אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

וורלד קאפ

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
מה עם חום הקפה? מה עם חימום כוס הקפה קודם
לא הצלחתי לקרוא הכל. אולי רשום. מפליא שלא מוזכר על ההתחלה חשיבות הטמפרטורה שבה הקפה מוגש למזמין. הקפה יוצא לפעמים ומונח על הדלפק. עד שמגיע המלצרית הוא מתקרר. כוס הקפה קרה מראש במקום שהיא מחוממת. כלומר הרבה מהעוסקים בזה עוסקים בטקס ולא באמת מבינים. וכשאתה אומר להם משהו אז שומו שמיים
ישראל | 05.01.19
8.
הכתבה מצחיקה על כלום
הקפה הטוב בעולם בכלל לא מיוצא החוצה. והוא נמצא בוייטנאם הוואי וחלקים בודדים באסיה, הקפה הוא מתוק!! וטעים ברמות!! ממש ממכר! הדרגת חמיצות בטעמים ניתן להגיע כמעט בכל פולי ערביקה, זה עניין של קלייה. אפילו בבית שלי. קפה טוב אכן קפה טחון ומיד לשתות אבל בכלל לא סוחטים ולא לחץ מים. אלא רק מים בטמפ' של 60-70 מעלות משרים 10 דקות.
יוני | 04.01.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת