33. הצטרפו אלינו https://www.facebook.com/cellularagricultureisrael/ https://www.facebook.com/cellularagricultureisrael/ דרור | 30.04.20 (ל"ת)
30. תעשיית הבשר יושבת חזק בתגובות אבל.. כל הבשר שנמכר היום ברשתות השיווק ובקצביות לא סתם מעובד. האמאמא של המעובדים. שלא יספרו לכם סיפורים על "בשר חופש, ללא הורמונים או אנטיביוטיקה". ממליץ לכל הקצבים ללמוד מקצוע חדש מעכשיו. עוד חמש שנים כולם טבעונים. לא בהכרח בגלל חמלה. לא יהיה משתלם לגדל בשר. הבשר המתורבת ישלוט בשוק. דוד | 17.01.19 (ל"ת)
29. איזה קשקשן אין בזה סויה בכלל בכל מקרה צריך מאוד מאוד מאוד להתאמץ לא לקרוא לזה המבורגר ולהיות ממש עם אגנדה קרניסטית ואנטי גדול להתאמץ לקרוא לזה כל דבר אחר מלבד המבורגר - ובכל מקרה מאכלים משנים משמעות כל הזמן קטשופ בעבר היה לא טבעוני ועם דגים ובלי עגבניות והיום הוא טבעוני ואתה לא מעיר על זה נכון ? th | 17.01.19 (ל"ת)
28. אוכל מהונדס בריא יותר לאוכל מהונדס גנטית יש פוטנציאל להיות בריא יותר, כי הוא מורכב מחומרים טבעיים אבל ניתן להנדס את רמות החלבון, שומן, כולסטרול וכו' המחיר אכן גבוה בינתיים אך ירד עם הזמן עם התקדמות בפיתוח טל דולברג | 17.01.19 (ל"ת)
27. וואו באמת חדשות מעולות - טעמתי במסעדת "ריינבו" והיה מעולה ממש והאמת שאני לא אוהב לאכול במסעדות אז יהיה תענוג לאכול בארץ וואו | 17.01.19 (ל"ת)
26. לגבי המודאג מתגובה 6 אכן מרעילים את הציבור. כשנותנים לו לאכול מאכלים מ״תעשיית החי״ שכבר מזמן הפכה ל״תעשיה״ והפסיקה להיות ״משק״. זה עניין שאפילו וטרינרים מקצועיים מסכימים עליו. (תחקיר הביצים עם וטרינרים בכירים מאוד, השמדת לולים שלמים פעם אחר פעם בגלל זיהומים, הודאה בכך שרק חלק מהלולים המזוהמים מושמדים, תחקירים על בקרה לקויה במפעלים לטיפול בבשר עוף ועוד הרבה. הכל דרך תחקירים מקצועיים) אבל לציבור נוח לאכול את הרעל שמאכילים אותו, כי ״ככה היה מימי קדם״ כמובן שבימי קדם הפרות אכלו אוכל אחר לגמרי, לא הוזרקו להם חומרים בעייתיים, התרנגולות לא הונדסו גנטית להגיע ל 4 קילו ב 40 ימים ועוד. כל הרעות החולות האלה שהפכו את המזון של ״תעשיית בעלי החיים״ לרעל אמיתי לא היו קיימות לפני 70 שנים. לגבי ההשוואה בין משקה בטעם תפוז (שבנוי על תוספי טעם והמון סוכרים) לבין תחליף בשר מבוסס חלבוני אפונה? היא רק מראה כמה קל להפחיד בלי שום הגיון. תחליפי הבשר האלה, ברובם, הרבה יותר בריאים והרבה פחות מזיקים לגוף מאשר הבשר התעשייתי שרובנו אוכל (וגישה לבשר לא תעשייתי, אין כמעט לאף אחד בארץ) איציק | 17.01.19 (ל"ת)
23. אני בעד צער בע"ח, אבל אם מחיר של מוצר כזה יפגע לי בכיס, כמובן שלא ארכוש... אם זה יהיה באותו מחיר של בשר אמיתי, כמובן שארכוש (במידה וזה טעים). קול ההגיון | 17.01.19 (ל"ת)
22. דיקפריו השקיע ? או קיבל מניות תמורת פרסום שמו עם החברה ? דיקפריו "משקיע" יתכן שנתן רק את השם שלו כמו בהשקעות קודמות שהתפרסמו מעניין האם באמת השקיע יותר מ$ 1 | 17.01.19 (ל"ת)
21. לא מצליח להבין את ההתעקשות הזאת לקרוא לקציצה צמחונית המבורגר לגרום לה להראות להריח ולהיות בעלת טעם של....ממש לא מבין אתם רוצים להיות צמחונם או טבעונים תאכלו אוכל שאין לו קשר כל כך הדוק למוצרי בשר זה לא המבורגר זה לא שניצל צמחוני זה לא נקניקית סויה זה קציצת סויה יאללה תגדלו כבר דוד | 17.01.19 (ל"ת)
20. מחכה בכליון עיניים שהשוחטים יהיו מובטלים והתעללות בחיות משק ובחיות בכלל תיפסק! מירי | 17.01.19 (ל"ת)
18. לכל הטבעוניים. בשביל להנחיל את מה שאתם מאמינים עליכם לייבא מוצרים לארץ ובתנאי שהם יעלו יותר זול מבשר רגיל. אני מוכן לאכול את זה על חשבון בשר טרי אם זה יעלה זול ולא יעניין אותי הטעם של זה אם זה יעלה זול. ככל שהמוצרים שלכם יותר יקרים אנשים ימשיכו לקנות בשר טרי בכמויות. אני מכיר מלא מסעדות טבעוניות שפשטו את הרגל בגלל המחירים הגבוהים . אור. חיפה | 17.01.19 (ל"ת)
17. זה אוכל מעובד ! בדיוק מה שאנחנו כבר יודעים שלא טוב לבריאות ! מה הועילו חכמים ?? קרניבורית | 17.01.19 (ל"ת)
11. בשר אדום (לבן ומעובד) הוכחו כמסרטנים ודאיים. יוזמה כזו מבורכת ומצעידה את המין האנושי אל העתיד שבו נפסיק להתעלל בבעלי חיים ונפסיק לכלות את משאבי כדור הארץ. (90 אחוז מיערות הגשם שנכרתו נכרתו לטובת יצירת שטחי מרעה לפרות ושטחי גידול אוכל בשבילן. כמו כן יותר מ50 אחוז מגזי החממה מקורם בתעשיית הבשר - שזה יותר מכל זיהום התחבורה יחדיו!) אני | 17.01.19 (ל"ת)
9. רינה, זה שאת רוצה להתרחק מהטעם לא אומר שאנשים אחרים גם אני אוהב בשר מאוד, והייתי עובר לתחליף אם היה אחד מתאים במחיר הגיוני. אוכל בשר פעם פעמיים בשבוע. צמחונות לא מגיעה לרוב בגלל גועל מהטעם. היא מגיעה מהידיעה שהחיות עוברות סבל נוראי כדי שאת תוכלי לאכול. טל | 17.01.19 (ל"ת)
7. מגיע לך מכות בטוסיק על הכותרת של המאמר הזה צוותי פיתוח, מערך לוגיסטי, עשרות אנשים שמתאמצים בלגרום לדבר הזה לקרות. ובסוף זה לאונרדו דקפריו, לשיטתך. כ | 17.01.19 (ל"ת)
5. מרעילים את הציבור איך אפשר לעבוד על הציבור עד כדי כך, לשווק מזון צמחוני בטעם של בשר. כמו בשיווק משקאות, משקה בטעם שקדים או בטעם תפוז, כשאין אפילו טיפה אחת מהתפוז או מהשקד. מה שהכי מעניין, שהציבור קונה את זה, מבלי לבדוק את מידת הנזק לגוף. גבי | 17.01.19 (ל"ת)
3. אלוהים ישמור שמן קנולה ושמן קוקוס זוועה. לא בריא. שמן קנולה זה צרה צרורה. ושמן קוקוס זה שמן רוויקרוב לטרנס ריקה המבריקה מהשכונה | 17.01.19 (ל"ת)
2. זה לא יצליח בארץ, ואיזה צמחוני רוצה לאכול בטעם דמוי בשר? אני רק רוצה להתרחק מהטעם של בשר רינה | 17.01.19 (ל"ת)
1. יש לכם את זה ביותר מתועש ? כי בא לי סרטן ... ממש מי שחושב שבשר אינו בריא שיחשוב שוב ... מי שצר לו על בעלי החיים , שיפעל בתחום . אין צורך להרעיל את עצמכם בשביל להרגיש שאתם בסדר, ולא יצרתם צער בעלי חיים ! מבין | 17.01.19 (ל"ת)
הבשר הצמחוני המדמם מגיע לסופרים בישראל
33 תגובות לכתיבת תגובה