59. ומה עם האוכל ?.. אונס של הטבע... גם פרה עסיסית זה טבע, שלא לדבר על כבש על האש - מה יותר טבעי מזה ?.. אבל מי שרוצה לאכול שווארמה חסה וטופו.. טוב. יש כאלו בהודו שישנים על מסמרים. מנגליסט צמרת | 12.02.19 (ל"ת)
55. לקחת בחשבון שבישול ארוך מאבד את רוב הערכים התזונתיים שיש באוכל ירקות מכל הסוגים המינים והצבעים מכילים כמויות גדולות של ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שחיוניים לבריאותנו. אולם כאשר מטגנים את הירקות, צולים אותם בגריל, או מבשלים במים רותחים, הם עלולים לאבד חלק גדול מהערכים התזונתיים החשובים שלהם. מצד שני, בישול או אידוי נכונים, והקפדה על זמני בישול קצרים ככל שאפשר, עשויים במקרים רבים לשפר את המרקם של הירקות, לשפר את יכולת העיכול והספיגה שלהם, ואף להגדיל את זמינות המינרלים והחומרים נוגדי-החמצון שנספגים במעי. טבעוני מלידה | 10.02.19 (ל"ת)
54. עושה חורבן מחומרי הגלם ונזק לערכים תזונתיים. עדיף חמין פשוט ללא בשר. למה לקחת חומרים טבעיים עם טעמים ייחודיים ובתהליכים דורסניים לנסות לשנות את הטעם לקלקל אותם ולהפוך אותם לסמרטוטים. בישול קלוקל.. | 10.02.19 (ל"ת)
53. באמת שזו הרמה הכי גבוהה בארץ זכות גדולה שלנו הטבעונים למסעדה טבעונית ברמת משלן פה בארץ אין עוד מסעדה ברמה הזאת בארץ שמאפשרת חוויה כזו לטבעונים - יש רק באירופה ובארה"ב מומלץ בחום נתקלנו במסעדה ממש במקרה כשהסתובבנו באיזור וזה הפך לערב מאושר טעים איכותי בצורה בלתי רגילה ארוחה של שש או שבע מנות לזוג ויין משובח מסוג הארוחות שאתה מסיים אותם אתה מרגיש דיברת חוויה חד פעמית מסוגה וואו וואו ועוד פעם וואו | 09.02.19 (ל"ת)
52. חווה של נוכלים.לא מגדלים שם כלום כמעט עבדתי שם ואני יודע.את רוב הירקות הם מביאים מבחוץ רק הם ואלוהים יודע מאיפה.ואז מציגים כאילו הם גידלו.את השאר מרססים וגם השדות הכאילו אורגניים גובלים בשדות רגילים שאותם מרססים עב יום יומי.הזהרו מנוכלים שכאלה.אין להם כלום עם טבעונות או טבע.רק כסף וכסף למשמרת | 09.02.19 (ל"ת)
51. 13 שעות בתנור.. הטעם האמיתי של פירות וירקות ?? ווידוא הריגה משהו ? זה בישול פלצני של ירקות ופירות וזה ממש לא מהשדה לצלחת! בין 13-20 שעות בתנור! זה ווידוא הריגה ברמות !! איתן | 09.02.19 (ל"ת)
47. האוכל הכי פשוט הכי טעים חציל קלוי על האש עם טחינה ושמן זית כמה זתים ופרוסת לחם קלוי לטגן בצל עם פטריות להוסיף אורז לבן ומים ולבשל 10 דקות, פשטידת קמח חומוס עם חציל ובצל מטוגנים איש פשוט | 09.02.19 (ל"ת)
46. תנובה בסה"כ רוצה להרוויח אם יהיה ביקוש לסויה יותר מחלב זה מה שימכרו יש להם ליין שלם של מוצרי סויה - חלב, מעדנים, גבינה לבנה, משקאות סויה ועוד. טבעוני מלידה | 09.02.19 (ל"ת)
45. הוא שתמיד אמרתי, הצימחונות מילא, אפשר לאכול גבינות וביצים ואפילו דגם אבל טיבעונות? זו מגיפה וכמו שזה היגיע לעולם ככה זה ילך ממנו. מגיפות מגיעות בפתאומיות, הורסות חצי מהעולם ובסוף נעלמות כי מישהו הימציא להן חיסון. יש גם נגד הטיבעונות חיסון! יעלימו אותה כשכולם יתעוררו ויראו שיש בטבעונות יותר נזק מתועלת. ובעיקר לחולי סוכרת! ועוד משהו מהצד: הבחורה אולי מבינה המון בבישול אבל לא בערכים תזונתיים חשובים כי מי שמייבש אגס בלי הכר הורס אותו ואת מירב המינראלים שיש בו בלי תקנה. חבל על העבודה שלה. אגסים אוכלים טריים בלי להוציא להם את המיץ... לא אוהבת טיבעונות שמקלקלת ורק דגים אני אוהבת מעושנים... ולא חסות ולא כרובים. אני | 09.02.19 (ל"ת)
43. מחירים כשמנת בשר טובה עולה בין 120 ל 170 שח אז 340 לתפריט טעימות שלם במסעדה מסוג כזה זה לא הרבה. דרך אגב, אני בטוח שהמסעדה מפסידה, אין דרך לכסות עבודה של 3 ימים על מנה במחירים ישראליים. רן | 09.02.19 (ל"ת)
42. זה לא מספיק להיות טבעוני גם בטבעונות יש ג'אנק פוד. גם טבעונות יכולה להיות לא בריאה. אפשר להיות שבע ומסופק מאוכל טבעוני. אפשר להיות בריא ומאושר גם רק מפירות. וזה מה שאנחנו. בעלי ואני. אתם רוצים גם להנות, וגם להיות בריאים תתחילו להבין מה זה מזון באמת, מהו מזון לגוף, מה הגוף צריך, ו.... השמים הם הגבול. צריך לצאת מהרגלים, מהבורות, מהעצלות צריך לרצות לחיות. כי מתים, רק פעם אחת אבל חיים כל יום. בניגוד לאמרה שחיים רק פעם אחת. ג | 09.02.19 (ל"ת)
41. קולורבי זני הקולורבי החדשים כבר מזמן לא מרירים. בקולורבי אוכלים את הקולס ולא השורש. מטפח | 09.02.19 (ל"ת)
39. כדי לעודד צמחונות/טבעונות עדיף לעודד פתיחת מקומות אף קניבור לא יוציא סכום כסף מכובד על מנה של ירקות. התפיסה שלהם היא שזו תוספת בצד. אבל דווקא למקומות עם מנות זולות ומשביעות כמו בטבעוני של תמר בתל אביב יש נהירה. (לא קשורה למקום, רק צמחונית שנהנית לראות אוכלי בשר נהנים מהאוכלוסייה הצמחוני) צמחונות | 09.02.19 (ל"ת)
37. טבעונות לעשירים הפסקתי לקרוא אחרי כמה שורות. פלצנות זו מילה קטנה. מרשה לעצמה להתנשא על שף מפריז. עלק גורו אדם פשוט | 09.02.19 (ל"ת)
36. טרנד של אשכנזים כל הטבעונות התחילה מטרנד של אשכנזים מתלהבים. וכרגיל, הפלצנות מסמאת את העיניים. תאכלו בשר חברים, קבלו מעט צניעות, ואולי, במטותא, מעט שכל בין האזניים. ארז | 09.02.19 (ל"ת)
35. יקרה מה שקורה לכל מסעדה טבעונית:יש הייפ אבל בחודשים הראשונים יהיה מפוצץ,אחכ ירד. אין מספיק טבעונים שילכו למסעדה היקרה, אי אפשר יהיה להחזיק אותה והיא תיסגר. אין מספיק סועדים | 09.02.19 (ל"ת)
34. למה כל התמונות גרועות ??? כתבה כזאת מושקעת.. וכל התמונות גרועות ובלי פוקוס. בלי אף תמונה של השדה או הירקות.. מאכזב ממש. תשקיעו בצילום.. מה קרה אין לכם כסף לזה ? עוז | 09.02.19 (ל"ת)
33. לא מעניין אותך משפחה ילדים, הא? אפשר לקנות בננה ותפוח ותות שדה אחד ואגס בשקל אחד. עמוס | 08.02.19 (ל"ת)
31. דחפו לנו אותה בגרון וזהו כל שבוע יש עליה כתבה. מעניין מי מנסה לקדם אותה ותמורת מה בונבון | 08.02.19 (ל"ת)
30. מה שאפשר לעשות ב-340 ש"ח ב-340 ש"ח , זוג יכול לקנות המון פירות וירקות (כולל פירות מיובאים- פטל ופירות יער), ואפילו - אורגניים ...וגם לחמים משובחים ...ועוד ישארו להם 90 ש"ח לזוג כרטיסים לקולנוע.. זהבה | 08.02.19 (ל"ת)
29. מה ההגיון בלקחת פרי או ירק טריים ולדחוף אותם לתנור ל17 שעות??? הגברת מצאה לה נישה ומקשקשת על כל מיני אג'נדות שלא קשורות לאוכל. נראה כמה זמן יחזיק הסיפור הזה. מחכים לכתבה בכיינית שאומרת שהברברים בארץ לא בנויים לאוכל כזה נפלא... ביחצנות היא מעולה ללא ספק | 08.02.19 (ל"ת)
27. מסעדה שהבעלים סומכים ןבצדק על הציבור שכמוהו כמו בסיפור "בגדי המלך החדשים" מסעדה פלצנית ברמות . הכל פוזה תל אביבית תאכלו בבית ורק אז תלכו למסעדה היקרה הזאת. | 08.02.19 (ל"ת)
25. אין תחליף לבשר ורצוי בשר טרי דיי להתחסדות מרק עוף חפ בחורף עם ירקות בריאות שוחטת תרנגולות | 08.02.19 (ל"ת)
