50. מעניין ש"הדחיסות" עובדת רק במחלקת תיירים במחלקה הראשונה אין דחיסות אויר? שם לא נמצאים בשמים? הטענה מופרחת על ידי הכותב עצמו מגוחך | 20.12.18 (ל"ת)
48. אם זו הייתה הסיבה אז בכל החברות זה היה ככה קל להפריך את הטענות האלה, אפשר פשוט לטוס פעם אחת בבריטיש או בטורקיש איירליינס. אוכל טעים מאוד. וגם במחלקת עסקים | 16.12.18 (ל"ת)
47. ממש לא קשור לתנאים, יש חברות שנותנות אוכל סבבה גם בתיירים באל על ויונייטד האוכל זוועה אבל בטורקיש או קתאי יש אוכל ממש טעים וגם באוסטריאן הכל קשור לכמה כסף משקיעים באוכל דג | 16.12.18 (ל"ת)
46. מלכלכים על אל-על איך תמיד כל קמצני הלואו קוסט מלכלכים על אל-על ועוד פעם אל-על , לי האוכל טעים לא רק באל-על כל אחד והטעם שלו ,ממש כיף . אמנון | 16.12.18 (ל"ת)
45. האוכל מעולה במטוסים, אפילו באלעל טסתי עם חברות מכול העולם(אגב בקולומביה בחברת "אוויאנקה" היה את האוכל הכי טעים). ואנחנו סתם מפונקים, כולה טסים במטוס 5 שעות ומצפים לקבל ארוחה כמו אצל אייל שני, ייאאאללההה תתקדמו, תביאו סנוויץ מהבית, אגב שאתם מזמינים כרטיס טיסה באינטרנט יש אפשרות לבחור את סוג הארוחה, כשר, צמחוני, חלל(כשרות איסלמית) ועוד... ליאור | 16.12.18 (ל"ת)
44. אוכל בטיסה כתבה שטותית בעליל. במחלקת עסקים או ראשונה אם יש לאוכל טעם נהדר (למרות הכתבה המלומדת) ירון לוי | 16.12.18 (ל"ת)
43. מאמר של אהבל ישראל שטס רק אל אל. תרחיב אופקים. תטוס טורקיש ולא תרצה לאכול בבית אחר כך. ВЛАД | 16.12.18 (ל"ת)
41. טסתי לופטהנזה-יונייטד: תל-אביב-פרנקפורט-מונטריאול-ניו-ג'רזי-תל אביב מחלקה ראשונה. היה אוכל נהדר וללא הגבלה. אליהו | 15.12.18 (ל"ת)
40. מחלקה ראשונה טסה בגובה 100 מטר והמטוס סביבה בנוי מעץ בגלל זה האוכל שם כל כך טעים ובשאר המחלקות לא. יהיה יקר מדי אם כל המטוס יטוס בגובה מאה מטר ויהיה בנוי מעץ, ולכן מי שקונה כרטיס זול סובל. יאצק | 15.12.18 (ל"ת)
39. כשמתאפשר אני מכין סנדוויצ'ים בבית לטיסה כשלא מתאפשר משתדל לקנות לפני הטיסה. ביונייטד האוכל בטיסות ארוכות לא רע בכלל נשנשני | 15.12.18 (ל"ת)
38. טיסות הלוך ושוב לאירופה במחיר יום עבודה.האמת? מעדיף להביא סנדוויץ' ולחייך. חלאס מרירות. | 15.12.18 (ל"ת)
37. אני לא כזה בגלל שאני בררן אכילה, לא סביר שאני אוכל את המנה שמגישים במטוס. אני מביא את האוכל מהבית, ואוכל את האוכל שהבאתי מהבית, ובדרך כלל לא מרגיש בהבדל כשאני אוכל את האוכל שהבאתי מהבית במטוס, אלא אם כן האוכל כבר לא כל כך טרי. אור הושמנד | 15.12.18 (ל"ת)
36. 33 , מחזק, אל על נוראים, גם אוכל וגם המטוסים יש שם עוד מאפרות !!! בחלק מהמטוסים. מרגיש בבית כלא לא בבית. בושה שלומי | 15.12.18 (ל"ת)
