13. קצת צניעות . קודם שיגיעו לרמה של האתיופים. שם כל סבתא בכפר מכינה קפה שמגודל, קלוי וטחון במקום. כבר מאות שנים. איתן | 06.01.19 (ל"ת)
12. מה עם חום הקפה? מה עם חימום כוס הקפה קודם לא הצלחתי לקרוא הכל. אולי רשום. מפליא שלא מוזכר על ההתחלה חשיבות הטמפרטורה שבה הקפה מוגש למזמין. הקפה יוצא לפעמים ומונח על הדלפק. עד שמגיע המלצרית הוא מתקרר. כוס הקפה קרה מראש במקום שהיא מחוממת. כלומר הרבה מהעוסקים בזה עוסקים בטקס ולא באמת מבינים. וכשאתה אומר להם משהו אז שומו שמיים ישראל | 05.01.19 (ל"ת)
10. כל עוד רוב האמריקאים יסתובבבו עם ג'ארה ענקית של חצי ליטר קפה אין תקווה... רק קפה איטלקי יצילנו. סטארבאקס זה לא קפה זה משקה קל בטעם קפה | 04.01.19 (ל"ת)
9. הסיכוי שכוס האספרסו המושלמת תצא מניו-יורק הוא בערך 0. מה שהאמריקאים אוהבים זה להתחיל את הבוקר עם חצי ליטר של נוזל דלוח מסטארבאקס. מישהו | 04.01.19 (ל"ת)
8. הכתבה מצחיקה על כלום הקפה הטוב בעולם בכלל לא מיוצא החוצה. והוא נמצא בוייטנאם הוואי וחלקים בודדים באסיה, הקפה הוא מתוק!! וטעים ברמות!! ממש ממכר! הדרגת חמיצות בטעמים ניתן להגיע כמעט בכל פולי ערביקה, זה עניין של קלייה. אפילו בבית שלי. קפה טוב אכן קפה טחון ומיד לשתות אבל בכלל לא סוחטים ולא לחץ מים. אלא רק מים בטמפ' של 60-70 מעלות משרים 10 דקות. יוני | 04.01.19 (ל"ת)
7. Toby’s estate Toby’s estate לא נוסד בברוקלין בתחילת העשור, אלא הגיע מאוסטרליה. יערה | 04.01.19 (ל"ת)
6. אין קפה טוב בניו יורק ניסיתי עשרות, כל קפה בתחנת דלק בישראל יותר טוב מה"קפה האיכותי" בניו יורק אייל | 04.01.19 (ל"ת)
5. האוכל באמריקה רחוק שנות אור מאיכות. הכללה: בישראל כל שיפודיה יותר טעימה מארה"ב פרופסור מקגונגל | 04.01.19 (ל"ת)
2. עוד מאה שנה יגיעו לטעם של קפה אירופאי טוב. היפסטרים עם קפה חמוץ הצחתקם אותי. פולים שנקטפו בליל ירח מלא מישהו | 03.01.19 (ל"ת)
1. רק 7 גרם לכוס אספרסו צריך רק 7 גרם גג 10 גרם. כנראה נפלה טעות בתרגום..... רון פאר | 03.01.19 (ל"ת)
וורלד קאפ
14 תגובות לכתיבת תגובה