10. תנובה מכרה לצרכנים מוצר מקולקל באופן עקבי-והכל עבר בשקט! אני אישית שילשלתי כל פעם שאכלתי מיולו כשהיה חדש בשוק. לכן הפסקתי לקנות אותו! בדיעבד הסתבר לי שזה קרה לי כי המוצר היה פגום! למה לא תובעים אותה? למה לא מענישים?! הכל עבר בשקט ובלי שהם יתנו את הדין על מעשיהם! וגם היא משתמשת באריזה שמוסיפה יותר מדי פסולת לסביבה! יעבה, ועם רכיבים רבים מדי! שי | 13.02.19 (ל"ת)
9. איך נדע כל זמן שאין הכשר בד"ץ "עדה חרדית" - לא נוכל לחוות דעה, בינתיים נמשיך לאכול "מו" של טרה. טעים. זול בלי השוואה ובהכשר שאנחנו צורכים ריקי | 13.02.19 (ל"ת)
8. כבר 15 שנה שתנובה מדברת על זה, וזה לא קורה כנראה שזה לא קורה בגלל קרטל במפורש או במשתמע, אין הסבר אחר. מטרת הדיבורים היא כנראה לשמש הגנה משפטית במידה שייפתחו נגדה הליכים. כלכלן | 12.02.19 (ל"ת)
5. השוו: הקצפת של מילקי עשויה מאבקת חלב. הקצפת של יולו עשויה משמנת מתוקה קנו את שני המוצרים, קחו כפית מאחד ומהשני ותראו איזה הדבל ענק של טעם ואיכות. מילקי הוא מותג טוב אך מוצר בינוני חן | 12.02.19 (ל"ת)
4. אני יודע שזה טעים, אבל הצריכה של זה מוגזמת בגדול מעדני חלב זה טוב (שיצקצקו הטבעונים לעצמם!). אבל כל המעדנים האלו - מילקי, יולו ושותפיהם מפוצצים בסוכר. חלקם מכילים כפיות רבות של סוכר שבדרך כלל מגיע בנוסף לארוחה. אני לא חסיד גדול של דיאטות שונות ולא נגד לאכול מעדן כזה פעם בכמה זמן, אבל אני רואה משפחות שמות בעגלה אריזות של 8 ומכמה סוגים - ולא בטוח מבינות שערך הסוכרים במוצרים האלו שלילי, וגדול מהתועלת מהם. בנוסף לכך - זה יקר! מאוד! ומתייקר כל הזמן. י.ג. | 12.02.19 (ל"ת)
3. תנובה = איכות ירודה למה שנעבור לתנובה אם במעדן יש פחות שוקולד? תנובה רק מורידה ומורידה מאיכות מוצריה - הקוטג' שעכשיו נראה כמו גבינה לבנה הוא עוד דוגמה. אם היה קוטג' 9% של חברה אחרת מזמן הייתי עובר. מושון | 12.02.19 (ל"ת)
2. אולי ששטראוס תחזיר לתנובה בתחום המעדנים מהצומח ולא האלו בצבע תכלת שיש להם טעם נוראי (למרות שהערך התזונתי שלהם טוב) - שטראוס יעשו בחוכמה להכנס לתחום הגבינות מהצומח tukh | 12.02.19 (ל"ת)
יאללה, עוד YOLO: תנובה רוצה לקחת לק מהקצפת של שטראוס
11 תגובות לכתיבת תגובה