34. "לוט פוליש" הייתי בקונקשן איתם ממינסק לתל אביב (דרך וורשה). אין אוכל חינם אז קניתי סנדוויץ' ממש מגעיל וקפה חסר טעם, ממש לא ממליץ עליהם. א | 15.12.18 (ל"ת)
33. נורא ואיום בספטמבר טסתי בפעם האחרונה באל על.אוכל טעים יהיה טעים בכל מקום וגובה.כל החיים טסה עם החברה והאוכל הגיע למצב שאינו אכיל ולא ראוי בכלל לקרוא לו מזון.וטוב שציינו כאן שלא רק האוכל רע- לא היו כריות ושמיכות בטיסה הלוך וגם בחזור(שהיתה טיסת לילה מברלין לישראל). לא עברו דיילות כמעט ולא ניתן כמעט שירות.ביקשתי שלוש פעמים כרית ומים ולא קיבלתי.אינני נוסעת מטרידנית....פשוט זה העניין העקרוני של לשלם הרבה ולא לקבל מאום בתמורה. את אל על צריך להחרים עד שיפשטו את הרגל. מאוכזבת | 15.12.18 (ל"ת)
31. מוזר חוקי הפיסיקה,עליהם מדבר הכותב,חלים רק במטוסים של אל על? אולי מדובר גם בנטיות הקמצניות? . | 15.12.18 (ל"ת)
29. קישקוש בלבוש אנו מוותרים על "האוכל" של המטוס ומסתפקים בכריך קטן ופשוט אבל גורמה - שמכין לנו השף. הסוד: רכיבים איכותיים - לחם טרי , חמאה בשפע, פסטרמה משובחת טרייה ופרוסות ירק טרי טרי. אפשר להכין גם כשר אם רוצים. לא חושים ולא קשקושים - האוכל במטוס פשוט לא איכותי, לא טעים, לא טרי, ומחומם במהירות באופן מרושל. אזרחית נשואה לשף | 15.12.18 (ל"ת)
27. כתבה מוזמנת ע"י אל על ? טס תמיד במחלקה הפשוטה והאוכל טעים. aeroflot הכי טעים. united היה גם סבבה ו FinAir גם סבבה. רק באל על בפעם היחידה שטסתי איתם האכול באמת היה לא משהו מטייל המון | 15.12.18 (ל"ת)
23. אם נוסעים כמה אנשים יחד\לבקש ממישהו לפני הטיסה קרוב משפחה או ידיד שיקבץ כמה דברים (שלא דורשים חימום או הרכבה) לשליפה ואכילה. חלק גדול מהאוכל במטוסים זה פסיכולוגיה, ואפקט ההפתעה יכול לשפר את הטיסה (כן, זה לא קשור לאוכל המוגש). ענת | 15.12.18 (ל"ת)
22. ל-16, בסדר הבנו שכל מה שרצית זה לשקר שאתה טס בפרימיום מחלקות עסקים או ראשונה. ורד | 15.12.18 (ל"ת)
19. האוכל בטיסה תמיד טעים לי, לא מבין את המתלוננים. לעומת זה, ברכבת האוכל ביזיון. בן | 15.12.18 (ל"ת)
17. באל על הארוחה עשויה מחומרי הגלם הזולים ביותר שקיימים מגישים כבר למעלה מעשור את החומוס הנצחי, מגישים סלט של מלפפונים וגזר (עם עגבנית שרי אחת!!), מגישים פסטה, בשר טחון, פיתה ותפוחי אדמה. כשמבקשים באל על פלח לימון במשקה הקל הם מסרבים. אין כריות בטיסות לאירופה, בזמן שבחברות התעופה הזרות באותם קוים יש כריות לכולם ואפילו לא צריך לבקש. באל על עושים צחוק מהנוסעים. באותם קוים בדיוק, לופטהנזה מגישה ארוחה ממש טובה. אזרחית | 15.12.18 (ל"ת)
12. בדלתא אקונומי פרימיום האוכל היה מעולה! בלופטהמזה בעסקים בדרך לדרום אפריקה העליתי 5 קג מנחת... אבל באליטליה אלעל ועוד מליון חברות, האוכל גרוע כי מוציאים עליו חצי יורו למנה יאיר לא לפיד | 15.12.18 (ל"ת)
11. הבעיה היחידה בכתבה המעולה, המקורית והייחודית הזו היא... ... שהאוכל במטוס בהחלט יכול להיות טעים. אני טס הרבה (יותר מדי...), בדר״כ במחלקת באקונומי או בפרימיום, והאוכל במרבית המכרעת של המקרים - טעים. פשוט בסדר. וגם היין. הרואה מרחוק | 15.12.18 (ל"ת)
10. אכלתי באל על סנדביץ' טעים שהכנתי בבית משום מה הוא היה טעים למרות הלחץ, הלחות ושאר חוקי הפיזיקה. שלדון היהודי | 15.12.18 (ל"ת)
8. לא צינור מתכת ולא אוויר יבש בואו נקרא לדבר הזה בשמו, זה מנות קרב, מנות קייטרינג... לא בדיוק שיא הקולינריה, וגם לא נועד מלתחילה להיות כקולינריה. אלא פשוט להגיש אוכל, בכמות גדולה ותעשייתית. אז להגיד צינור מתכת, אוויר יבש, פיזיקה... אזרום איתך שזה 10% מהאמת. באמת | 15.12.18 (ל"ת)
7. חבל שלא כתבת טוב אתה כותב שהלחץ יורד ואז מעלים אותו והאויר מדוחס ושעושים שיהיה חמצן. זה לא קונקרטי. מה הלחץ של האויר במטוס נוסעים? מה ריכוזי החמצן, חנקן ודו תחמוצת הפחמן באויר במטוס נוסעים? בני | 15.12.18 (ל"ת)
6. קשקוש - האוכל הטיסות הוא אוכל תעשייתי שהוקפא לחודשיים ואז הופשר... לאוכל בטיסות יש 3 בעיות שלא קשורות לחושים: 1) בישול תעשייתי בכמויות גדולות. 2) הקפאה לתקופה של כמה חודשים שפוגעת במזון ואז הפשרה וחימום. 3) שימוש בחומרי גלם לא איכותיים ועודף של חומרי שימור. ב.ק. | 15.12.18 (ל"ת)
5. הסטון בלומנטל ממליץ לרסס קצת מים זה מעלה את לחות האוויר סביבך ואז הטעם משתפר מוטי | 15.12.18 (ל"ת)
4. כתבה מטומטמת. כנראה שנוסעי מחלקת עסקים או ראשונה לא סובלים מההסבר הפיסיקאי של הכותב ירון לוי | 15.12.18 (ל"ת)
3. שטויות כתבה שטוטית ותיאוריה תלושה מהמציאות. רוב מטוסי הנוסעים היום מדחסים לגובה של 6000 עד 8000 רגל. זה כמו לומר שהאוכל יהיה לנו לא טעים בכל עיירת סקי... תומר | 15.12.18 (ל"ת)
2. הכל טוב ויפה ונכון, גם אני טסתי הרבה ורק באל על למה ? כי שם מקבלים חומוס טוב... כן היה פעם חומוס טוב באל על עד ששינו את החברה המספקת חומוס ואל תספר לי סיפורים על הטעם שלי שמשתנה, כי הירגשתי מיד ששינו את החברה וגם הדיילים הודו ששינו את החברה. אז לא הכל רק צינור מתכת עם אויר יבש... היום אני כבר לא טסה בכלל יותר אז לא חשוב איזה חומוס יש באל על. ובאשר לאלכוהול, הוא עולה בגבהים אחת שתיים לראש ולכן אני לא מבינה למה לא מפסיקים לספק משקאות אלכוהוליים בטיסות זה חוסך כל כך הרבה ריבים רק מה הבעיה? שאנשים באים מראש שתויים לטיסה וזה הורס את הכל. אני | 15.12.18 (ל"ת)
זו ארוחה? זה אוויר מוצק: למה האוכל במטוסים עדיין כל כך גרוע?
50 תגובות לכתיבת תגובה