אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שופרסל החלה לייבא בשר בקר מחברה בארגנטינה של אדוארדו אלשטיין

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

6.
קומבינה , אני מזמן לא קונה שופרסל
מנכל שטראוס מונה לסמנכל שופרסל. סמנכל תנובה מונה לראש הדירקטוריון. הבת של זוגלובק מוכרת נקניקיות כחלק מצוות הפיתוח העסקי של שופרסל. אמא של יטבתה שותה את השוקו של מנהל חטיבת הביצוע של שופרסל. יאללה נמאסתם כבר עם הקומבינות האלה.
אביב | 31.12.18
3.
למגיב שאוהב אנגוס - אתה מציע 25% ? אתה יודע איזה יקר פה הכל ?
ומי יממן את כל ההיטלים והמיסים שהמדינה מבקשת ? אם נותנים לעובדי חברת החשמל עבור כלום בונוס 6ץ5 מיליאד שקל - מי אמור לממן את זה ? השר שחתם או אני אתה ושופרסל? צא מהאשליות שלך ותמשיך להינות מגולש קטלני אך יקר .
רוברט | 31.12.18
2.
האמת היא שהאנגוס פשוט מעולה
אני מכין גולש קטלני עם בשר צלעות אנגוס או שריר קדמי אנגוס. פשוט נהדר. בשר הכי רך ונימוח שאכלתי בארץ. חבל רק שכל כך יקר. בשר ברמה הזו עולה באירלנד רק 40 שקלים לקילו ואינטריקוט מיושן עולה 50 שח לקילו. אם שופרסל רוצים להרוויח נקודות שימכרו את הבשר הזה במחיר עלות פלוס 25 אחוזי רווח כלומר בעשרות אחוזים יותר זול מאשר המתחרים ואז אני מבטיח לכם שכולם יקנו רק בשופרסל.
חם או יפת | 30.12.18
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת