אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פיראט למכירה: למה נפל אתר הצפייה הישירה ששרד כל מכה מהרשויות?

9 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

9.
עם הפרגמנטציה של שרותי הסטירימינג החוקיים הפירטיות תפרח
כל יצרן תוכן פותח שרות סטרימינג בלעדי ונפרד, מעבר למחיר המוגזם שיעלה לשלם על כולם - זה גם מאוד לא נח- הפירטיות לא רק משתלמת-היא גם הרבה יותר נוחה, ולכן המרדף של ספקי התוכן אחרי ערמות הכסף הענקיות-יוביל אותנו לפירטיות. הפיתרון החוקי צריך להיות נח (השקופית שהתוכן אינו זמין באזור הגאוגרפי ממנו אתה גולש לא תוביל אותנו לחפש למי לשלם על התוכן ובאיזה פלטפורמה הוא מוצע ובכמה, היא מובילה אותנו למקום שבו בטוח יש את התוכן זמין ועכשיו בלי לבלבל את המח). אנחנו נשבור את המשתמשים? כן, זאת הגישה הישנה של הדינוזאורים, האינטרנט הוא המטאור הענק שבא להשמיד אותם-והם עדיין מאמינים שהם ינצחו.
אבי | 27.01.19
8.
חייב לומר שגם לא שמעתי על קינו-X הנ"ל, אבל סצינת הסטרימינג פורחת מתמיד
ותוספים ל-KODI שמנצלים אותה ואת הטורנטים, רבים מתמיד... זה קורה בגלל תאוות הבצע של בעלי הזכויות (שאינם אגב האומנים: זו טעות נפוצה. הבעלים הן החברות הגדולות שפועלות 'בשמם') שמפצלים סדרות על פני כמה שירותים, וכך צריך לשלם שוב סכום דומה לעלות כבלים... אז מה הרווחנו?
כגד | 17.01.19
5.
ל1+3 - חשבתי שאנשים מעדיפים לקנות ולשמור - אבל זה לא מדוייק
אנשים רוצים לראות משהו פעם אחת - עכשיו ומייד - זה נכון - אבל את רוב הדברים שהם רואים - הם לא שומרים. בעבר היו לי כוננים מלאים בסרטים ותוכנות - אבל אני לא חוזרת אליהם, ומעדיפה לשלם 40 ש"ח לחודש עבור ספרייה ברשת שתיתן לי לראות אותם כשאני צריכה. נכון - זה שתכנים ישנים אהובים הלכו לאיבוד ככה זה חבל, אבל הבעיה העיקרית שאני רואה היא היעדר תכנים חדשים שיוצאים בפלטפורמת שידור אחרת. אני מוכנה לשלם עבור אחת, שתיים - אולי שלוש פלטפורמות שונות שמראות תכנים שונים - אבל איך שזה נראה היום - הולכות להיות להקה שלמה שלהן - נטפליקס, אמאזון פריים, הולו, דיסני פלוס, מה שהאחים וורנר רוצים לעשות, ההפקה של יוטיוב... יותר מדי... אני מעדיפה אתר שיאפשר לי לשכור כל סרט או סדרה שאני רוצה - לראות את זה ולסיים פעם אחת בלבד - אבל זה צריך להיות כל הסרטים וכל הסדרות, לא רק חלק מהן.
יסמין | 13.01.19
4.
חוקי לגמרי
לא קראת את הכתבה של boing boing, חבל, הוא לא דיבר על גניבת קורקינטים אלא על כל הקורקינטים שהראשויות החרימו וכנראה ימכרו בגלל שהסטארט אפ מגניב מידי מכדי שיהיה לו כח לשלם קנסות. הצפי שמכשיר ששוה כ400 דולר יימכר בעשרית או פחות, הוסף לזה ערכת המרה ב30 דולר ויש לך קורקינט כחדש במחיר מציאה. חוקי לגמרי. ברור למה זה העלה להם את הסעיף. ועכשיו הם גם ילמדו על אפקט סטרייסנד.
הברווז של גבע | 13.01.19
3.
ל-1 - אולי אתה צודק שהפיראטיות תמשך אבל הכתב צודק שהפורמט חייב להשתנות
תמיד יהיו כאלו שרוצים עוד ועוד מבלי שובע. אבל קח דוגמא מתעשיית המוזיקה - לפני 20 שנה שכפלנו קלטות בין חברים. חלק הוקלט מהרדיו, וחלק מתקליטים או קלטות שמישהו מהחבר'ה רכש. כך היה גם עם סרטים - למי שיכול היה להרשות שני מכשירי וידאו. מאוחר יותר צרבנו דיסקים. היום יש לי את כל המוזיקה שאני מחפש בשירות הסטרימינג עליו אני משלם 20 ש"ח בחודש (רבע ממחיר דיסק בודד). כך צריך להיות גם בשוק הטלוויזיה - שירות סטרימינג על-חברתי שמקבץ תוכן מכלל החברות ומוכר אותו לצרכנים. זה יעלה כמובן יותר מ-20 ש"ח בחודש. על פלטפורמה כזאת אפשר לעשות ה-כ-ל - לחייב לפי חבילות, תוכן פרימיום ועוד. בקיצור - פלטפורמה שתאחד את כל האולפנים והתחנות. זה יקרה - אולי מכיוון גוגל, אולי אמזון, אולי אפל או אולי מישהו שעוד לא שמענו עליו. ספוטיפיי של הוידאו.
יגאל | 13.01.19
2.
מאז שיש נטפליקס בישראל, יש פחות פיראטיות בעולם...
הרי כל ספקי התוכן בארץ נותנים מבחא עלוב באיכות ירודה ובמחירים מופקעים. מגיע מישהו עם תמחור הוגן ותוכן ראוי - והישראלים מוכנים לשלם. מחכה שהדבר יקרה במסחר המקוון ושתגיע לכאן בתקוה איזה רשת מזון גדולה במקום כל הזבל שיש בארץ.
תמיד מובילים  | 13.01.19
1.
אתה ניסחת את זה בצורה כל כך דיפלומטית שכמעט אי אפשר להבין
המשתמשים רוצים את כל התוכן. לא חלק או קצת או בערך - אלא הכל. הכל ומייד. ובאיכות המקסימלית. ובכל מדינה. אתה באמת חושב שאנחנו עכשיו בתשעים אחוז מזה? אנחנו גם לא בעשרים אחוז מזה. והמשתמשים הכבדים רוצים שיתנו להם קובץ להוריד לשרת שלהם, שהם יוכלו לשמור אותו עד קץ הימים, ולארגן אותו עם הקבצים שלהם איך שהם רוצים. אנחנו רחוקים מרחק גדול מאד מהיום שבעלי הזכויות יסכומו לתת למשתמשים את מה שהם מבקשים. לכן הפיראטיות תמשיך. ובשום פנים לא בגלל המחיר.
בני | 13.01.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת