אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הבשר הצמחוני המדמם מגיע לסופרים בישראל

33 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

30.
תעשיית הבשר יושבת חזק בתגובות אבל..
כל הבשר שנמכר היום ברשתות השיווק ובקצביות לא סתם מעובד. האמאמא של המעובדים. שלא יספרו לכם סיפורים על "בשר חופש, ללא הורמונים או אנטיביוטיקה". ממליץ לכל הקצבים ללמוד מקצוע חדש מעכשיו. עוד חמש שנים כולם טבעונים. לא בהכרח בגלל חמלה. לא יהיה משתלם לגדל בשר. הבשר המתורבת ישלוט בשוק.
דוד | 17.01.19
29.
איזה קשקשן אין בזה סויה בכלל
בכל מקרה צריך מאוד מאוד מאוד להתאמץ לא לקרוא לזה המבורגר ולהיות ממש עם אגנדה קרניסטית ואנטי גדול להתאמץ לקרוא לזה כל דבר אחר מלבד המבורגר - ובכל מקרה מאכלים משנים משמעות כל הזמן קטשופ בעבר היה לא טבעוני ועם דגים ובלי עגבניות והיום הוא טבעוני ואתה לא מעיר על זה נכון ?
th | 17.01.19
26.
לגבי המודאג מתגובה 6
אכן מרעילים את הציבור. כשנותנים לו לאכול מאכלים מ״תעשיית החי״ שכבר מזמן הפכה ל״תעשיה״ והפסיקה להיות ״משק״. זה עניין שאפילו וטרינרים מקצועיים מסכימים עליו. (תחקיר הביצים עם וטרינרים בכירים מאוד, השמדת לולים שלמים פעם אחר פעם בגלל זיהומים, הודאה בכך שרק חלק מהלולים המזוהמים מושמדים, תחקירים על בקרה לקויה במפעלים לטיפול בבשר עוף ועוד הרבה. הכל דרך תחקירים מקצועיים) אבל לציבור נוח לאכול את הרעל שמאכילים אותו, כי ״ככה היה מימי קדם״ כמובן שבימי קדם הפרות אכלו אוכל אחר לגמרי, לא הוזרקו להם חומרים בעייתיים, התרנגולות לא הונדסו גנטית להגיע ל 4 קילו ב 40 ימים ועוד. כל הרעות החולות האלה שהפכו את המזון של ״תעשיית בעלי החיים״ לרעל אמיתי לא היו קיימות לפני 70 שנים. לגבי ההשוואה בין משקה בטעם תפוז (שבנוי על תוספי טעם והמון סוכרים) לבין תחליף בשר מבוסס חלבוני אפונה? היא רק מראה כמה קל להפחיד בלי שום הגיון. תחליפי הבשר האלה, ברובם, הרבה יותר בריאים והרבה פחות מזיקים לגוף מאשר הבשר התעשייתי שרובנו אוכל (וגישה לבשר לא תעשייתי, אין כמעט לאף אחד בארץ)
איציק | 17.01.19
21.
לא מצליח להבין את ההתעקשות הזאת לקרוא לקציצה צמחונית המבורגר
לגרום לה להראות להריח ולהיות בעלת טעם של....ממש לא מבין אתם רוצים להיות צמחונם או טבעונים תאכלו אוכל שאין לו קשר כל כך הדוק למוצרי בשר זה לא המבורגר זה לא שניצל צמחוני זה לא נקניקית סויה זה קציצת סויה יאללה תגדלו כבר
דוד | 17.01.19
18.
לכל הטבעוניים. בשביל להנחיל את מה שאתם מאמינים עליכם לייבא מוצרים
לארץ ובתנאי שהם יעלו יותר זול מבשר רגיל. אני מוכן לאכול את זה על חשבון בשר טרי אם זה יעלה זול ולא יעניין אותי הטעם של זה אם זה יעלה זול. ככל שהמוצרים שלכם יותר יקרים אנשים ימשיכו לקנות בשר טרי בכמויות. אני מכיר מלא מסעדות טבעוניות שפשטו את הרגל בגלל המחירים הגבוהים .
אור. חיפה | 17.01.19
11.
בשר אדום (לבן ומעובד) הוכחו כמסרטנים ודאיים. יוזמה כזו מבורכת
ומצעידה את המין האנושי אל העתיד שבו נפסיק להתעלל בבעלי חיים ונפסיק לכלות את משאבי כדור הארץ. (90 אחוז מיערות הגשם שנכרתו נכרתו לטובת יצירת שטחי מרעה לפרות ושטחי גידול אוכל בשבילן. כמו כן יותר מ50 אחוז מגזי החממה מקורם בתעשיית הבשר - שזה יותר מכל זיהום התחבורה יחדיו!)
אני | 17.01.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת