אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

איך עושה אגס?

59 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

55.
לקחת בחשבון שבישול ארוך מאבד את רוב הערכים התזונתיים שיש באוכל
ירקות מכל הסוגים המינים והצבעים מכילים כמויות גדולות של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שחיוניים לבריאותנו. אולם כאשר מטגנים את הירקות, צולים אותם בגריל, או מבשלים במים רותחים, הם עלולים לאבד חלק גדול מהערכים התזונתיים החשובים שלהם. מצד שני, בישול או אידוי נכונים, והקפדה על זמני בישול קצרים ככל שאפשר, עשויים במקרים רבים לשפר את המרקם של הירקות, לשפר את יכולת העיכול והספיגה שלהם, ואף להגדיל את זמינות המינרלים והחומרים נוגדי-החמצון שנספגים במעי.
טבעוני מלידה | 10.02.19
53.
באמת שזו הרמה הכי גבוהה בארץ
זכות גדולה שלנו הטבעונים למסעדה טבעונית ברמת משלן פה בארץ אין עוד מסעדה ברמה הזאת בארץ שמאפשרת חוויה כזו לטבעונים - יש רק באירופה ובארה"ב מומלץ בחום נתקלנו במסעדה ממש במקרה כשהסתובבנו באיזור וזה הפך לערב מאושר טעים איכותי בצורה בלתי רגילה ארוחה של שש או שבע מנות לזוג ויין משובח מסוג הארוחות שאתה מסיים אותם אתה מרגיש דיברת חוויה חד פעמית מסוגה
וואו וואו ועוד פעם וואו | 09.02.19
52.
חווה של נוכלים.לא מגדלים שם כלום כמעט
עבדתי שם ואני יודע.את רוב הירקות הם מביאים מבחוץ רק הם ואלוהים יודע מאיפה.ואז מציגים כאילו הם גידלו.את השאר מרססים וגם השדות הכאילו אורגניים גובלים בשדות רגילים שאותם מרססים עב יום יומי.הזהרו מנוכלים שכאלה.אין להם כלום עם טבעונות או טבע.רק כסף וכסף
למשמרת | 09.02.19
45.
הוא שתמיד אמרתי,
הצימחונות מילא, אפשר לאכול גבינות וביצים ואפילו דגם אבל טיבעונות? זו מגיפה וכמו שזה היגיע לעולם ככה זה ילך ממנו. מגיפות מגיעות בפתאומיות, הורסות חצי מהעולם ובסוף נעלמות כי מישהו הימציא להן חיסון. יש גם נגד הטיבעונות חיסון! יעלימו אותה כשכולם יתעוררו ויראו שיש בטבעונות יותר נזק מתועלת. ובעיקר לחולי סוכרת! ועוד משהו מהצד: הבחורה אולי מבינה המון בבישול אבל לא בערכים תזונתיים חשובים כי מי שמייבש אגס בלי הכר הורס אותו ואת מירב המינראלים שיש בו בלי תקנה. חבל על העבודה שלה. אגסים אוכלים טריים בלי להוציא להם את המיץ... לא אוהבת טיבעונות שמקלקלת ורק דגים אני אוהבת מעושנים... ולא חסות ולא כרובים.
אני | 09.02.19
42.
זה לא מספיק להיות טבעוני
גם בטבעונות יש ג'אנק פוד. גם טבעונות יכולה להיות לא בריאה. אפשר להיות שבע ומסופק מאוכל טבעוני. אפשר להיות בריא ומאושר גם רק מפירות. וזה מה שאנחנו. בעלי ואני. אתם רוצים גם להנות, וגם להיות בריאים תתחילו להבין מה זה מזון באמת, מהו מזון לגוף, מה הגוף צריך, ו.... השמים הם הגבול. צריך לצאת מהרגלים, מהבורות, מהעצלות צריך לרצות לחיות. כי מתים, רק פעם אחת אבל חיים כל יום. בניגוד לאמרה שחיים רק פעם אחת.
ג | 09.02.19
39.
כדי לעודד צמחונות/טבעונות עדיף לעודד פתיחת מקומות
אף קניבור לא יוציא סכום כסף מכובד על מנה של ירקות. התפיסה שלהם היא שזו תוספת בצד. אבל דווקא למקומות עם מנות זולות ומשביעות כמו בטבעוני של תמר בתל אביב יש נהירה. (לא קשורה למקום, רק צמחונית שנהנית לראות אוכלי בשר נהנים מהאוכלוסייה הצמחוני)
צמחונות | 09.02.19
18.
אכלתי שם ואפשר לחלוק, זה לא יוצא כל כך יקר ובהחלט משביע.
אני לא טבעונית ואכלתי את תפריט הטעימות במסעדה, היינו שלושה חברים, הזמנו תפריט אחד והוספנו לזה קינוח שני ועוד מנת לחם. שלושתינו שבענו ונהננו מאוד. המקום נעים, המנות מוכרבות ומעניינות. בהחלט אחזור לשם לנסות מנות חדשות.
טעים | 08.02.19
15.
בהחלט מצחיק
התהליך הוא ארוך למי שרגיל להרוג חיות... אני לא השלמתי אותו בעצמי אחרי שנים רבות. אבל מצחיק לראות תגובות של אנשים. שאני אפסיק להרוג חיות???? זה לוקח זמן, כמו כל דבר שמאד רגילים אליו... מי שמחליט בכל זאת לבדוק מה הסיפור הזה עם צמחונות, מגלה בסופו שזה די דוחה לעבור במדף של כל האיברים הפנים של חיות בסופר כאילו זה מדף ספרים... אבל באמת שאני לא שופט. כל אחד בעינייניו
נבו | 08.02.19
7.
מי אתם אנשים שמשלמים 70 שקל על אגס
כשאוכל טבעוני יהיה זול יותר מבשר כפי שאמור להיות כי חומרי הגלם הטבעוניים זולים יותר אז אבקר במסעדות טבעוניות. לשיטתי, אם מנת בשר עולה 60 שקל מנה טבעונית צריכה לעלות 30. רוצים שיותר אנשים יהיו טבעונים? אני מוכן לחתוך את צריכת הבשר שלי ב 90% אבל כשאני מגיע למסעדה וסטייק עולה כמו סלט אני אזמין סטיק. הבעיה בטבעונות היא המחירים ולא היעדר חשיפה לצער בעלי חיים. ובמיוחד המסעדנים הטבעונים הם אלה שבמו ידיהם גורמים לאנשים לאכול יותר בשר.
רז | 08.02.19
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת