15. מוכן לאכול חגבים אבל רק אורגני. איך יכול להיות שיש להם טעם מלוח והם קריספים. כנראה הוסיפו שמן ומלח. הפכתם מאכל בריא לגנק פוד. מבחינתי חגבים זה אחלה אבל בתנאי שזה אורגני וללא שום תוספות. vturdbhxy | 30.01.19 (ל"ת)
14. נניח בא לי לאכול פיתה עם חגבים - כמה עבודה להוציא את הכ הכנפיים והרגליים ,יגמר יום העבודה והוא לא יצליח למלא פיתה .מה הקטע עם הרגליים האם הם לא חלק מהטעם... בכל מיקרה אני מוכן לטעום גם עם הרגליים. יוסי | 30.01.19 (ל"ת)
11. אני מזמן חתכתי את כמות הסטייקים שאני אוכל אוכל סטייקים רק בארועים מיוחדים בממוצע שני סטייקים לשנה לא טבעוני | 30.01.19 (ל"ת)
10. הסיבה להכשרת הארבה מאוד טריוויאלית קודם כל נכון שחגב וארבה זו אותה חיה רק עם הורמונים והתנהגות שונה. בזמן התקפות הארבה נפגעו קשות היבולים והוחלט לאכול את מי שאכל את היבולים... הרבה ארבה | 30.01.19 (ל"ת)
7. ממש רכבת הקרח אני בטוח שהוא אוכל חגבים בכיף שלו וכך גם שאר עשירי העולם, בטוח שככה הם יצרכו חלבון. כנראה שיש מודעות של עניים ויש של עשירים, בתיאבון בעעעע | 30.01.19 (ל"ת)
5. למה לאכול חרקים אם אפשר סתם להיות טבעוני? רק בשביל השורה התחתונה של איזו חברה? הלא מבין | 30.01.19 (ל"ת)
2. גם לחגבים האלה יש אמא ואבא אי אפשר לאכול ייצור מהחי ניתן לאכול מהטבע פטריות מהרגליים להצלת הסביביה טל גלבוע | 30.01.19 (ל"ת)
1. קצת על תרבות ואוכל מבחינה תרבותית יש לך בעיה לאכול חגבים... מעניין שאין לך בעיה תרבותית לאכול צפרדעים או קנגורו. את זה אתה כן אוכל. מאיזו תרבות באת, אם כך? לאן אתה "שייך"? ואגב, הדת היהודית דווקא מאפשרת לאכול חגבים ("ארבה"). גם בכתבה מוזכר עניין הכשרות. כנראה שגם בימי קדם זה שנתן את המצוות הכיר בכך שארבה הוא חיוני לנו, חזירים רק יביאו סלמונלה וצפרדעים זה... איכסה. חבל שבימינו העיתונאים בארץ כל כך רחוקים מהתרבות המקורית שלנו... איתי | 30.01.19 (ל"ת)
רוצים להתמודד עם התחממות גלובלית? תאכלו חגבים
19 תגובות לכתיבת תגובה