בשנה! אוכלים רק בבית ! שקל לא מוציאים בחוץ שקל !!!!
עמיחי פרלמן | 06.11.18
11.
עובדת ממש ליד
הטענות בכתבה נכונות, השוק הזה הוא מקום לארוחת צהריים של כל העובדים הקרובים.. בשאר הזמן די ריק.. יש לציין שהמקומות שפתחו שם מבקשים מחירים גבוהים על האוכל, ולצערי פשוט לא ממש טעימים.. האוכל בסדר, אבל לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה.. תוסיפו לזה את מקומות הישיבה שמסודרים בפינות שלא כיף במיוחד לשבת, ואנח באמת לא רואה סיבה להגיע לשם במיוחד בערב או בסופ"שים.. מעדיפה לצאת למסעדה
מיכל | 06.11.18
9.
כשאין דרכי גישה, אין חניה והמחירים יקרים אז זה לא יעבוד
מה זה שוק אוכל? מסעדה עם אותם מחירים יקרים, רק עם פחות שירות, פחות מקום לשבת, יותר צפוף, יותר רועש... אם המחירים היו משמעותיים נמוכים זה היה מעניין, אבל מנות שעולות 40 שקל זה לא רלוונטי. בנוסף, המיקום בעייתי, רמת החייל פקוקה להחריד ומי שלא עובד שם לא מתקרב לאיזור (כנ"ל היה באלנבי שנסגר), אין למתחם חניה. לא הכל קשור ספציפית בניהול, חלק מהדברים הם פשוט יותר המחיה וחוסר התכנון במדינת ישראל.
הלכה המדינה | 06.11.18
2.
מתחם ריק. סגרו 9 מסעדות בהפסדים
בעלים שלא מתביישים לשקר בעיתון: דלישס סגרו היה שם קצביה שסגרו היה שם חנות פרחים שסגרה היה חנות שוקולד שסגרה היה חנות כריכים שסגרה היה גלידריה שסגרה היה אוכל דרוזי שסגר והיה חנות אחרת במקום החנות ההודית שיש היום שסגרה היה פרונטו של איזה שף שסגר היה את ממלכת החלבה והיה עוד שתי חנויות שסגרו ששכחתי את השם
צחי -אוכל שם כל יום כבר שנתיים | 06.11.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת