3. לסוכר יש משקל במידה ומפחיתים מכמות הסוכר ועל מנת לשמור על משקל המוצר צריך למצוא תחליף אחר שהדרך כלל עולה יותר מסוכר. הסוכר הוא המרכיב הזול ביותר ולכן יש ממנו הרבה יש פה טעות בהבנה | 11.12.18 (ל"ת)
2. הצד הכלכלי של סוכר סוכר הרבה יותר זול משאר המרכיבים בנוטלה (אגוזי לוז). לכן יש לנוטלה אינטרסט להשאיר את כמות הסוכר כמות שהיא, כי זה יותר זול לייצר עם חומרי גלם זולים יותר יאיר | 11.12.18 (ל"ת)
1. סוכר נותר סוכר סוכר עם כל המשחקים אתו, נותר סוכר. כידוע סוכר גורם נזק לגוף, יותר מכל מוצר מזון אחר. סוכר הוא רעל לגוף. יש להימנע ממנו כמו מאש. גבי | 11.12.18 (ל"ת)
הישראלים שהופכים את הסוכר למתוק יותר
3 תגובות לכתיבת תגובה