24. הייתי - אכלתי. ברחתי. זהירות סליחה. מסעדה זה לא. הצלחות ריקות - הפלצנות מלאה. כל המנות שם ממוזערות לגמרי. אפילו אייל שני (יקררר..) נותן כרובית שלמה ולוקח רק! כ 40 ש"ח. המחירים הם בשמיים. בכניסה הבטן ריקה הכיס מלא. ביציאה הבטן ריקה. גם הכיס. הייתי שם | 08.02.19 (ל"ת)
23. שקר גמור חבורה של רמאים.עבדתי שם תקופה.גם מרססים וגם מביאים ירקות מבחוץ ומציגים אותם כאילו גידלו אותם בעצמם.שלא להמשיך על תנאי העסקה דרקוניים ואי מתן תנאים.הזהרו מהם הכל שקרים סרגיי | 08.02.19 (ל"ת)
22. גול עצמי אנשים עם אג'נדה טבעונית, שפותחים מסעדה ומגישים בה דוגמיות, מנות יקרות, מנות לא משביעות רק עושים יחסי ציבור רעים לטבעונות וחבל. שרון | 08.02.19 (ל"ת)
21. פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים, ויש הרבה פלצנים נובורישים בתל אביב שילכו לאכול שם. איצקו חג׳בי | 08.02.19 (ל"ת)
18. אכלתי שם ואפשר לחלוק, זה לא יוצא כל כך יקר ובהחלט משביע. אני לא טבעונית ואכלתי את תפריט הטעימות במסעדה, היינו שלושה חברים, הזמנו תפריט אחד והוספנו לזה קינוח שני ועוד מנת לחם. שלושתינו שבענו ונהננו מאוד. המקום נעים, המנות מוכרבות ומעניינות. בהחלט אחזור לשם לנסות מנות חדשות. טעים | 08.02.19 (ל"ת)
17. כשאהיה עשיר אני מבטיח לרכוש את כל המנות והנסיונות שלה אני מתכנו להיות עשיר בעוד גג שנתיים אז תחזיקי מעמד עד אז אני מבשל.. | 08.02.19 (ל"ת)
15. בהחלט מצחיק התהליך הוא ארוך למי שרגיל להרוג חיות... אני לא השלמתי אותו בעצמי אחרי שנים רבות. אבל מצחיק לראות תגובות של אנשים. שאני אפסיק להרוג חיות???? זה לוקח זמן, כמו כל דבר שמאד רגילים אליו... מי שמחליט בכל זאת לבדוק מה הסיפור הזה עם צמחונות, מגלה בסופו שזה די דוחה לעבור במדף של כל האיברים הפנים של חיות בסופר כאילו זה מדף ספרים... אבל באמת שאני לא שופט. כל אחד בעינייניו נבו | 08.02.19 (ל"ת)
12. איך עושה אגס????? אצבע משולשת ותנועה מזרחית גסה. בפרצוף של מי ששילם 70 שקל. וצוחק צחוק גדול על אותה טבעונית פתייה אשר שילמה בעבור אגס מכפיל של 70. שני שמות משפחה. | 08.02.19 (ל"ת)
11. טרנד של נשים עם שני שמות משפחה ועוד כמה גברים תל אביביים ענוגים ומרוטים . לשלם 340 שקל כדי להשאר רעב. רק בתל אביב . יחיא רוזנפלד | 08.02.19 (ל"ת)
8. מעניין ויצירתי אבל כנראה שלא משביע אני אקנה 50 קילו פירות וירקות (וגם בשר) במחיר של מנה 250 גר' אגס מיובש של המסעדה. מעניין | 08.02.19 (ל"ת)
7. מי אתם אנשים שמשלמים 70 שקל על אגס כשאוכל טבעוני יהיה זול יותר מבשר כפי שאמור להיות כי חומרי הגלם הטבעוניים זולים יותר אז אבקר במסעדות טבעוניות. לשיטתי, אם מנת בשר עולה 60 שקל מנה טבעונית צריכה לעלות 30. רוצים שיותר אנשים יהיו טבעונים? אני מוכן לחתוך את צריכת הבשר שלי ב 90% אבל כשאני מגיע למסעדה וסטייק עולה כמו סלט אני אזמין סטיק. הבעיה בטבעונות היא המחירים ולא היעדר חשיפה לצער בעלי חיים. ובמיוחד המסעדנים הטבעונים הם אלה שבמו ידיהם גורמים לאנשים לאכול יותר בשר. רז | 08.02.19 (ל"ת)
5. המון בהצלחה לשפית המוכשרת הזו זוכרים את המעדנים מימי מיס קפלן, ומחכים להזדמנות להגיע ל-opa ילי | 08.02.19 (ל"ת)
4. מה רוצה הקישוא? לתת כבוד לירק זה לא חדש. אייל שני הוא מומחה על לנושא כבר הרבה שנים! קצת מוזרה הטענה בכתבה שזה חדש. פורט סעיד מישהו????? אייל פשוט עושה את זה בלי אג'נדה טבעונית וכן יש גם בשר וקרם פרש לרוב! בתיאבון :) חי | 08.02.19 (ל"ת)
איך עושה אגס?
59 תגובות לכתיבת תגובה